Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

10 Numara Ibrahima Yattara’ya verilebilir

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

10 Numara Ibrahima Yattara’ya verilebilir

Arkadaslar su anda Trabzonspor'umuz da 10 numara formayi giymeyi
    hak eden bir kaç futrbolcudan birisi de Ibrahima Yattara degil mi?

Bence 10 numarayi Yattara'ya giydirsek onu daha da havaya sokar
    ve daha göze hos çalimlar numaralar sergiler diye düsünüyorum.
    Gerçi keramet numara dami diyeceksiniz elbette degil ama
    Dünya da bu böyle 10 numara giyen futbolculara daha bir degisik açidan bakiliyor?

Aslinda FATIH TEKKE bu numarayi çoktan haketmis durumda
    ancak Fatih TEKKE zaten Trabzonspor için canla basla cansiparane var gücü ile çalisiyor. O zaten tam bir Trabzonspor'lu.

Eger Yattara 10 numara ile biraz daha iyi oynar daha fazla göze
    girerse kulüp onu çok iyi paraya satip iyi pgara kazanabilir de..

Benden böyle bir fikir ve öneri.
    Varmi düsüncelerime destek veren. Lütfen görüslerinizi yazin.
    Herkesin düsünce ve önerisi için saygilar.
    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
    .

Hami'den sonra TS'ye 10 numara gelmedi(Mehmet Yilmaz,Muzaffer formayi kaldiramadi)...Ancak bu forma Yattara'ya verilebilir.Ama bu sezon bu mümkün degil ancak gelecek sene verilebilir...

Yorum

Bende katiliyorum Mehmet Yilmaz zaten 10 numara degil sahaya çiktigi zaman aldigi paranin hakkini veremiyor forma Mehmet yilmazdan alinip Yattara ya verilmesi gerekiyor ama eger Mehmet Yilmaz satilmazsa formada yattara ya verilirse Mehmeti ozaman satsak daha iyi olur[img]smileys/smiley36.gif[/img]Bunalima girebilir usak[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

Güzel olmus ya...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

yattara için 10 numara düsünülmesi bile oldukça ters, yattara'yi kendi giydigi forma numarasinda ( 11 )birakin. Orada daha huzurlu olsun. Edited by: gerçekefsane
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

yattara ya 11 numara zaten iyi gidiyor.
            bence 10 numaranin sahibi kaptandir. en çok ona yakisir. 9 u da jun giysin
            :::TS:::

Yorum

abilerim arkadaslarim futbolu sahada numaralar oynamiyo ki[img]smileys/smiley36.gif[/img]

bence herkesin numarasi kendinde kalsin
              Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

Canim kardesim numaralarinda ayri biryeri vardir böyle düsünmen yanlis bence[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

fatih 9 numarayla simgelesmis artik. ben degismesini istemem açikcasi. yattarayada 11 numara güzel yakisiyo. 10 numara deyince aklima bombaci geliyo HAMII MANDIRALII. heyy gidi füzeler beee
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

mehmet e yakismiyor o numara gerçi mehmet e o formada yakismiyor ama neyse,o numara yattara nin hakki
                    efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

11 daha iyi...
                      Görmek istemeyenden daha kör kimse yoktur!

Lao Tzu

Kazanamadiginiz GP\'mi var KIMI yazin bir bosluk birakin GP adini yazin 1963\'e yollayin KIMI kazansin!!!

Yorum

Valla o kazma giyecegi yere yattara giyse daha iyi bana kalirsa.
                        [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

Abiler bilemiyorum ama,kaptandan baskasini 9 la görmek istemyorum...Ayni zamnda Yattarayi da baska formayla düsünemiyorum....
                          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

unuttugunuz bir kural daha var

Futbol federasyonun aldigi kararlardan bir tanesi

bir futbolcu bir sezon boyunca ayni forma numarasini kullanabilir.

dolayisiyla yattara 10 numarali formayi istese de giyemez.

bu sezon m.yilmaz giderse 10 numarali forma bosta kalacak. yeni bir transfer olmadikçaEdited by: gerçekefsane
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Sanirim yattara için "10 numarali formayi" demek istedin?[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Çalışıyor...
                              X