zaten cevahir'de ve akmerkez'de açilacak yanlis bilmiyorsam.
Cevahirler yakinda acilacak olan Mecidiyeköydeki alisveris merkezlerine tsclub açtirmayi (yani bir dükkani kulübe hibe etmeyi) düsünürler mi acaba? Gecen gun profilo alisveris merkezini gezerken 3 takimin yanyana dükkanlarini gördüm, bizimkimaalesef yok.Demek ki ancak böyle bir destek olursa TSCLUB görürüz büyük alisveris merkezlerinde. Cevahirler biraz destek verse su kulübe, ne kaybederler?
zaten cevahir'de ve akmerkez'de açilacak yanlis bilmiyorsam.
Akmerkezde açilacagini duymustum ben de..
Valla Ankara gibi bir yerde bile TS club yok, olan da gitti Atakulede açti ve kapandi bittabi[img]smileys/smiley7.gif[/img]
ya artik kiskanmaya basladim her yerde bi tane var ama bi IZMIR de yok.Bizde dükkan çooooooooookkkkkkkkkkkkkk gelip açsinlar kira falan istemez![]()
.Allah askina IZMIR e de bir TS CLUB.Lütfeeeeeennnn
calypso Nickli Üyeden Alıntı
Iyi düsünmüssün güzel düsünmüssünde; ama maalesef senin bu düsüncen sadece uçuk bir hayalden ibaret.Öyle bir yardim yapacaklarina inanmiyorum.Bu is gönül isi...
Kulübün su an geldigi nokta öyle birilerinin yardimina ihtiyaç duyulacak nokta degil. Atay baskana bir ara maraton programinda Sansal "Trabzonlu is adamlari da ellerini cebine atsa artik di mi baskan " gibi birsey söyleyecek oldu, hatta söyledi. Bizim Baskan benim bir kez daha sevgimi ve saygimi kazanmasina yol açan cevabi vermistir, "Bizim paramiz var, buna gerek yok" demisti... Kendi imkanlariyla kulüp büyüyecek insallah...
Bende zaten kulübün ihtiyaci var demedim.Sadece Cevahirlerin bu yardimi, ya da böyle bir dükkani bedava bagis adi altinda Trabzonspor kulübün'e yapmayacaklarini söylemeye çalisiyorum.Yoksa kulübün kisilerden tabiki bir beklentisi yok...
Güzel bir düsünce olsa ne kadar iyi olur tabii ki.Ama abilerimiz simdilik hayal diyorlar.Insallah gerçeklesir diyelim.Akmerkezden daha süper olacagi söylenen ve Istanbul'un en iyi alisveris merkezi olacagi kulaktan kulaga dolasan böyle bir mekanda Trabzonspor'u temsilen bir Tsclub bulunmali ki Akmerkez'de de ayni sekilde.
Sunu anlamiyorum trabzonspor gibi bir markanin ankarada izmirde nasil bir tsclubu olmaz ama insallah yonetimin birkac senelik projeleri icinde olantsclubu tum turkiyeye yayma fikri gerceklesir..
Is ticarete geldimi böle bise yapacaklarini zannetmem...
Eer yanlis hatirlamiyorsam, Burak GÜRDAL burada bi Ts Club magazasinin çok yakindaaçilacaani söylemisti.
agustos sayisindada yaziyo acilacakmis
arkadaslar heralde yaparlar onlari ailece taniriz biz açacaklarina inaniyorum
Cevahirler aslen trabzonlu ancak Trabzonsporlumu ?
trabzonspor'lu ama para verme konusunda bence ümitsiz vaka. [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Cevahirlerin kurus verdigini duymadim daha,
ancak sezon açilisina çelenk fln yollamislardir belki (o da saibeli)[img]smileys/smiley36.gif[/img]
m.ali yilmaz'a demis ya -usagum ha o kadar parayi birden nasi verdun ha bi topçu için??
film adam.öyle saga sola saçsa nasi bu kadar zengin olacak degil mi?(o kadar param olacak trabzon'u sampiyon yapmayacagim??aklim almiyo.)
allah gönlüne göre versin
cevahirler; harbi trabzonsporludur. bundan kuskumuz yok.
daha fazlasini söyliim; türkiye de mafya diye bildigimiz kerameti kendinden menkul "baba"larin pekçogu; "cevahir" abilerinin agzina bakarlar.
bir de anadolu yakasini görseler istanbulun üsküdar ümraniye bir yerde açilsa artik ve ya kadiköy de bir yere eziklerin lafta mekanina
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
gercekten yaaaaaa akmerkez de bizim bir ts club imiz olsa cok iyi olur
Biz orda bir TS CLUBA açilmasini istriz. bunla ilgilide çalisma oldugunu duymustum. ama kimse bize dükkan ibe etmesine gerek yok. elbett isletecek arkadaslar zaten burayi alirlar.ama gerçkten çok güzel olur. ist göbeginde en büyük alisveris merkezinde trabzonspor magazasi ne güzel olur.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
arkadaslar cevahirdeki ts club çok hos oldu 10 günde bi gidiyom çalisanlarinin hepsini tanidik artik baya iyi çalisiyor tüm arkadaslari bekleriz her gidiste artik bisey aliyoruz almazsam artik dövüyorlar zaten
birde anadolu tarafinda açsalar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)