yeni bir maç, yeni bir galibiyet
insallah yenecegiz. Fatih de düzeliyor. Insallah maci alip 3 puan bizim olacak
Ayrica herkese Iyi Bayramlar diliyorum, demin unutum yazmaga.Edited by: canim TS
5 Kasim Cumartesi:
20.00 Trabzonspor-Gençlerbirligi: Erol Ersoy, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yilmaz
ajansspor.com
KRAL in dönüsünü 3 puanla kutlicaz insallah...
Akcabatlka azirlik maçi 3-2 yenmisiz.3 gol birden attigimioz seyretmek istiyorum artik özledim vallahi.
Bu arada 3 -2 yenmisiz ama 4 golü de biz atmisiz Sultan,Gökdeniz(2),güzeldal[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Gençleri Sevgi ablanin dedigi gibi ezecegiz inasallah.
Fatih'in donusu aci cektirecek Kutsal Ittifak'taki bacilara[img]smileys/smiley1.gif[/img]
kaptanla gencleri 5 leriz insallah...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Gençlerbirligi çok agresif oynuyor, hakemin tutumu çok önemli.. Sertlige müsamaha gösterirse isimiz zor ama kontrolü eline almak için ilk dakikalarda kartina basvurursa daha rahat oynayabiliriz.. Gençlerbirligi bu maçi 11 kisi bitiremez gibime geliyor..Ama kazanir miyiz onu da bilmiyorum..
Fatih in gelisini 3 golle(fatih) ve 3 puanla kutlayacaz insallah..
abi KRAL imizi sakatlar diye çok korkuyorum Allah bize bi daha KRAL in sakat oldugu günleri göstermesin insallah gençleri yeneriz KRAL 2 tane çakar
Bu Erol Ersoy bu seneki Malatya maçimizi da yönetmisti galiba...
kralin donusu ve taraftarimizin destegiyle maci alacaz insallah!
bu maçi kesin almaliyiz.insallah alacagizda.
Taraftar bumaçta belirleyici olacak kayseri maçindaki gibi takimi desteklerse kazaniriz kralda dönüyor tabi buda ayri bir motivasyon
Çok zor maç...Ancak Kral Tekke isi bitirir...Sahada onu gören diger futbolcularimiz daha üstün bir performans gösterecektir.
Tek umudum Kral!
Allah'in izniyle alicaz bu maçi...
insallah yenecegiz 3 tane atacaz herkes gorecek fatih tekke geldi...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
valla ben öyle üç bes atmaktan yana degilim kazanalimda nasil olursa olsun.... umarim sultanimiz oynar ve güzel bi futbol sergiler... su mübarek günde ettigimiz dualari allah kabul etsin. umarim yeneriz ve diger üç ufak takimda puan yada puanlar kaybeder....
"AMIN"
return of the king misali
Berat Tekke Nickli Üyeden Alıntı
Bak sen böyle diyince içimi korku sardi yattaradan sonra en çok faule maruz kalan oyuncumuz Fatih Oda sakatliktan daha tam çikamadi ya ona bisey olursa[img]smileys/smiley19.gif[/img]
2. yari girer insallah dedigin gibi hakemde müsama göstermesse bisi olmas diye düsünmek istiyorum.
Maça gelince yenecegimizdden baska bisey düsünemiyorum biras fanatik yaklasiyorum sanirim.[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Saygilar...
galibiyet den baska bir sey olamaz insallah alcaz maci icimden birsey öyle diyor 2:0
insallah alacaz maçi fatih'te geldi
insallah bu maçi aliriz ve seri galibiyetlere baslariz.rabbim bordo-mavi kaplanima yardim etsin
maçi alcaz inslh tekke de döndü ve dönüsü de muhtesem olcak diyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)