görünce inanamadim ama ortada hediye denilecek bir durum yok allah askina biz yapmayalim bari penalti penalti kirmizi kart kirmiozi kart bir kaç ufak sari kart yüzünden kendimizi kandirmayalim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Malatya maçindaki penalti pozisyonu
Daraltma
X
-
geronimo_61Etiketler: Yok
-
kardesim penaltiya penaltimi diyorsunuz allah askina adam disarda dustu[img]smileys/smiley7.gif[/img]SEREFSIZ EFFA"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Serdar Cakman ve pezo H. Uluc bile penaltinin uzaktan yakindan ilgisi olmadigini, en azindan ceza sahasinin 1 metre disinda dusuruldugunu beyan ettiler. Faul dogru ve kirmizi kartda dogru fakat penalti degil serbest vurus olmasi gerekirdi. Evet, E. Albayraga kirmizi karti gostermeyen hakemlerin, ceza sahasinin disindadusurulenlere tereddutsuz penalti veren hakemlerin oldugu surece bizim canimiz daha cok yanacak gibi gozukuyor.......Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
Hakem kesinlikle hata yapti.Hadi inanalim kötü niyetli olmadigina da televizyondan defalarca izleyip bu pozisyona penalti diyen futbol biliyor olamaz.
Yalniz su da varki ben o hakemleri de yenecek takimi merak ediyorum nerede.Birini vermezse digerini atacaksin.Baska türlü sampiyonluk yok bize.Edited by: t-satWhen I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.
Yorum
-
Valla kim ne derse desin o pozisyon ceza sahasi icindeydi, temas varmi yokmu onu bilemem cunku effa zaten kendini atmaya basliyor ayagini yere basma niyeti yok. Hakeme bu macta suc bulmak ayip olur bence. Sen okadar pozisyonu bosa harca sonra gel hakeme suc ver... Sanssizlik ve becereksizlikten baska birsey degi.Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
baslik biraz alakasiz olmus gibime geliyo ama ben de fikrimi söyliyeyim: bence pozisyon penaltiydi... Erdinç faule yapmaya disarda basladi ama sagolsun içeri girene kadar o güzel bacagini çekmedi... effa da zaten takimi için her seyi (!) yapabilecek bir futbolcu... dogal olarakdisarda degil de içerde düstü... penalti karari dogru bence...[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
Yorum