Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih?in 9 Numarali Formasi...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

haminin formasi giyilmistir ama attigi frikik golleri tekrarlanamamistir .. onun için de bu durum üstü örtülemez bir gerçektir... fatihsultan tekkenin bu durumu ne kadar hakettigi bir gerçekse , hamininde bunu hakkettigi baska bir gerçektirr....
    Sampiyonsun TRABZONSPORUM

Yorum

İlk olarak Kimi tarafından gönderildi

Kesinlikle katiliyorum!

9 numarali forma benim için efsanelesmistir,yani ben 9 numarali formayi Sultan'imizdan baskasinin sirtinda görmek istemiyorum.

O numarayi da hakededecek bir oyuncunun daha çikacagina da ihtimal vermiyorum açikçasi...

Kutoz abime de tesekkürler(böyle bir topic açtigi için)

+

1967

Bu topici açmak benim de aklima gelmisti ama kismet degilmis...
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Bence Fatih gibi bir futbolcu zor gelir bir daha.
        <font color=GREEN>DOSTUMUZ OLMAZ,DÜSMANIMIZ YASAMAZ.</font>

Yorum

çok güzel bir fikir ben de bu fikre oy veriyorum[img]smileys/smiley32.gif[/img]
          0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

Bence 61 numarali formayi tribünlere verelim.
            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
            legends never die ...

Yorum

bence de fatih çok büyüktür ve hak eder
              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Nba'de özeloyuncularin formasida emekliye ayrilir ve kimseye verilmez Fatih'in formasi da emekliye ayrilmali
                \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

ya ben formanin arkasina 61 yazdiracaktim vaz geçtim,9 fatih tekke yazdirdim,milli takim formasini aldim 9 fatih tekke

ama ne hikmetse giyemiyorum.bi tuhaf oluyorum yaa
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

birakin fatihe 9 numara vermeyi bence fatihin trabzonspoorun bi tesisine adi veya büstü dikilmeli çünkü o ilklerin adami

22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

10 Numarayi Yattara'ya verelim 10 numara daha göstersin bize.
                        NASIL FIKIR AMA?
                        hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                        .

Yorum

Destek mesaji yazan, zaman zaman degisik fikirler getiren aradaslara sonsuz tesekürlerimi sunuyorum.

Fatih'in Trabzonspor için ne kadar önemli bir futbolcu oldugunu, 10 numarayi geçmiste sirtlayan birçok önemli futbolcu oldugunu ama malesef 10 numaranin M.Yilmaz ile anlamini yitirdigini, elimizde Fatih gerçegi varken 9 numaranin anlamini yitirmeden, birseyler yapmak gerektigi düsüncesinden yola çikarak, bu topici açmistim. Ama malesef, aradigim ciddiyeti bulamadim. Hal böyle olunca gerek yurt disinda, gerekse gese'de haginin ardindan yapilan anlamli jestlere bakip,biz neden kendi degerlerimize böyle sahip çikamiyoruz diyerek kahrolmaklayetinecegiz.

Online yönetici varsa, topici kapatsin lütfen. Amacina ulasamayacak böyle bir topic açtigim için, bütün dostlardan özür dilerim. Konunun dalga konusu olma endiseseni tasidigim için, kapatilmasinin daha anlamli olacagi kanisindayim.

Saygilarimla.Edited by: kutoz

Yorum

9 numarali forma tribüne çiksin..Güzel fikir tabi hamiye haksizlik olabilir bu durumda...
                            Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                            Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

fatih için erken diyenleri anlamiyorum.. ne erken

fatih te hami gibi futbolu birakinca mi degerli olacak.

Fatih Trabzon Sporun yetistirdigi en iyi futbolculardan biri. Su anda takimin en önemli ismi. Daha dogtusu yillardir böyle.

Niye bekleyelim ki. Bence Fatih Trabzon Spordayken bir an önce onore edilmeli.

Yoksa geçen gün Istanbul Atatürk Havaalaninda görüstügüm Hami gibi hakli olarak oda bize sitem eder.

Ondan da bahsedeyim. Hami taraftara da kulübe de küsmüs durumda . "Ben bu takim için herseyimi verdim defalarca biçak altina yattim ama bir yattara kadar ilgi gösterilmedi sahip çikilmadi bana" dedi.
                              İmza mimza yok dağılın üleyyyyynnnn!!

Yorum

BUNLAR BOS ISLER.
                                ASKIMA ÖRNEK GEREK,YASAMAK GÖRMEK GEREK,BU ÖYLE BIR SEVDAKI,YASARKEN ÖLMEK DEMEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X