Sayfa 70 Toplam 273 Sayfadan BirinciBirinci ... 20 60 68 69 70 71 72 80 120 170 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6823 adet sonuctan sayfa basi 1,726 ile 1,750 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Süper Kupa TRABZONSPOR'UMUZUN | Trabzonspor 3 - 0 Bursaspor

Ahmet Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Stadda bilet satışı olmayacakmış.Çok kişi biletsiz kalacak bilmeyenlerden

yorumsuz6117 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Bursaspor taraftarları Trabzonspor maçına hazırlanıyor

17:38 | 02 Ağustos 2010

Bursaspor taraftarlarının kurduğu ve internet üzerinden yayın yapan Bursasporum.com isimli radyodaki programa katılan Bursaspor'un tribün lideri Selim Kurtulan, cumartesi günü oynanacak olan Süper Kupa karşılaşması için işadamlarından otobüs desteği istedi. Kurtulan, "Maça 30 bin kişi gitmek istiyoruz" dedi.

Cumartesi günü İstanbul Olimpiyat Stadı'nda Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak olan süper Kupa maçı öncesi, yeşil beyazlı taraftarlar da hazırlıklara başladı. Taraftarların kurduğu radyodaki programa katılan Bursaspor Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan, geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 30 bin kişiyle kırdıkları deplasman rekorunu yeniden kırmak istediklerini ve bunun için işadamlarından destek beklediklerini ifade etti. Kurtulan, "Belediye Başkanımız ve işadamlarımız otobüs desteğinde bulunurlarsa yine Olimpiyat Stadı'nı doldururuz. Kupayı almak ve o coşkuyu yeniden yaşmak istiyoruz" diye konuştu.

İNGİLİZCE, ALMANCA, FRANSIZCA BESTELER OLACAK

Yeni sezon için tribün şovlarına da hazırlandıklarını, Şampiyonlar Ligi için ise özel hazırlıklar yaptıklarını belirten Kurtulan, "İngilizce, Almanca ve Fransızca ufak tefek besteler olacak. Bunları da söyleyeceğiz. Yine dev pankartlarımız ve özel şovlarımız olacak" dedi.

DÜNYANIN EN BÜYÜK TARAFTARIYIZ

Eskiden taraftarın takımın önnüde olduğunu ancak şimdi takımın taraftarın önüne geçtiğini ifade eden Kurtulan, "Bursaspor taraftarı dünyanın en büyük taraftarıdır. Geçtiğimiz sezon tribünlerde hep stres vardı. Bu stresli maçlar yüzünden ne yazık ki tribünler biraz zayıf kaldı. Bu yıl daha çoşkulu olacağız" şeklinde konuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, haftasonu Trabzonspor ile oynanacak olan Süper Kupa maçının önemli olduğunu belirtti. Yazıcı, "Süper Kupa'yı müzemize taşımak istiyoruz" dedi.

47 yıllık tarihlerinde ilk Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Trabzonspor ile oynanacak olan Süper Kupa maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sorumluluklarının arttığını, şampiyonluğun ardından ilk önemli sınavı Trabzonspor maçında vereceklerini belirten Yazıcı. "Şampiyonluk kupasının ardından ilki gerçekleştirerek Süper Kupa'yı müzemize taşımak en büyük arzumuz" dedi.

"İKİ ANADOLU DEVİ KARŞILAŞACAK"

İki Anadolu devinin bu maçta karşı karşıya geleceğini belirten Başkan İbrahim Yazıcı, "Biz son şampiyon ünvanıyla, Trabzonspor ise Anadolu futbolunun gücünü çeyrek asır önce tüm Türkiye'ye kabul ettiren büyük kimliğiyle sahaya çıkacak. Anadolu'nun iki devi olarak karşı karşıya geleceğiz. Umut ediyorum ki hem futbol, hem de fair play olarak örnek bir mücadele olacaktır" diye konuştu.

"ŞÖLEN HAVASINA BÜRÜNDÜRECEK"

İlk kez iki Anadolu kulübünün sahne olacağı Süper Kupa maçının önemli olduğunu belirten Yazıcı, "İki kulüp taraftarı karşılaşmayı şölen navasına büründürecektir. BUrsalı futbolseverleri bu tarihi maçta yanımızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Emre KOŞAK, BURSA - DHA
    I am not in danger , I am the danger..

Hasan YAYLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

Alıntı Bahadır Kartal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi youtube'dan tek tek izledim o maç sonrasını küfür filan yok
    o 3'lüyü defalarca stadyum da yayınlamıştı,adamlar küfür edilen bir olayı yayınlamış olamazlar dimi,hem biz hiç küfür etmiyoruz demiyorum ama toplu halde bitmiş bir maçın sonunda keyiflerimiz yerinde iken tutup da bursa ya küfür mü edeceğiz

Bizim daha önemli işlerimiz var......
    '9'
    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Nereden
    İstanbul

Olmadı bu.. Televizyondan izleyecekler yalnızca Bs tarafını görebilecek.. Yanlış yaptın TFF , haddini bil yanlışı düzelt !

yorumsuz6117 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

En azından doğu yarıya bölünmeliydi Urfa'da olduğu gibi. Çok kötü oldu böyle.
    I am not in danger , I am the danger..

Selçuk Aydın61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

türübün paylaşımında bursalı uzun ellerin rahat duracagını beklemiyordum ama maç bittiginde tv ler bordo mavi oldugunda karsısındakı boş koltukları gösterecek...
    1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

genç61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

ya kafaniza takmayin maca cok giden olmaz gibi geliyor 50 bin kisi olur gibime geliyor staddi iki takimda dolduramaz

ben istanbulda her maca gidiyorum genelde ama nedense bu maca gitmek gelmiyor o stada cok ititci bir stad insanin tum keyfini kaciriyor
    bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Çağatay Özmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

gişelerden satış yarın kaçta başlar bilginiz var mı?

Hürgün Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bileti aldım bile hayırlı olsun...
    Kadir Has Üniversitesi

hamucera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Recep Alkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah kardeşim, sağolun, hiç olmadı o şekilde yapacağız. Bir heseba para yatırıp, sizden rica edeceğiz artık.

Bakalım biraz zorlayalım da şartları.
    sorun değil, parayı gelince de verebilirsin stad girişinde

olimpiyat stadı

doğu tribün kapasite : 25.522 kişi

batı tribün kapasite : 25.522 kişi

güney kale arkası : 11.215 kişi

güney kale arkasında 1500-2000 kişilik alan boş kalacağına göre seyirci kapasitesi takım başı 30.000 olur ancak
    Konu hamucera tarafından (02.08.2010 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir.
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Burak_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

levent kızıl bursalıların isteğini yerine getirmiştir ama farketmez kupayı biz alacağız inşallah
    Bordo Mavi...

ö.saral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Beyler bu kameranın oldugu taraf konusuna bu kadar takmayalım bence kamera bu dönebiliyor bizide çekebilir merak etmeyin helede 61. dk yı muhakkakki çekecektir ve ses olarak üstün konuma geçtiğimiz an karşı tarafı bence çekmeyecektir bile.. hiçmi maç izlemiyorsunuz.?
    BMN Bursa
    OFLULAR

``Bir gece ansızın geliriz``

Hürgün Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Ben de ilk gördğümde çok sinirlendim yani çok olan taraf biziz siz kimsiniz Bursa'ya doğuyu veriyonuz!
    Kadir Has Üniversitesi

Tolunay Abdioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Hürgün Aygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de ilk gördğümde çok sinirlendim yani çok olan taraf biziz siz kimsiniz Bursa'ya doğuyu veriyonuz!
    Levent Kızıl'ın marifetidir.

yaranozlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Bursa'm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ''Trabzon kümeye'' & ''Bursa kümeye'' vs tarzı tezahüratlar sürekli duyuluyor zaten.Burada siz bize onu dediniz , biz sizi bunu dedik tartışmasına girersek konu dışına çıkarız.

Trabzon bizim beklediğimiz gibi futbolun gereğini yaparak son maç iddiası kalmamasına rağmen herhangi bir söylentiye mahal vermemek adına üzerine düşeni yapıp Fenerbahçe'den puan almıştır.Bursaspor'u Trabzonspor şampiyon yaptı demek Bursaspor'un aldığı 75 puana saygısızlıktır.Tüm camianın fikri bir maç ile değişmez.Bizlerin içinde Trabzon'da kötü muameleye maruz kalan arkadaşlarımız sizlere olan kızgınlığı geçmez.Sizlerde de Bursa'da kötü muameleye maruz kalanların kızgınlığı geçmez.Ancak önemli olan iki camiadada arabulucu olan insanlara destek olmuyosanız köstekte olmamanızdır.

Egemen-Hüseyin olayı ise tamamen futbolcu karakteri ile alakalı.Sizler bizim eski kaptanımızdan üçlü ricasında bulundunuz (ki en doğal hakkınızdır herhangi bir futbolcunuzdan bu tür şov istemek.) O da sizleri kırmadı ve 7 yıl ekmek yediği ve kaptanlığa kadar yükseldiğ Bursa'ya küfür ettirdi

Bizler ise Bursa'da ki maç sonu bunu Hüseyin'den istemedik.Ki istesek dahi Hüseyin buna asla karşılık vermezdi saha ortasına gelip Trabzon'a küfür ettirmezdi.Dediğim gibiolay futbolcuda bitiyor.Biraz empati Bursa'daki maçta Hüseyin size küfür ettirseydi Trabzon'da ki maçta tepkiniz ne olurdu ?

Son olarak maça dönersek İki takımın taraftarınında kendisine ayrılan yerleri tamamen dolduracağı ve sonunda Anadolu'nun kazanacağı bir maç bizleri bekliyor..İyi olan kazansın
    bursa kümeye diye bizden aklı selim kişiler bağırmamıştı, 3-5 kişi bağırmıştır, Bursa düşmüş bizim için çok önemli değil ama Bursa şampiyon oldu bizim için önemli. İstanbul takımlarının karşısında başka takım çıkması bizi gururlandırır. Fakaaaaaaat, boş laflarla yok gereğini yaptık, beklediğimiz gibi oldu laflarıyla kimseyi kandırmayın, beşiktaş neden yapmadı gereğini o zaman derler adama. Biz istanbul takımlarına olan nefretimizden ki fenerbahçeyle ayrı bir muhabbettimiz var 96'dan kalma, onun cezasını keserek Bursayı şampiyon yaptık. Siz 100 puan da alsanız son haftaya lider giremezsen bir anlamı olmaz Bursalı gardaş. Trabzonun sizi şampiyon yaptığınızı kafanıza kazıyın, kendinizi kandırmayın. Bakın bakayım bizim şampiyonluklarda böyle son hafta belirlenen var mı?

Egemen-Hüseyin olayının futbolcu karakteriyle uzaktan yakından ilgisi yok, taraftar karakteriyle alakası var. Egemenin bizi tercih etmesi ki gayet doğal bir şey, içinize sindiremediniz. Yalandan Egmen küfür etmiş diye uydurarak adama maç boyu terbiyesizlik yaptınız ki o adam 16 numarayı taşıyor. Aynı Egemen Bursanın şampiyonluğunda çok büyük katkısı oldu, Fernebahçeye karşı alnının akıyla son saniyeye kadar mücadele etti.

Alnının akıyla denilen puanların içinde de ne kadar şaibe var bilmek gerek. Diyarbakır deplasmanından alınan bedava 3 puan, içerideki Antalyaspor maçındaki hakem skandalları unutulmuş. Ha bence iyi oldu, sonuçta istanbul takımları şampiyon olamadı, benim işime gelir. Ama karakter olarak Trabzonu değil de istanbul takımlarını örnek alırsanız karşı tarafa geçersiniz. Bugün bizim verdiğimiz savaşı kimse vermedi, biz anadolu için istanbul takımlarıyla şampiyonlukta savaşırken, anadoluda maç yaptığımız takımlar şampiyon fener, bjk diye az bağırmadılar.

Trabzonspor için dost yoktur, düşman çoktur.
    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Çağatay Özmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gişelerden satış yarın kaçta başlar bilginiz var mı?
    Saat 10.00'da

ö.saral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Yaranozlu hemşerim şimdi aklı selim diyorsunda bende sırf ßursa kümeye diye bağırmak için o sene o şeftali kurdu pankartı falan açıldığı maç ordaydım ilk golü attık gooll diye bile bağırmadı nerdeyse kimse hemen ßursa kümeye diye bağırmaya başladık çünkü herkesin içine o kadar oturmuşki bide ßursada o maçta orda olduğum için en çokta benim içime oturmuştu o maçta 3-1 bitmişti.. sadece son gol uzatmalarda geldiği için bi o golde kümeye diye bağırılmadı 2 goldede bütün tribünler bursa kümeye diye bağırdı maratonunda tamamını ilk defa bi tezahürata eşlik ederken o gün gördüm..
    BMN Bursa
    OFLULAR

``Bir gece ansızın geliriz``

Nereden
    İstanbul

bu arada tribün rezaletine, biletlerin satış saçmalığına ve fiyatlardaki anlamsız yüksekliğe neden olan şerefsizlerin Allah belasını versin. Kasıtlı olarak bizi gererek maçta olay çıkartılmaya mı çalışılıyor anlam vermek zor. Zaten açık ve net söylüyorum, bu maçtan kardeşlik mardeşlik çıkmaz, olay çıkar. güç bela millete o parayı verdirtecekler, aslında maça fazla kişi gelmesi istenmiyor, bu da ciddi bir etken, bu şekilde taraftar kalitesi de yüksek olacak diye de düşünülüyor olabilir. kaliteden kastım, paralı, olaydan uzak duran sadece gole sevinen taraftar. (bana göre kalite bu değil ama genel kanıya göre yazdım.)

Nereden
    İstanbul

Alıntı ö.saral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaranozlu hemşerim şimdi aklı selim diyorsunda bende sırf ßursa kümeye diye bağırmak için o sene o şeftali kurdu pankartı falan açıldığı maç ordaydım ilk golü attık gooll diye bile bağırmadı nerdeyse kimse hemen ßursa kümeye diye bağırmaya başladık çünkü herkesin içine o kadar oturmuşki bide ßursada o maçta orda olduğum için en çokta benim içime oturmuştu o maçta 3-1 bitmişti.. sadece son gol uzatmalarda geldiği için bi o golde kümeye diye bağırılmadı 2 goldede bütün tribünler bursa kümeye diye bağırdı maratonunda tamamını ilk defa bi tezahürata eşlik ederken o gün gördüm..
    yanıldım o zaman kusura bakma ama zaten bize kümeye diye bağırılması koymamamsı gerekir bize, kendinden küçüğü muhatap alırsan küçülürsün diye düşünmekteyim. taraftar olarak böyle ikili diyaloglara, yok kümeye bağırmış vs. biz biliyoruz kim her andan ligden düşebilir, bunu bilmek yeter, i,lla deşifre etmenin karı yok.

Ahmet Karadeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Alihan Ertürk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Olmadı bu.. Televizyondan izleyecekler yalnızca Bs tarafını görebilecek.. Yanlış yaptın TFF , haddini bil yanlışı düzelt !
    soylede bişe var yanlıs bilmiyosam batı tribünün kapasitesi dogununkinden fazla...
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

hamucera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Ahmet Karadeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soylede bişe var yanlıs bilmiyosam batı tribünün kapasitesi dogununkinden fazla...
    Alıntı hamucera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

olimpiyat stadı

doğu tribün kapasite : 25.522 kişi

batı tribün kapasite : 25.522 kişi

güney kale arkası : 11.215 kişi
    kapasiteler burada
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

cihatöztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

kameralar batı tribünde olacak

tv den seyredildiğinde sürekli bizim sesimiz duyulacak burasıda var

Mucahid Erdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

bize kale arkası göründü ancak oraya giderim ben
    Ofli - mucahiderdogan

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    Almanya

Alıntı Mucahid Erdogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bize kale arkası göründü ancak oraya giderim ben
    tribün babasi kale arkasi

.....
    Ziyaretçi

Sesi kısılana kadar bağırmayan bizden değildir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)