HAYDI BEYLER MALATYA SONRASI BURDAYIZEdited by: worldmaster
HAYDI BEYLER MALATYA SONRASI BURDAYIZEdited by: worldmaster
Bu sene kendi sahamizda oynayacagimiz tüm maçlari kazanacagimizi düsünüyorum.
Edited by: The Legend
Önce su malatya maçini atlatalimda sagsalim
Çok erken oldu bu baslik. Malatya'dan sonra gelelim de, baslikta yanlis olmus. Eee acele ise seytan karisirmis [img]smileys/smiley36.gif[/img]
kutoz Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: ÇAYKARALI_61
evet cok zor bir mac. Insallah kazanabiliriz
cok erken actiniz ama ben bu maci rahat alacagimizi düsünüyom. yeterki O TRabzonsporumuzun Cefakar taraftari herzaman oldugu gibi Takimina yine sahip ciksin. Cok rahat geceriz diyom...
Valla bu Antep deplasmanda çanakkale geçilmez oynuyor hep. Geçen yilki maçi Avni Aker'de izlemistim. Defanslarini asmakta çok zorlanmis, maçin son 20 dk.sinda da gol gelmeyince strese girip, antep'i bir puani armagan etmistik.
Bu yüzden, golü erken bulamazsak, isimiz zor...
hayirlisi olur insallah baska bise diyemicem cunku bizimkilerin napacagi belli olmuyo
arkaya bakmaya gerek yok.bu maça en az 25 bin taraftar bekliyorum hadi bakim [img]smileys/smiley2.gif[/img]
ama bu gol atamama sorunu olursa o zaman isimiz zor[img]smileys/smiley19.gif[/img]
iste maça gitmiyim diyorum kombine almisim, mecbur gidecem...hiç biseden de ümidim kalmamis... bu sene Insallah Türkiye Kupasi'ni aliriz...
arkadas mecburuz 2 haftada surse 5 haftada surse takimi raya oturtmaliyiz,bu yil tek teselli taraftar bilincli de takimi ucurumdan atmiyo,su forumda ile 2 3 basibosdan sonra herkes elestirisinde yapici sevgisinde surekli
yaa iste bi de neler çekiyoruz [img]smileys/smiley6.gif[/img]
bu sene isimiz cok zor ya allah kahretsin daha ligin basi ama umutsuzluk basladi bende ... boyle olmasinida istemiyorum ... antep macini geceriz benceeee
YENSEK NOLACAK
BU MAÇLARI KAZANMAK FARZ
SEVE SEVE DIIL S..E , S..E
HEPINIZE SAYGILAR...
ENBÜYÜK TARAFTAR DIGERLERI SAHTEKAR
erken topic daha millimac var!!!
erdinc kirmiziyi gordugune gore antep macina hoca kursatla cikar, macin avni akerde oldugu icin galip geliriz...
Antep takimina bir tek yattara yeter, derim baska bir sey demem...Ozturk pekinde yattara delisi oldu cikti, gene o anlatir macida huzura kavusur. Yalan mi ama...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
The Legend Nickli Üyeden Alıntı
+1967
bu sene ki sistem farkli onun için bütün maclar zor gececek federasyon galibiyete ve berabere kalan takimlara para veriyor buda anadolu kuluplerinin istahini kabartiyor,
onun için iyi bir taraftar destegiyle Allahin zinsiyle antepi geceriz,1-0 olsun bizim olsun ,
umarim bu sefer fark, mark yazanlar buralarda dolasmazlar....
iyi futbolu devam ettirsek maçi aliriz ve bu, rakibin çok iyi bir takim olmasi nedeniyle vezamanlamasi ileçok iyi birgalibiyet olacak....
geçen 2 senede deplasman kaplaniydik bu sene evimizde kaplaniz o yüzden bende antepi çokta zorlanmadan geçicegimiz düsüncesine sahipim de hep deplasmanda hemde evimizde neden kazanamiyoruz
Senol Hocay'la iyi top oynadigimiz tek yer A.Aker!!!
Umarim ara bize yarar, Fark isteyen yok gayri.1-0 olsun bizim olsun.Ümitlerimiz yesersin.Birde su takim bize Sampiyonluga oynadigini göstersin.Trabzonspor ruhunu sahada görelim!inadi, azmi, sabri, ve is bitiriciligi (golü) görelim.Ve kazanalim çünkü kazanmadan sampiyon olunmuyor.Iyi futbolada, iyi çalima, sik paslara, puan vermiyorlar maalesef.Yahu ben ümit etmek istiyorum, sampiyonlugu hayaletmek istiyorum.Trabzonsporu Sampiyon görmek istiyorum.Çok seymi istiyorum?
Bizim topcularda Sampiyon olmayi istediklerini göstersinler artik? Bordo Mavi formanin hakkini versinler.Iki yildir aldigimiz ikincilik kesmiyor artik bizi.
Ve antep geçen yil evinde ne azmetmisti.Bizimkiler kupa maçinda dalga geçmisti de adamlar bizimkilerle anteple hesaplasmistiya hatirlamidinizmi?Hani Erhan NAMLI maradona kesilmisti basimiza 3-2 kaybetmistik 3 puani.(Yahu su Türkiye liginde kendi kendine çelme atan baska takim yoktur herhalde!)
Iste Antep o maçta nasil onadiysa bizimde bu maçta ve her maçta öyle oynamamizi istiyorum?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)