ya ne ortasý arkadaslar sacmalamayýn..
adama bilerek ve bariz bi þekilde arka direkte boþta olan Teo'ya pas çýkardý ..
ya ne ortasý arkadaslar sacmalamayýn..
adama bilerek ve bariz bi þekilde arka direkte boþta olan Teo'ya pas çýkardý ..
Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
Alanzinho kötüydü,Colman kötüydü,Teofilo bir þeyler yapmaya çalýþsa da kötüydü..Selçuk hiç sahada yoktu,Ceyhun ve Burak kötüydü..
Colman ilk yarýda döküldü resmen..gerçek yerine geçmesiyle kendini buldu deniliyor..
Tüm bu yazýlanlar ýþýðýnda ortaya bir sonuç çýkarabiliyorum;Umut'un oyuna girmesi Trabzonspor'un rengini deðiþtirdi..Umut girene kadar sahada iyi olan tek adam yok..pozisyonlar var,topa vuran adam yok..
Her þeyi Umut'un o,defansýn arkasýna yaptýðý-kendisi için çocuk oyuncaðý olan- koþusu düzeltti..yoksa o an ki kadro yapýsýyla Trabzonspor gol falan bulamazdý..
Kimse bu açýdan bakmak istemiyor..Umut girene kadar herkes kýsýr,Umut girdikten sonra herkesin performansýnda ki artýþa kýlýf uydurma yarýþý..kimse kendini kandýrmasýn;þu maçý alan adam Umut Bulut'tur..Sezar'ýn hakký Sezar'a..
Alanzinho'nun 1-0'dan sonra dýþarý alýnmasýna direkt soyunma odasýna giderek gösterdiði tepki,aslýnda "ulan 70 dakika cefasýný çektik,20 dakika da sefasýný sürelim ama býrakmýyorsunuz ki.." serzeniþiydi..oyunda kalsaydý mutlaka gol bulurdu ya da attýrýrdý..
Herkese Merhaba
macýn geniþ özetini nerden bulabýlýrýz??
Ha bu arada dupeduz pas attý ýlk pozýsyonda abartmayalým kaleye vursa da oyle vurmaz herlade![]()
- Vay be Teofilo Nereden Nereye![]()
Trabzonspor demek inancýn zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam'' Dozer CEMÝL Hopa & Beþikdüzü & ÞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMÝZ82
Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
Dünkü macta galibiyeti hakeden taraf bizdik ve kazandik,mutluyuz.
Buna ragmen oynadigimiz oyun kötüydü,özellikle ilk yarida beklenenin cok altinda oynadik.
Bunlara ilaveten düsük tempomuza ragmen,inanilmaz pas hatalari da dikkat cekiydi.
Ikinci yarida colman in gercek mevkiisine gecmesi ile üstünlügü ele aldik ve kazanmasini bildik.
Liverpool macinda böyle oynamayacagimiz biliyorum ama böyle oynarsak 5 lik oluruz,orasi garanti.
Takimda egemen,glowacki, colman ve teofilo iyiler arasindaydi,alanzinho cok kötüydü.
Artik alan in yerine jaja i monte etme vakti geldi de geciyor bile.
Lige 3 puanla baslamak önemliydi,umarim devamini getiririz.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fýrtýna Denir Çýkmayýn Yolumuza..."
zemin bence kötüydü bizim gibi çok teknik bi takým için.![]()
Ankara uðuru devam ediyor aman nazar deðmesin.Gerçi hak ediyoruz ama yine de futbolda her skor çýkabilir o yüzden ankara da 3'e devam...........
2011 yýlýnda þike yoktur diyen namussuzdur...
Bugun bir arkadaþ söyledi,Umut'a sýkýntý var galiba...Sebeb malum durum.bencede umut ýký pozisyon'da kaleye çekti..Hele Ýlk gol direk kaleydi kimse pas demesin =))
ENDÜSTRÝYEL FUTBOLA KARÞI YAÞASIN TRÝBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRÝYEL FUTBOL YAÞASIN SEHÝR TAKIMLARI
Umut Bulut o pozisyonda asist yapmýþtýr...Üstüne çýkýp da o pas atmayý beceremezdi demenin bir manasý yok...Niyetinin ne olduðu bizi pek germemeli..Ýlle gerileceksek o topu kaleye vurdu diyen arkadaþlarla 3 yýl sabahlý akþamlý tartýþýrým..1 adým da geriye atmam...
21.12.2009 Unutmayacaðýz...
''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadý.
umut bulut 2. golde yine bana sac yoldurttu.. allahtan teonun önüne düþtü. kendine fazla oynuyor
yolda olduðumdan maçý canlý izleyemedim ama özetten iyi oynadýk gibi duruyordu
güzel baþladýk inþallah güzel bitiririz
Bordo Mavi...
sonuçta yendik .hala umutu eleþtirenler var .adam güzel bir asist yaptý iþte.geçen sene pas vermiyor diyorduk en azýndan pas veriyor adam...
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fýrtýna Denir Çýkmayýn Yolumuza..."
Teofilo kötüydü he..
Diyecek birþey bulamýyorum gerçekten , bu adamýn ne yapmasý lazým bana anlatabilir mi bir arkadaþýmýz ? Gerçekten kavrayamýyorum yani ..
Teofilo tam bir Makukula.
Nerde bitmesi gerektiðini çok iyi biliyor .
7 tertemiz þampiyonluk
Umut a yüklenecem diye komik olmaya baþlýyorsunuz.
Yaþýný baþýný almýþ insanlara hiç yakýþmýyor![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)