Murat tosun konyaya kiralanmış hayırlı uğurlu olsun...
Murat tosun konyaya kiralanmış hayırlı uğurlu olsun...
Maçın Tkerarını nasıl izlerim sakın kafayla izlemek istıyorum
ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
hayal edin sadece olsun diye demiyorum.. şu rövanşın olimpiyatta olma ihtimalini hayal edino atmosferi bir düşünün..
Benim gördüğüm kadarıyla o kadarda abartılacak bir oyun oynamadık. Özellikle 2.yarının başı çok ezildik. Defansif olarak iyi oynadığımızı kabul edebilirim ama hücumda bir hiçtik. Özellikle son dakikalarda bizimkilerin zamana oynaması ise beni güldürdü , sanki öndeymiş gibi..
~UniCef~ haklisin, yedek kadro meselesi hikaye, bir örnekde benden:
"Hudgson, Gerrard ve Kuyt gibi önemli as oyuncuları ileri maçları düşünerek oynatmadığını kaydetti."
Peki biz ne yapdik ? Jaja oynadimi ? Yattara Torres gibi sonradan girdi, Alanzinho aynen.
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
bir galatasaraylı olarak "19 ağustos 2010 galatasaray fc karpaty lviv maçı"nı ara ara kapatıp bu maça baktım. hatta aslında içten içe bu maç başladığından itibaren o iğrenç maçı seyretmeyip bunu seyretmek istedim, ama utandım, ya da yediremedim gururuma. sonra bitti o maç, içimden oh be diyip hemen bu maçı açtım 2. yarısı yeni başlamıştı, seyrettim sonuna kadar. ve bu sürede onur'un kurtardığı penaltıyı, reina'nın balıyla kurtardığı umut'un vuruşunu seyrettim; cim bomumun maçından çok daha fazla heyecanlandım bu maçta. cimbomum ne kadar ruhsuz, kişiliksiz bir futbol oynadıysa, trabzon da o kadar ruhla mücadele etti, o kadar kişilikli bir oyun ortaya koydu. haa sonuçta yenildi, hatta belki de elenecek; ama yeniliyorsan da böyle yenileceksin, eleniyorsan da böyle eleneceksin arkadaş. işte böyle yenileceksin ki yenilgiye rağmen taraftarın seni gururla alkışlayacak.
Ekşi Sözlük'ten alıntı...
Bjk'nin 2. maçı deplasmanda olduğu için açık kanaldan verirler yani çakıssada kahvede izleyebiliriz.
I am not in danger , I am the danger..
gene loca verecek bizim maçı Allah kahretsin bunları yaav Al jazire umarım yine veri maçı http://www.dsmart.com.tr/hazirlik.aspx
http://www.facebook.com/video/video....6219656&ref=mf
mac öncesi liverpool taraftarlari arasindan stada yürürken , onlar ise ancak seyretmekle yetindiler bi cit cikmadi![]()
Uefa Avrupa Ligi 26.08.2010 19:45 Hjk.Helsinki-Beşiktaş Futbol Smart
Uefa Avrupa Ligi 26.08.2010 20:30 Trabzonspor-Liverpool Loca
Uefa Avrupa Ligi 26.08.2010 21:45 Karpaty-Galatasaray Futbol Smart
Uefa Avrupa Ligi 26.08.2010 21:45 Fenerbahçe-Paok Euro Futbol
TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
ITV yine maçı verir mi ki![]()
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
herkes jajanın girip rakibi dağıtacak gibi bi hava var forumda.ama futbolda öyle bişey yok.
ITV verirse yine maçı süper olur.
I am not in danger , I am the danger..
maci stadda izledim. takimimizdan gercekten gurur duydum ozellikle ilk yaridaki oyun liverpoolun iki yada uc atagini gorduk onlardan biriside sans eseri attiklari gol. ikinci yari adamlar cok baskili basladi istedikleri ilk on dakika icerinde gol atmakti cok guzel avantajda elde ettiler onun icin ama gecenin adami ONUR izin vermedi bu isteklerine. sonrasinda mac zaten ortada gecti.
sunu belirtmek istiyorum liverpool kornerlerinde ataklarinda taraftarlarimiz onlari yuhalarken adamlar ne oldugunu sasirdi istemedende bir korku aldi iclerini zaten korner atan adamla el sikabilecek kadar yakinsin anfield road'da yani Trabzonda seyircimiz baskiyi koydugu zaman ustlerine liverpoolu eleriz diye dusunuyorum ben bakin 8tas liverpool ilk macina seyirci baskisi sonucunda gelen guzel futbol ve galibiyet. ikinci macta ilk 15 20 dakika icinde kesinlikle gol bulmak zorundayiz tur icin umudum var insallah turlayan taraf biz olacagiz.
Öncelikle Onur olmasa şöyle olurdu böyle olurdu diyenler Onur dün gece normal performansını gösterdi sanki bu durum Onur için çok büyük bir olaymış gibi bahsetmeye gerek yok yine harikaydı
Glowacki kesinlikle muhteşem bir transfer olmuş.
Colman çok ürkek kaldı özellikle ilk yarıda ama ikinci yarı Colman'da oyununu yukarıya çekti.
Ceyhun kesinlikle çok iyi bir maç çıkardı (Olcay Abiye selamlar)
Umut konusuna gelince eleştirenler kusura bakmasın harika bir maç çıkardı muhteşem pres ve baskı yaptı sağbeki hiç ileriye çıkarmadı zira Umut hamlesi Glen Johnson'ı ileriye çıkarmamak için yapılan bir hamleydi.Korner direğine kadar adam kovaladı ve çok iyi bir takım oyunu ortaya koydu.Golde yaptığı koşuyu ise bu ligde yapan forvet görmedim ben,vuruşuda iyiydi ancak birazda şans olması lazım.Umuta kızdığım tek nokta vuramadığı bomboş kafa pozisyonudur.
Teo giderek daha iyi olacak topu saklaması çalımları o ışığı veriyor ancak iki tane hayvanımsı stoperin arasında fizik olarak yine de eksik kaldı.
Egemen ve Çale ikilisi iyiydi.Serkan lig performansından bir seviye aşağıdaydı.
Selçuk ise standart oyununu oynadı ne daha iyi ne daha kötü.
Burak bende ciddi soru işareti Engin bir an önce dönmesi lazım eğer Gabriç'i oynatmacaksa Şenol Hoca.
Alanzinho'ya gelecek olursak yetenekli bir oyuncu,skoru değiştirebilecek bir isim ama birinin ona ''hiçbir futbolcunun topun gittiğinden daha hızlı gidemeyeceğini anlatması ve söylemesi lazım,biraz pas ver be kardeşim her top ayağına geldiğinde topla birlikte koşma boştaki adama at ondan sonra ileri koş,erken davran hem kendin hem bizim için''.
Ortasahaya bir takviyenin çok faydası olacağı kanaatindeyim hala.
Skora gelecek olursak keşke 1 gol atıp 2-1 yenilseydik ama maçtan önce bu maç 1-0 bitecek,maçı oynamadan Avni Aker de ikinci maçı oynayalım deseler %99'umuz bunu kabul ederdi.Ben turdan hala çok ümitliyim özellikle içerde daha baskılı ve Jaja'lı oynayacağımızı düşündüğüm için,erken bir golde bulursak çok rahat bir maç çıkarabiliriz.
Anfield Road'da ki maçın 45-60 arası haricinde kesinlikle oyunun hakim olan tarafı bizdik.
Zafer(Bilgin) Abinin de söylediği gibi SİNERJİ...
Turu çağıralım o bize gelecektir...
Teşekkürler Uşaklar ve Teşekkürler ŞENOL HOCAM.
İngiliz takımarıyla bence yapabileceğiniz en akıllıca şey, topun oyunun büyük bölümünde sizin ayağınızda olmasını sağlamaktır. Sonuçta İngiltere'de lig maçlarında bazı maçlar 1 veya hiç faul olmadan bitiyor. YAni mücadele yüksek olsa da çok faul yapmıyorlar. O halde top sizin ayağınızda kaldığı sürece, onların yüksek temposunda ezilmiyorsunuz. Nitekim maçın ikinci yarısının ilk 15 dakikası bizi hem çok yordu, hem de mental olarak yıprattı.
Orta sahada Colman iyi bir gününde değildi. Oysa ona ofansif olarak çok güvenmiş, Alan ve Yattara'yı da yedek bırakmıştık. Burak çok zor yerlerde top almaya uğraştı; çok top kaybı yaptı.
İkinci yarının ilk 15 dakikası gerçek bir Liverpool - Trabzonspor maçıydı aslında. YAni hepimiz başta böyle bir maç bekliyorduk herhalde. Ama Liverpool'un kadrosunu görünce işin rengi değişti. Bu nedenle belki Yattara - Burak değişikliği ilk yarıda olabilirdi. Çünkü deplasmanda gol atmak çok önemliydi. Belki ilk yarıda oyunu dengede tutarken, bu dengeyi Yattara değiştirebilirdi.
Alan fizik olarak çok güçlü Liverpoollular'ın arasında eridi gibi. Oysa Liverpool golü atmadan oyuna dahil olsa belki de daha geniş alan bulabilir, kendini gösterebilirdi. Tabi şunu da unutmamak gerek ki, o zaman da orta sahada (orta saha oyuncularından değil, o alandan bahsediyorum) bir zaafiyet doğabilirdi.
Glowacki'ye bayıldım. Seyrettiğim üçüncü maçı ve en ciddi maç da buydu. Talihin bir oyunu olsa gerek, aslında bir kabahatleri olmadığı halde, büyük bir şanssızlık eseri, gol sahanın o ana kadar en iyi oyuncularının istemeden katkısıyla geldi. Ceyhun ve Glowacki.
Türkiye'de, 10-15 yıl içinde Volkan'dan daha iyi bir Türk kaleci olmaz diyordum; ama Onur benim bu tahminimi yerle bir ediyor. Kesinlikle şu anda Türkiye'nin en iyi kalecisi ve artık milli takım kalesine geçip, deneyim kazandırılmayı fazlasıyla hakediyor. Penaltıyı kurtarmak çok önemli değil, onda şans faktörü de var ama ilk başlardaki kafa şutunu, daha Anfield Road büyüsünü yaşayan bir kaleci için hiç kolay değildi. Ardından bir karşı karşıya pozisyon ve Torres'in çaprazdan yaptığı müthiş vuruşu da aynı şekilde çıkardı.
Bu kuralar çekildiğinde çok mutlu olmuştum. Bize yakışan bir kura çektiğimizi ve en iyiyle oynayacağımızı düşünüyor, turu geçme ihtimalimizi de %1 görüyordum. İlk maçın ardından bu ihtimal bana göre %1'den, %10'a yükseldi. Zira Trabzon'daki maçta gol yiyeceğimizi düşünüyorum. Bu da turu geçmek için en az 3 gol atmak demek ki ona çok ihtimal vermiyorum. Dediğim gibi %10; ama buna rağmen başta Şenol Güneş olmak üzere tüm kadroya da teşekkür ediyorum. Boyumuz bence de Türkiye'yi aşıyor ama hala Liverpool'dan uzun değil.
İkinci maçta da takımımızın ilk maçtaki kadar sakin ve ne yaptığını bilerek oynamasını diliyorum.
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Fanatikde anket, Trabzonsporu begendiniz mi ??
yüzde 92 evet yüzde 8 hayir.
Toplam oy 3733..
Yani tartismaya gerek yok.
Su anda Türkiyede bizim oynadigimiz futboldan daha iyisini oynayabilecek bir takim göremiyorum ben.
tekrardan helal olsun...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
liverpooldaki oyuncularda hem fizik var hemde teknik...
bizim oyuncuların da ya fiziği yüksek yada tekniği; misal alan-yattara-gabriç gibi adamlar teknik sahibi ama fizik yoksunu olduğu için burağı izliyoruz...
kağıt üzerinde kalite farkı var ama oyuncuların ruhuyla bu durumu eşitlediğini düşünüyorum...
dünkü maçta yanımdaki arkadaşıma şnu söyledim dk.30 larda falandı; bu takımı l'pool yenemez diye ancak şunuda ekledim hemen;'eğerki saçmasapan gol yeme alışkanlığımızdan vazgeçmemişsek'.
dk.45 golü yiyince arkadaşım bana baktı dediki;bu alışkanlık devam ediyormuş uğur...
Oynadığımız oyun ileride üretememize rağmen pas trafiği bağlamında ve futbolcular arasındaki uyum açısından dünya kadar mesafe aldığımız vede takım disiplini açısından mükemmele yakın olduğumuzu kesinlikle söyleyebilirim.
Aksayan yönlerimiz yokmu? elbette var.ama bu yönler sistemle alakalı değil bireysel özelliklerden ve hatalardan kaynaklıydı.örnk;burak sırtı dönük top alamıyor alsa bile dönemiyor,alan 2. bölgede topu ayağında çok tutuyor pas atana kadar rakip basıyor yada pozisyonunu alıyor.
Biz taraftarlar olarak (hepsini kastedmiyorum) kısır bi döngünün içerisindeyiz.oynayan futbolcular ve hocamız ağızlarıyla kuş tutsalar yaranamıcaklar havası yaratılıyor.
Rövanş maçına gelince;bütün bu olgular çerçevesinde artısıyla eksisiyle liverpoolu eleme şansımızı ilk maçtan önceki şansımızdan 2-3 kat daha fazla görüyorum.trabzonda takımımız çok daha farklı olacak ve yine saçma bir gol yemessek rahatlıkta gol bulabileceğimize inanıyorum.
İnşallah yanılmam ve olmamız gereken yerlere gelme fırsatımız olur.sükseside cabası.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)