hadi bakalim yok mu metalci olmadi rock çi ??? Edited by: trabrock
hadi bakalim yok mu metalci olmadi rock çi ??? Edited by: trabrock
Konu ilhan tarafından (03.09.2008 Saat 00:57 ) değiştirilmiştir.
Kardes önceden harbi deli dinlerdim rock metal ama simdi biraz duruldum [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Ama rock hala dinliyorum hardcore a bayiliyorum Radical Noise (ismi belki yanlistir) türk grubu en sevdigim hardcore grubudur.Hardcore dinlememdeki sebep iki kültürü birarada tasimasi rock ve hiphopi.
radical noise süperdir de dagildi be abi
trabrock Nickli Üyeden Alıntı
Valla çok üzülmüstüm onlarin dagilmasina bi ara tekrar toplancak diye duyum aldim dagildiklarinda ama hiç bi faliyet göstermediler.
yok ya onlar tamamen dagildilar
farkli farkli yerlerdeler simdi
baska ülkelere gidenler oldu
bingolts Nickli Üyeden Alıntı
a.slm kardesimde böyle tek olmazki chat ortami degil burasi biliyosun[img]smileys/smiley2.gif[/img]
metal de neymis hip hop a gelin beyler
metal kafa sisiriyor[img]smileys/smiley2.gif[/img]
beyler yanlis anlamayin saka dedik renkler ve zevkler tartisilmaz
TUPAC Nickli Üyeden Alıntı
Hepimiz kardesiz sinan[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]hiphop da iyidir metal ve rock da iyidir ama en iyisi hardcore dur.Hem rock hem hiphop[img]smileys/smiley36.gif[/img]
arkadaslar buyrun benden size osym e protesto amaciyla
kesin dinleyin
http://rapidshare.de/files/646120/oesym.mp3.html
rock muzik adamim, turkce
linke bas freeye tikla acilan sayfada saniyeler bittikten sora cikan linke tikla indir dinle
budur yani
süper bise yaa
bunu öss zamaninda dinleseydim keske
kim söylüyo bunu arkadasim
amatör grup heralde
trabrock Nickli Üyeden Alıntı
salla kafayi adamim[img]smileys/smiley4.gif[/img]albumu war bende ama bulamiorum
bugun koyarim linki buraya
dostum sitedeki sarki linkerini silmisler, ben indirmistim bir ara ama bulamiorum
grubun ismi delirdik olmasi lazim, kendi siteside warEdited by: agantha
Degerli arkadaslar;
Yeni forum kurallarini okumanizi ve baslik açarken bir büyük bir küçük harf gibi okumayi zorlastiran ifadelerden uzak durmanizi rica ediyoruz. Yeni forum kurallarinda ayrintili bir sekilde baslik açarken dikkat edilecek hususlari bulabilirsiniz.
agantha Nickli Üyeden Alıntı
Laaaaa Hüda manyak bise bu yaaa[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Best of Turkish Rock
60-70 li yillarin ardindan 80 li yillarda duraklama dönemine girdi rock müzik.
Su anda klasiklesmis sarkilar varsa bunlarin %75 i rock sarkilaridir.
Deep Purple , rainbow , Led Zeppelin , Pink Floyd , Black Sabbath vsss.
Hala canim sikildiginda geçmise döndürüyor bu guruplar ve yerleri asla dolmazzz.
Is yerimde kocaman bir Pink Floyd posteri var hayatimin anlami Pink Floyd..
Rockçi arkadaslara slm.....
ANJINSAN Nickli Üyeden Alıntı
Tam duraklama dönemi sayilmaz aslinda, yerine Heavy Metale birakti demek daha dogru belki..Hele hele Iron Maiden firtinasi bir efsanedir.Ben de 1995 yilindan beri hemen hemen hiçbir yeni grup ve albüme kapilarimi açmadim.Hala daha eski albümleri dinliyorum.Ama varsa böyle yeni "Baba" gruplar buraya beklerim.
son dönemde kurbanin dagilmis olmasi türk rocki için ciddi bir darbeydi bence
çok kaliteli bi gruptu
ve pentagramin da ne olacagi belli degilEdited by: trabrock
yok selçuk abi dedigin zamandan beri baba grup diye tabir edilecek kimseyi göremiyorum ben birde slayer diye bir grup vardi death metal yapiyorlardi bu grupda süperdi ama simdi pek dinleme firsati bulamiyorum orasi ayri.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)