Bu mac banko Trabzon`un. Her ne kadar Istanbul`da Sivaslilar fazla olsa da tribunde Trabzonlular fazla olacak...
Ilk defa bir maç basligi açiyorum,ugurlu gelir insallah...
< name=f>
>
Sivasspor
Trabzonspor
Süper Lig 6. Hafta
Tarih:
16.09.2005 20:00
Skor:
Stat:
Istanbul Atatürk Olimpiyat
Hakem:
Yayin:
Lig Tv
Bu mac banko Trabzon`un. Her ne kadar Istanbul`da Sivaslilar fazla olsa da tribunde Trabzonlular fazla olacak...
allahin izniyle taraftar ve futbolcularimizin gücüyle maç insallah bizimdir
baslik var diye acilmadi yani ben o yuzden acmadim...
Trabzonsporun seyirciyle alacagi bir maçç...Tüm istanbullu Trabzonsporlularin bu maçta olmasi gerek...
Insallah açtigin bu baslik ugurlu gelir. Sayet gelmezse, gözümüze gözükme [img]smileys/smiley36.gif[/img]Saka, saka... eminim ugurlu gelecektir...
Maçin istanbul'da olmasi, bizim avantajimiza... Olimpiyat stadinda daha bilegimiz bükülmedi. Hafta sonuda böyle olacak insallah...
Beyler doldurun su stadi Trabzonspor askina.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
en az 45 bin ts taraftari bekliyom hadi bakim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
stadi yikacaz
kutoz Nickli Üyeden Alıntı
Abi korktum ya[img]smileys/smiley5.gif[/img]..Neyse o gün kazanmamiz için stadda yirtinicam insallah...Yoksa dayak geliyo...[img]smileys/smiley36.gif[/img]![]()
Sivas iyi direnen bir takim insallah diger deplasmanlar gibi olmaz Istanbul...
bu maçin zor olacagini düsünüyorum ama bizim olacak allah'in izniyle insallah
Trabzonspor 3 Sivasspor 1
Fatih-Yattara-Mehmet Yilmaz
gese maçinda sivassporu izledim. pek fazla is yok gibi görünüyo. hiç bir yaratici oyunculari yok. defansimizibiraz daha öne kurabiliriz bu maçta (baski kurabilme açisindan). anderson denen oyuncuya dikkat etsek yeter. orta saha ise (özellikle oyun kurucu mevkii)üzerinde durulmasi gereken asil mevkii bence.gökdeniz ve simeginyoklugunda farkli bir varyasyon deneyebiliriz, bana göre lee ortaya gelip volkan solda oynayabilir (kesik yemek volkana yaramis gibi göründü, antep maçinda hareketliydi biraz). bu maçta ayrica m.yilmaz'a sans verilmeli. sivas defansinin ortasinda oynayan kalla denen oyuncu iri yapili biri ve m.yilmaz orada onunla basedebilecek tek futbolcu gibi görünüyor. ve sivas için asil dikkat edilmesi gereken nokta, çok bogucu bir defans yapmalari. topu uzaklastiralim da nereye giderse gitsin diyolar. bugünkü antep maçindaki defansi da gördükten geride pek sorun yasayacagimizi sanmiyorum. anahtar nokta ise erkenden atilacak bir gol. genel anlamda bakacak olursak zorlanmadan kazanabilecegimiz bir mücadele. ve taraftara büyük is düsüyor. orada oynadigimiz istanbulspor veya gençlerbirligi maçlarindaki gibi ezici seyirci üstünlügüne sahip olamayacagiz. evet onlardan fazla oluruz ama sifir akustige sahip bu stattaher taraftar elinden geldigince destegini ve tezahüratini ortaya koymali.
ustuste kazanma serisine derhal baslamamiz lazim,szymekinde olmadigi bu amcta bunu yapabilmek icin camia olarak maca asilmamiz lazim,gerek hafta ici gerek mac gunu olimpiyat tribunlerinde
bu maci bence farkli aliriz ... sivasta hic bisey yokk
yattaranin 90 dakika oynayacagini umdugum maç oluyor kendileri
walla bizim destegimizle bu maci rahat aliriz diye düsünüyorum.insallah bu macida yenecegiz. ve sampiyonluk için bi adim daha atmis olacagiz
Jefferson
Emrah Kürsat Eller Celaleddin
Adem HüseyinLee
Fatih Tekke
Yattara  ; Jun
----------------------------------------
gibi bir 11 bekliyorum.. Taktiksel bir degisiklik olup da Adem Hüseyin ve Lee'nin önünde Fatih'in arkasinda yer alabilir.Edited by: QuakeviL61
hic belli olmaz szymekin yerine ademde ibrahim egede oynayabilir yada hicbiri
leeyi szymekin yerine cekip volkani solda oynatabilir ama lee ortada cok ciliz kalir kaldiramaz yuku
bence buyuk ihtimal ademi oynar szymekin yerine, szymekin yokluguyla yattaranin 90 dakika oynicagi bir mac olacagini dusunuyorum daha kim goturecekki orta sahayi szymek yokken...
Sivas baskani maçin sivasta oynanmasi için her türlü girisimi yapacagiz dedi aksam, isiklandirma yetismedigi için cumartesi veye pazar gündüz oynanmasi için federasyona basvuracagiz dedi, e biçim is ya bunlar degilmiydi olimpiyati isteyen neoldu korktularmi ne, umarim degismez ama evsahibs takimin istegi dogrultusunda karar verir diye korkuyorum federasyon. Maça gelince zor geçecegi kesin aksilikler yakamizi birakmiyor Simek'in yoklugu etkileyecek bizi ama herseye ragmen sivasi yenecek güçteyiz, birlik ve beraberlikle bu sikintili günleri asacagimiza inaniyorum
Trabzonum pompalar: Sivas - TRABZONUM: 0 - 3.................[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Arkadaslar antep maçinin tekrari ne zaman bilgi verebilirseniz sevinirim...
2 maç kaçirdim Trabzonumuzun ikisinde de 2-0 yendik antep[img]smileys/smiley1.gif[/img] gs
veb bu maçi bekliyorum ve olimpiyata yerimi alacagim. sivasi dagatacgiz. aksam gs-sivasi maçini izleidm.sivasat hiç bir sey yok. profesyonel dgiller daha[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
biz ki olimpiyat fatihiyiz sivasi mi yenemeyiz...alayi gelsinnnn
Takim halinde çok kati bir defans ileriye çikmakta zorlanan bir rakip.BIZDE IKI ÖNEMLI EKSIK.MUHTESEM BIR TARAFTAR BEKLENTISI.Isimiz her zamankinden biraz daha zor.Allah yardimcimiz olsun.Kazasiz,belasiz,sakatsiz bir maç temenni ediyorum.Ve tabii ki GALIBIYET.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)