Sayfa 2 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci 1 2 3 4 12 ... SonuncuSonuncu
Toplam 491 adet sonuctan sayfa basi 26 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: "Bu vatan bizimdir!"

  1. #26
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    antagonist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.03.2005
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    2,640

    Standart

    Alıntı Nytre Nickli Üyeden Alıntı


    biz vatanimizi sahiplenmisiz çok mu? biz bu topragi bu binlerce yildir üzerinde yasadigimiz topraga karsi olan sevgimizi dile getirmisiz çok mu? biz atatürkü ismet inönüyü kazim karabekiri .... ve bütün askerlerimizi anmisiz çok mu?





    Çok degil kardes,çok degil...[img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: laz_kopat_61

  2. #27
    Yönetim Kurulu Mollasalihoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.07.2004
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    18,174

    Standart



    benim sindiremedigim bir diger konu da Insan Haklari Dernegi gibi çok manidar bir ad sahibi bu dernegin adini haketmemesi.


    Edited by: momentus

  3. #28

    Üyelik tarihi
    29.05.2004
    Mesajlar
    1,256

    Standart










    Bozüyük savas alanina döndü
    Imrali'ya gidip PKK lideri Öcalan'a destek vermek isteyenlerle güvenlik güçleri arasinda Bozüyük'te çatisma çikti. Yaralanan 15 kisi tedavi altina alindi. Çevre yolu ulasima kapandi.
    05 Eylül 200501:07

    Tutuklu Hükümlü Aileleri Hukuk Dayanisma Dernekleri Federasyonu'nca (TUHAD-FED) düzenlenmek istenen basin açiklamasina katilmak isteyen grup ile vatandaslar arasinda çikan kavgada yaralananlarin ilk tedavileri, Bozüyük Ilçe Emniyet Müdürlügü'nde, hastaneden çagrilan saglik personeli tarafindan yapildi.

    Yaralilardan 15'i Eskisehir'deki hastanelere sevk edildi. Grup ile vatandaslar arasinda çikan kavgada yaralananlar bir süre otobüslerde mahsur kaldi. Grup daha sonra, yogun güvenlik önlemleri altinda zirhli araçlar ve ambulanslara bindirilerek, Bozüyük Ilçe Emniyet Müdürlügü'ne götürüldü.

    Olaylarda yaralananlarin ilk tedavileri Bozüyük Ilçe Emniyet Müdürlügü'nde, hastaneden çagrilan saglik personeli tarafindan yapildi. Bu yaralilardan 15'i daha sonra Eskisehir'deki hastanelere sevk edildi.

    Bu arada, Bursa, Ankara ve Eskisehir'den gelen takviye güvenlik güçleri ilçede güvenligi sagladi. Ara sokaklara yönlendirilen vatandaslar sokaklarda bekliyor. Olay yerinde incelemelerde bulunan Bilecik Valisi Musa Çolak, vatandasi sakin olmaya davet etti. Ilçede, yogun güvenlik önlemleri devam ediyor. Eskisehir-Bozüyük-Bursa karayolunun ilçe merkezinden geçen bölümünün ulasima kapali oldugu ve ulasimin çevre yollardan saglandigi bildirildi.

    ESKISEHIR VALISI'NDEN SAGDUYU ÇAGRISI

    Öte yandan, Bozüyük'ten Eskisehir'e gelen bir grup da Eskisehir-Ankara karayolunun 25. kilometresinde yolu trafige kapatarak, lastik yakti. Lastikler, güvenlik güçleri ve itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Benzin istasyonunda bekleyen gruptakiler, yogun güvenlik önlemleri altinda, Ankara ve Emirdag ilçesi yönüne hareket ettiler.

    Bu olay nedeniyle bir saat trafige kapanan Eskisehir-Ankara karayolu daha sonra ulasima açildi. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Eskisehir Valisi Kadir Çalisici, ülkenin huzurunu bozmaya çalisanlarin oldugunu belirterek, ''Sagduyulu davranarak bunlara izin vermeyecegiz. Olay nedeniyle Eskisehir'deki hastanelerde bulunan yaralilar, Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandasidir. Hiçbir ayrim yapilmaksizin islem yapilacaktir'' dedi.


  4. #29
    Emorfo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    6,422

    Standart



    Türkiye nereye gidiyor. Dagda askerimize kursun sikan srefsizler artik sehirde bölücü oldugunu bile gizlemeye gerek görmüyor. Tayyep ve partisi AKP bu bölücülüge resmen göz yumuyor. Içisleri bakanin PKK sampatizani oldugu bu ülkede bu millet daha ne kadar sabredecek. AB'ye girecez diye daha ne kadar onurumuzdan taviz verecegiz. Artik jandarmaya polise vur emri verilsin PKK sempatizanlari sehirde tek tek öldürülsün aksi taktirde gidis iyi degil polisin jandarmanin isini vatandas yapmaya baslayacak ve basladi bile. Bütün Türkçüler bu durumdan son derece rahatsiz, yedigi yemeges.... bu serefsizler bu ülkeden temizlenmeden bize rahat uyku yok...


    Kahrolsun PKK ve Yardakçilari!Edited by: Emorfo

  5. #30

    Üyelik tarihi
    24.07.2005
    Mesajlar
    42

    Standart

    [img]C:\Documents and Settings\Computer\Desktop\bayrak.gif[/img]

  6. #31

    Üyelik tarihi
    24.07.2005
    Mesajlar
    42

    Standart

    BU VATAN BIZIMDIR BIZIM KALACAK

  7. #32

    Üyelik tarihi
    29.05.2004
    Mesajlar
    1,256

    Standart



    Ya arkadaslar bu konunun siyasi bir tarafi yok kimsede siyasete çekmesin sonuçta bu vatan hepimizin bizim huzurumuzu kim bozmak isterse karsisinda bizi bulur. Biz bu vatanin evlatlasriyiz biz bu vatanin çocuklariyiz gelecek bizim ve çocuklarimizin simdi soruyorum hangi güç hangi güçler bunu basarabilir...


    Bu konunun siyasete çekilecek bir tarafi yok zaten bunu yapan insanin ben TÜRKlügünden süphe ederim... Zaten öyle bir insaninda aramizda yeri yoktur.

  8. #33

    Üyelik tarihi
    11.07.2005
    Mesajlar
    78

    Standart



    Neden Trabzondan geçmezsiniz sizin gibi muhterem insanlardan mahrum kaliyoruz[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]


    SEREFSIZLER

  9. #34

    Üyelik tarihi
    29.05.2004
    Mesajlar
    1,256

    Standart







    VATAN UGRUNDA YASAMAK

    "Bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir,
    Toprak, eger ugrunda ölen varsa vatandir."
    Mithat Cemal KUNTAY


    Dönemin talihsiz olaylarinin verdigi acilari yüreginin derinliklerinde hisseden sair, bu dizelerle sesleniyor o yillardan günümüze. O yillar... Vatan ugrunda ölmenin, yasamayi sevmek kadar güzel oldugu, o zor yillar. Çilelerle dolu, kederli günlerde memleket insanlarinin tek tesellisi ise, sicacik yüreklerindeki tükenmez vatan sevgisidir.


    Vatan sevgisi; bülbüle, altin kafesleri dar edecek kadar taskin; bir hilâl ugruna günesler batiracak kadar deli dolu; her türlü cefa ve eziyeti pesine takip gelen felege karsi, topragi vatan yapan millet ugrunda bir azimetten dönmeyi, kahpelik sayan nesiller yetistirecek kadar asil bir duygudur.


    Leyla ile Mecnun'un birbirlerine karsi hissettiklerini anlatan "ask" kelimesi bile kifayetsiz kalir, vatan sevgisini ifade ederken. Bir annenin evladini nasil sevdigini, belki sadece anne olanlar bilebilir. Ancak, birer evlat olarak he-pimiz, çocugun annesine karsi neler hissettiginden yola çikarak bir annenin evladina karsi duydugu sevgiyi tahmin edebiliriz. Iste o bizim bildigimiz yüce sevgiden daha ulu bir tutkudur vatan sevgisi. Buna tarih de sahittir.


    Türk kadininin unutulmaz bir destan yazdigi kurtulus yoluna gidiyoruz bir an. Fedakâr Türk anasinin kahramanligina tanik oluyoruz. Kagnisiyla cep-heye tasidigi mermiler, islanip hasar görmesin diye, dondurucu kis sogugunda, sirtinda tasidigi biricik evladinin üzerinden yorgani alip, cephanenin üstüne örtüyor. Cepheye variliyor nihayetinde. Mermiler saglam; ancak, evladinin zayif ve narin vücudu dayanamiyor soguga. Biricik yavrusunu kaybeden ve yüregine tas basan acili ananin çehresinde ise üzüntüden eser yok. Çünkü vatan, onun "Vatan sag olsun" deyisindeki asaletle kurtuluyor. Düsman, bu sarsilmaz iradeyle bozguna ugratiliyor.


    Çanakkale'deki Kinali Ali Destani'dir, vatan sevgisi. Gelibolu'ya olanca gücüyle saldirmaktadir düsman. Cephedeki vatan evlatlari bir bir sehit düsmektedir. Durum vahimdir. Bu vehameti fark eden Kinali Ali ve arkadaslari, daha savasa hazir olmamalarina ragmen komutanlarina, cepheye gitmelerine izin vermeleri için yalvarirlar. Dayanamaz komutanlari ve gönderir yigitleri. Kimse sag kalmaz Kinali Ali'nin bölügünden. Hepsi sehit düser. Kinali Ali'dir bu evladi vatanin ismi; çünkü, anasi askere gelmeden önce kina yakmistir ogluna. Onlarin köyde üç seye kina yakilirmis meger; kurbanlik koça, Allah'a kurban olsun diye;


    gelinlik kiza, kocasina ve çocuklarina kurban olsun diye; bir de askere giden yigitlere, vatana kurban olsun diye. Kurban olur, Kinali Ali ve gönüllerine kina yakilmis arkadaslari. Vatani kurtaranlar, bu "Kinali Kahramanlar"dir.


    Ölmenin, yasamak kadar siradan oldugu o acili yillardan, günümüze döndügümüzde, farkli bir tablo çikiyor karsimiza. Savasin cephelerden lâboratuvarlara tasindigi, silâhlarin yerini bilginin aldigi bu yillara geldigimizde ölmek, vatan ugrunda yapilabilecek en kolay is oluyor. Çünkü, artik vatan ölecek degil, hayatinin her anini bu yurt için yasayacak insanlar istiyor.


    Bugün vatan sevgisini, uykusuz gecelerde, sinir boylarinda nöbet tutan bir askerin göz kirpmayisinda; bir annenin gecenin ortasinda, uykusu kaçmis yavrusunun basinda sabirla bekleyisinde; memleketin herhangi bir kösesindeki, herhangi bir lâboratuvarda sabahlayan bilim insanimizin özverisinde bulabiliriz.


    Vatan topragini tirnaklariyla isleyen çiftçimizin azminde, yerli mali kullanan ve vergisini eksiksiz veren vatandasin duyarliliginda, sabahlari sokaklari temizleyen çöpçünün isiyle ilgili ciddiyetinde, mutfakta yemek israf etmeyen ev haniminin titizliginde vatan sevgisinin yansimalarini görürüz.


    Kutsal vatan topragini kaderine terk etmeyip, agaç dikmeyi ve etrafini yesillendirmeyi kendine vazife bilen insanlari; cehaletin karanliklarina karsi aydinlik olmak için bir mum gibi yanip, eriyip, biten ögretmenleri; memleketin zenginlesip kalkinmasi için gecesini gündüzüne katip çalisan, gayretli is insanlarini savas meydanlarinda en önde kosan fedailerden farkli görmek olanaksizdir.


    Hayatin yasanan bütün karelerinde izi olan vatan sevgisini, savasin ve ölümün hâkim oldugu yillarda en manidar sözlerle ifade eden sair, bugün yasasaydi eminim dizelerini söyle degistirecekti:


    "Bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir
    Toprak, eger ugrunda yasayan ve yasatan varsa vatandir."

  10. #35

    Üyelik tarihi
    29.05.2004
    Mesajlar
    1,256

    Standart

    Vatan sevgisi


    Bir alman bir fransiz bide bizim temel gizli bi örgüt tarafindan yakalanirlar.ve bunlara sorulur
    -ÜLKENIMI DAHA ÇOK SEVIYOSUN YOKSA KARINIMI?
    Ilk önce alman'a sormuslar alman tabii ki
    -ülkemi demis.
    -tamam demisler al su silahi içerde karin var git öldür.
    alman girmis içeri 5 dakka sonra çikmis ne oldu demisler
    -vuramadim karimi daha çok seviyomusum demis.
    fransiza sormuslar
    fransiz
    -ülkemi demis tamam al su silahi gir odada karin var öldür demisler.fransiz da öldüremeden çikmis
    -karimi daha çok seviyomusum demis.
    sira temele gelmis temelde
    -ülkemi seviyorum demis al su silahi içerde karin var git öldür demisler temel içeri girmis
    15 dakka sonra içerden TAK-TUK-ÇAT-ÇUT sesler gelmis temel disari çiktiginda sormuslar
    -ne oldu bu kadar kaldin demisler
    temelde
    -ne olacak verdiginiz silah kuru siki çikti bende sandalyeyle kafasini kirdim demis.

  11. #36
    Yönetim Kurulu Mollasalihoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.07.2004
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    18,174

    Standart

    gidisat hos degil maalesef ülkemzde [img]smileys/smiley7.gif[/img]

  12. #37

    Üyelik tarihi
    24.07.2005
    Mesajlar
    42

    Standart

    Alıntı LazY_61 Nickli Üyeden Alıntı

    Neden Trabzondan geçmezsiniz sizin gibi muhterem insanlardan mahrum kaliyoruz[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]


    SEREFSIZLER

    yemez abi yemez bunlarinki

    gelsinlerde bi görsünler bi taraflarini tersten

  13. #38
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    antagonist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.03.2005
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    2,640

    Standart

    Alıntı laz_kopat_61 Nickli Üyeden Alıntı


    Ulan delikanliysaniz Trabzon'da yapin bu isleri.


    Ama yapamazsiniz.Niye mi?Trabzon'da yapmak (G)üven,(Ö)zveri,(T)ecrübe ister de ondan...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
    Edited by: laz_kopat_61

  14. #39
    Mert Pasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.08.2004
    Nereden
    Asya Diğer
    Yaş
    50
    Mesajlar
    2,867

    Standart






    en sakinim diyeni cildirtacak goruntulerdi ama bekleyelim zaten Avrupa Birligi balonu artik cok sisti patlamak uzere yakinda butun taslar yerine oturur

  15. #40
    Armağan Dere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    30.09.2004
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    36
    Mesajlar
    11,571

    Standart

    arkadaslar bugünde bursa/gemlikte pkk yandaslari yolu kesip gösteri yapmislar bu serefsizler[img]smileys/smiley7.gif[/img] yavas yavas ülkeye yayiliyolar arkadaslar [img]smileys/smiley7.gif[/img]haber özetlerinde gördüm haberi izlemedim [img]smileys/smiley7.gif[/img]bunlarin .... yiyosa gelsinler ya karadeniz taraflarina yemez yemez [img]smileys/smiley7.gif[/img]

  16. #41
    Guests
    Ziyaretçi

    Standart



    Bu tür toplumsal olaylari,yakin geçmisebakarakdegerlendirmek gerekir; Ancak bu sekilde karsimiza çikan manzarayi dogru olarak anlayabiliriz...


    Trabzon halki ile Tayad'lilar arasinda yasanan olaylar,veo olaylardanhemen sonra,Diyarbakispor-Trabzonspor maçinda "Tayad burada,Trabzon nerede..!" seklinde tribünlerde atilan slogan, bu günlere gelineceginin ilk isaretini vermisti... Türkiye geneline yayilanterör örgütünetepki koyma, bayraga vevatanasahip çikma furyasi hizla yayildi. Bu olaylarin misillemesi olarak'da karsi taraftan cenaze teslim alma törenleri, molotoflu gösteriler ve saldirilar... Yani yine ayni manzara..!


    Adi geçen terör örgütünün Gümüshane'de ve Trabzon'da ne isi olabilir ki..? Buralara kadar yayilip, bayraklariniKaradeniz'e de dikmek gibi saçma bir planlari olabilecegini düsünmüyorum...


    Trabzon halkinin ve esnafinin bildiri dagitan Tayad'lilarakarsisergiledigi anlik tepki,nedense avrupa ve amerika basininin o zamanlar çok ilgisini çekmisti..! Sehrimiz, haftalar boyunca yabanci gazeteci oldugunu iddia eden, elinde dosyalarla sürekli notlarve bilgiler toplayan birilerinin istilasina ugramisti...Biz'de onlari enüst düzeydeagirlayip, vatanina ve bayragina ne kadar bagli birbölge oldugumuzu gururla anlatmistik...


    Daha sonra bu adamlar ellerindeki bilgileri ve belgeleri toplayip, sessizce memleketlerinin yolunu tuttular... Daha sonra mi..???


    Ülkenin her yaninda, birden bire Pekaka bayraklari ve apo posterleri açilmaya baslandi... Akçaabatli bir hemserimiz, yüzlerce araç içinden, binlerce kisi içinden seçilip kaçirildi... terör örgütünün bir tane sempatizaninin bile bulunmadigi Gümüshane de kalasnikof'la polis araci tarandi...Torul Askerlik subesine bombali saldirida bulunulup silahla tarandi... Ve Maçkamerkezinde silahli çatismalar...Karsi tarafda bos durmadi bu arada.Çatismalar sonunda ölen teröristlerin teslim alinmasi sirasinda yasanan görüntüler de onlari infiale getirdi tabii ki...zaten kime neye hizmet ettigi hala belli olmayan medyamizda, bu görüntüleriulusal tv ve gazetelere tasiyarak, infialin toplumsal bir çatismaya dogruilerlemesine çanak tuttu...


    Bu günlerdeiçinde bulundugumuztabloyu ben bu sekildeçizdimarkadaslar... Bu tabloda ki"yabanci gazeteci oldugunu iddia eden." kisileri, lütfen çok iyi degerlendirin ve hiç gözardi etmeyin... Çünkübu olaylarin tetiginebasan, bence onlarin patronlaridir...


    hosçakalin...






  17. #42
    immortal_TS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.07.2005
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    2,200

    Standart



    Yaa arkadaslar garip ama bizim burda yani bagcilarda bile gece yarisi 500 kisi falan toplanip eylem yapmislar buna eylemde denemez önüne gelen dükkani arabayi kirmis geçirmisler Bagcilarin Yavuz semtinde Fevzi çakmak mahallesi diye geçiyor,Bugün amcamin oglu söyledi, telefon gelmis arkadaslarindan çabuk toplaniyoruz diye bir gitmiski adamlarin ellerinde biçak sopa ne ararsan var, neyse polisler falan gelmis çogunu dagitmis araya falan kaçanlari bizimkiler öyle bir haslamiski abim diyo kimseye okadar çok vurmamistim diyor, Tabi bu olaylari gösteri amaçli adi altinda yapilip herkesi farkli yönlere cekmek istiyorlar, son zamanlarda bunlarin böyle bu derece azmasi hayra alamet degil, amaçlari apaçik belli iç savas çikarmak ve kendilerini hakli göstermek amacindalar, Ama bilmiyorlarki bizim vatanimiza olan sevgimizi, askimizi biz bu vatan için canimizi vermeye haziriz.



    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE.Edited by: immortal_TS

  18. #43
    Hüda Topaloğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.06.2004
    Nereden
    Belçika
    Yaş
    41
    Mesajlar
    545

    Standart



    burdada (brukselde)costu bu aralar yine pekaka, zaten burasi onlarin yuvasi merkezi, adamlarin herkezden fazla haklari hukuklari var

  19. #44

    Üyelik tarihi
    29.05.2004
    Mesajlar
    1,256

    Standart










    Geri döndüler Diyarbakir karisti
    Gemlik'teki eyleme destek amaciyla katilan Tutuklu Hükümlü Aileleri Federasyonu'ndan bir grubun Diyarbakir'a dönüsünde gergin anlar yasandi.

    Diyarbakir'da bir grubun polise tas atmasi sonucu, arbede yasandi. Göstericilerden bazilarinin attigi molotofkokteylleri, bir polis aracinin yanmasina sebep oldu. Polis, göstericileri dagitmak için tazyikli su, biber gazi kullandi ve havaya
    uyari atesi açti.

    Tutuklu Hükümlü Aileleri Hukuk Dayanisma Dernekleri
    Federasyonu'nun (TUHAD-FED) Gemlik'te yapacagi basin açiklamasina
    katilmak üzere bir süre önce Diyarbakir'dan ayrilan grup, ile geri
    döndü.

    Kantar Kavsagi mevkiinde, çok sayida kisi tarafindan karsilanan
    gruptan bazi kisiler, yürüyüs yapmak istedi. Izinsiz yürüyüs yapan
    kisiler, Karayollari Bölge Müdürlügü'ne ait binada bekleyen çevik
    kuvvet ekibine tas atti. Bunun üzerine polis, tazyikli su ve biber
    gazi sikarak göstericileri dagitmaya çalisti, göstericilerin
    dagilmamasi üzerine havaya uyari atesi açti.

    Göstericilerden bazilarinin attigi molotofkokteylleri, bir polis
    aracinin yanmasina sebep oldu. Yangin, itfaiye ekiplerinin
    müdahalesiyle söndürüldü.

    Terör örgütü PKK lehine sloganlar atan ve terör örgütü elebasi
    Abdullah Öcalan'in posterlerini tasiyan göstericilerin tas atmasi
    sonucu, birçok aracin camlari kirildi.
    Kantar kavsagi mevkiinde dagitilan grubun, yeniden toplanarak
    Sento Caddesi'ne dogru yürüyüse geçtigi bildirildi.

  20. #45

    Üyelik tarihi
    29.05.2004
    Mesajlar
    1,256

    Standart

    Ayrica dün akçaabatli olan bir abimizi köyden aradilar yaylalarda pkk li gördüklerini tüm halkin silahlanip yaylaya dogru yola çitigini haber ettiler özelliklede halk jandarmaya siz karismayin biz halledicegiz karadenizlileri görecekler seklinde açiklama yaptiklarini ögrendim iste o zaman Türk olduguma ve karadenizli olduguma bir kez daha sükrettim...

  21. #46

    Üyelik tarihi
    19.09.2004
    Mesajlar
    378

    Standart



    Burada yine birileri kendilerini guvenlik kuvvetlerinin yerine koymus, linc, katliam, cellatlik yapmaya bileniyor. Iste onunuzde koskoca yugoslavya ornegi duruyor acin bir bakin yugoslavyadaki sirp ve hirvat milliyetcileri ne cesit isler basarmislar. Isin ilginci aslinda Amerikalilarda boyle catismalardan sonra hep o bolgeye daha saglam yerlesiyorlar.


    Turkiyedeki kurt sorunu insanlari oldurerek cozulemez, kimin pkkli kimin olmadigini kim ayirtedecek siz mi? Yarinda kurtlerin cogunlukta oldugu bir yerde bir turk linc edilecek sonra albasina belayi. Iki halk karsi karsiya oturup konusmadikca kimin ne derdi var bilinmedikce ozellikle derdi olanlar dertlerini soylemekten katliam korkusuyla caydirilacaksa o ulke ic savasin esigine geliyor demektir. Her konusan kurdu asar, keserseniz bu sefer ortalik sadece dagda silahiyla konusanlarin eline kalir ki o zaman cok kan dokulur.


    1980 askeri darbesi zaten pkkyi kendisi yaratti bolge halki o zaman askeri cunta altinda birsuru baskiya maruz birakilmasaydi belkide 1984 de ocalan o kadar adam bulamayacakti. Isteyen bu iskence raporlarini Human Rights Watch ve Amnesty international'in 1980-83 arasi yazdigi insan haklari ihlalleri raporlarinda bulabilir.


    Turkiyede kurdu, turku, islamcisi, solcusu, yeni bir sivil anayasa ve yeni bir demokratik devlet anlayisi cercevesinde masaya oturup konusmazsa tarih kendini tekrar eder. Bugun sanirsam yugoslavyanin yerinde 5-6 devlet var ve her tarafta alman ingiliz askerleri dolasiyor.Buradaki ic savas yugoslavyadan bile agir sonuclar dogurur cunku kitleler cok karisik, herhangi bir etnik temizlik deliligi milyonlarca insani yollara doker. Ama ben cok iyi biliyorum burada yine biz pkkli damgasi yiyecegiz sizde kufur etmeye devam edeceksiniz. Sorum su 1984-99 arasinda turk ordusu 25.000 kurdu, sivil, terorist toplam oldurdu onlarda 5000e yakin asker oldurdu sonuc ne oldu? Pkk bitti mi? Aksine anayasada kurt realitesinin taninmasi icin yeni maddeler eklenmeye baslandi. Bu 30.000 insan olmeden bunlar masada kurtlerle konusulsaydi ne olurdu, daha mi cok kisi olurdu?Edited by: Berat Tekke

  22. #47
    immortal_TS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.07.2005
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    2,200

    Standart



    Yaww özgür burdan gene bir tartisma alevlenecek ama hadi hayirlisi biz tarih kitaplarinin ne yazdigini çok iyi biliriz ve biz yugoslavya,almanya,ingiltere,fransa degiliz biz TÜRKÜZ Biz TÜRKIYEYIZ[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: immortal_TS

  23. #48

    Üyelik tarihi
    19.09.2004
    Mesajlar
    378

    Standart

    ee yani bizim ulkede catisma , etnik ayrimcilik olmazmi diyorsun, o zaman bu kadar gazate haberi filan baska bir ulkeyi yaziyorda biz turkiyeyle karistiriyoruz. Kusura bakma o zaman

  24. #49
    immortal_TS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.07.2005
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    40
    Mesajlar
    2,200

    Standart

    Benim demek istedigim kimse Türkiyede böyle salakça bir eylem yaparak hiçbirsey elde edemez ve kimseyi kandiramaz eylem de degil bunlarinki bir gece yarisi yüzlerce insanin toplanip araba parçaladigi insanimizin geçim kaynagi olan ekmek kapilarini paramparça ettigi bir olay eylemle kiyaslanamaz.

  25. #50
    eys_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27.09.2004
    Nereden
    Gaziantep
    Yaş
    38
    Mesajlar
    1,473

    Standart

    Gerginligin sorumlusu degiliz?
    DEHAP Genel Baskani Tuncer Bakirhan son günlerde yasanan gerilimden partisinin sorumlu olmadigini savundu.

    DEHAP Genel Baskani Bakirhan ise yazili açiklamasinda, gerilimin tirmandirici aktörünün DEHAP olmadigini savundu. Bakirhan, bu tür olaylarin bir daha yasanmamasi için DEHAP yandaslarindan sakin olmalarini da istedi. Insan Haklari Dernegi ve Mazlum-Der ise ?Türkiye?nin hizla iç çatisma ortamina sürüklendigi? uyarisinda bulundu.


    NASIL IS BU YA?SEN MITING DÜZENLE IMRALIYA SELAM OLSUN DE ÇÖZÜM IMRALIDAN GEÇER DE SONRA...

    IYI IS VALLA

    ARKADASLARA KATILIORUM HOSGÖRÜ IYI NIYET AMA TEK TARAFLI DEGIL.


Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Gercek Vatan Hainleri
    Konu Sahibi sanatik Forum Milli Takım
    Cevap: 10
    Son Mesaj : 05.06.2005, 02:38

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •