ha gayret futbolculara iyi kondisyon yüklüyor gibi insallah faydasi olacaktir
Artik Hocamiz ve ben ona çok güveniyorum[img]smileys/smiley17.gif[/img]Edited by: Semih(TS)
ha gayret futbolculara iyi kondisyon yüklüyor gibi insallah faydasi olacaktir
hadi vahip göster bakalim su stilini de görelim tam olarak artik[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Güvenim tam
bu sene olmasada gelecek sene (sayet takimda kalirsa ) iyi isler yapacagina inaniyorum.. Basarili olacaktir.
Insallah gelecek senenin ve senelerin kadrosunu kurar.
Ona güvenmek ve güven vermek zorundayiz.
Kendisinden umutluyum.
Trabzonspor'u takim yapip tekrar eski gücüne
kavusturmasini bekliyoruz. Basarili olacagindan süphem yok
ama bisey beni düsündürüyor? Mevcut yönetim!!
Adamin önünü açmazsan ne yapabilirki?
Trabzonspor Dergisindeki fotografini gördüm Alex Ferguson,Jose Antonia Mourinho,Fabia Capello,Arsene Wenger,Carlo Ancelotti,Rafael Benitez,Vahid Halilhodziçv.s.. onlar arasindan birini getirdik Trabzonspora[img]smileys/smiley2.gif[/img]
sana da aciyom be seninde yapacagin bisi yok
Mehmet Nickli Üyeden Alıntı
iii hoca olabilir ama bu yönetimle dvam edersk onun da kriyeri zedelenecek adamin istedigi transferlr yapilmadigi sürece onun bu takim için faydali olacagini düsünmüyorummmmm
takimi tanimiyor herhalde bu nasil takim kurmak öle
maçtan sonra basin toplatisin da çok sinirliydi we hakliydi da
her ne kadar güvensekte. geldigi günden bu yada takimda iyi yönde degisen hiç bisey yok gibi görünüyo...umarim zamanla iii olur...
sevencan_oflu Nickli Üyeden Alıntı
Bi takima yeni bi td gelince takimda bi hareketlilik,bi canlanma görülür.Bizimkilerde bunu niye göremedik ya kaç maç geçti.Sorun hoca da mi(ki zannetmiyorum),futbolcularda mi acaba?
tabiki hocada futbolcularda ruh yoksa hoca ne yapsin
düzeltme yukardaki mesajda hoca yerine futbolcularda olmasi lazimdi
[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
hocanin su an için yapacagi bir sey yok.çünkü bana göre elinde malzeme yok.ancak istedigi oyuncularin bir kismi devre arasinda alinirsa ondan bir sey bekleyebiliriz.O inanms ama takimda inanmayan çok adam var derhal takimla iliskilerinin kesilmesi lazim
tekrardan söylüyorum.. Vahid hoca dan bu sene fazla bisi beklemeyin .. Sizinde söylediginiz gibi elinde malzeme yok olsa eywallah. Ama seneye insallah iyi isler yapacaktir diye düsüncemi yineliyorum.
Artik ne yazik ki hocanin kaderi yeni yönetime bagli.Bu sezonu bitirebilir.Ama seneye ? Yönetim istifa etmesi zamanda birakip gitmedigi için önümüzdeki sezonda yeni bir hoca gündeme gelebilir.O ne zaman transfer yapacak sistemi projesi ne olacak ? Baslamadan kaybolan bir yil dahami var ufukta. Umarim seneyede bu hocayla devam ederiz.Çünkü artik hoca degistirmekten midem bulaniyor.
TAM DESTEK
Böyle Hocalari kolay kolay getiremeyiz bir daha..
O kadar basariliyiz ki her maç sonrasi böyle büyük bir hocayi aglatabiliyoruz.Tbrler futbolcularimiza[img]smileys/smiley32.gif[/img]
yaa benim topici kapattinizda ne oldu yani.Yaa lutfen benim topic acma hakkimi kapatin lutfen.!...
BU HOCA GERCEKTEN ADAM BÖYLE BIRINI BULMAMIZ IMKANSIZ LÜTFEN ONA DESTEK OLALIMIMDI ORDA OLSAYDIM YAPACAGIM TEK SEY IDMANA GIDIP HOCAYA DESTEK VERMEK
zamaninda senoldan esirgedigimizi bari ondan esirgemiyelim,bir adam ya takimin basindadir calistigi surece sadece yapici elestiri ve destek alir ya da degildir.yillardir yaptigimiz vazifedekileri yipratma aliskanligimiza bir set cekelim bence
o da 3 ayda bikiyorsa kendimizi de sorgulayalim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)