dostum gunun eglencesine eklemistim bunu hatta son zamanda daha...AMA KESIN IZLEYIN CUNKU COK KOMIK[img]smileys/smiley4.gif[/img]
http://rapidshare.de/files/4436203/alisami.zip.html
Turgay Seren'in Gafina ve Ahmet Çakar'in yüz ifadesine dikkat..!!!
dostum gunun eglencesine eklemistim bunu hatta son zamanda daha...AMA KESIN IZLEYIN CUNKU COK KOMIK[img]smileys/smiley4.gif[/img]
oldum gulmekten ya bu nedir boylee[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Komik ötesi yaaa...Ahmet Çakar gülmemek için kendini zor tutuyo...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
yuh yani daha ne diyeyim erman hocadan alistik ama bu anormal bisey
bu olay Türk televizyonculuk tarihinin en önemli olayidir [img]smileys/smiley4.gif[/img]degerini bilin ve ona göre izleyin [img]smileys/smiley36.gif[/img]
-Turgay abi bise söylebilir miyim?
-Tabi söyle.......
[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Nasil açiliyor ben daha açamadim da...[img]smileys/smiley5.gif[/img]
PAYLASTIGIN ICIN SAOL KARDES Edited by: baris_aykan
Gerçekten mükemmel hala gülüyorum [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
birisi olayi anlatsa nasil olur?
sinan_19 Nickli Üyeden Alıntı
adam gaza geliyo tartisma programinda direkt kufur ediyo anliycagin ama saglam yani cok iyi yaaa
sagol
Arkadaslar paylasimin ilgi görmesine sevindim.Ayrica agantha kusura bakma bilmiyordum daha önce forumda paylastigini...Açamayan arkadaslar olmus verdigim linke girdikten sonra RapidShare de en altta "FREE" butonuna basin sonra 20 saniye bekleyin link cikicak karsiniza oradan "download" edebilirsiniz...iyi seyirler...
Bunu duymustum da izleyememistim.Tahmin ettigim olaysa çok büyük bomba[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bu arada site kaldirmadi BMN'yi;
Too many users downloading right now. Please try again later.
Harika yaa,var mi böle bi bomba !!!!!!!! Ahmet Çakarda tam olay yani
manyak bise ya koptum izlerken[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Emir BAYRAK Nickli Üyeden Alıntı
estafurullah dostum ne kusuru[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
yok arkadas bu herifler azitti valla bu ne yaa
canli yayin falan islemiyo yani
WALLA öyle alisami libero oyniicak dese bise demiiicekk...yok .......süper yawww bunu kim nasil yakalamisss starin arsivine mi girdi biri???![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)