Sayfa 248 Toplam 264 Sayfadan BirinciBirinci ... 148 198 238 246 247 248 249 250 258 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6581 adet sonuctan sayfa basi 6,176 ile 6,200 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: TSL 34. Hafta | Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor

bronsdelta61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun

Şampiyonluk kutlama klavuzu:
    1- Lig'i lider bitir.
    2- Lig'i lider bitirdiğinden emin ol.
    3- Rakibinden daha fazla puan alıp almadığını kontrol et
    4- Rakibinden fazla puan almamışsan kutlama yapma.
    5- İkincilik kutlama yapmak için yeterli teselli değildir sadece kaybetmişsindir.
    6- Şüphelendiğin ve hala emin olmadığın durumlarda 1. ve 2. kuralı tekrar oku
    7- Son hafta oynadığın Takımın TRABZONSPOR Olmaması için dua et

HIRCINBEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı OYılmaz61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İşte Selçuk Yula'nın o yazısı

Aferin sana Şenol!
    Benim için gönüllerin şampiyonu yine de Fenerbahçe. Son maçta elinden geleni yapan Trabzonspor'a karşı mücadelesini verdi ama başaramadı. İçerden toplar çıktı, toplar direkten döndü. Fenerbahçe kalesine bir kere gelen Trabzonspor, Burak'ın kendisinin bile şaşırdığı pozisyonda golü buldu. Hepsini kutluyorum.

Fenerbahçe'ye gelince... Futbolcular ellerinden geleni yaptı. Kalenin içine kendilerini atan Trabzonsporlu futbolculara karşı bir şey yapamadılar.
    Keşke o futbolcular lig boyunca da aynı şekilde oynasalardı da Fenerbahçe ile dün şampiyonlukt maçı yapsalardı. Bu maçın teknik analizine girmek istemiyorum. İki tane direkten dönen top, üç tane de içerden çıkan top var.

FUTBOLDA BUNLAR VAR
    Biz maç seyrederken önümüzde ekranlar vardı. Beşiktaş'ın dün yediği golleri umarım ki adını bilmediğim bir bakan topluma anlatır. O goller nasıl yeniyor, futbolu çok biliyor ya bizi aydınlatır inşallah. Söyleyecek bir şey yok. Yukarıda dediğim gibi, fazla teknik analize girmeye de gerek yok. Benim sadece şaşırdığım, Trabzonspor'un beraberliğe yatmak için Şenol Güneş, kaleci Onur ve bütün futbolcularıyla artistik işlere girmeleriydi. Güneşdemişti ki "Biz futbol oynamaya geliyoruz."

E be Şenol bu mudur senin futbol oynamaya gelmen? Beraberlik bu kadar sevineceğini bilseydik, toplum da ona göre gardını alırdı! Senin derdin Trabzon'un başarısı değil, Fenerbahçe'yi şampiyonluktan etmekti! Çünkü 1996'nın intikamını almaya gelmiştin. Aferin sana bunu başardın.
    Allah yolunu açık etsin Şenol!

UUU Beybi
    Bu herif işine geldiği gibi konuşmuş. Bir yerleri iyice yandı sanırım
    Ezildiğimizi düşünen arkadaşların rövanş olarak gördüğümüz 96 daki maçın özetini izlemelerini tavsiye ederim. O maçta fenerin kaç pozisyonu var bizim kaç tane var bir bakın bakalım. Rüştünün çıkardığı topların sayısı yok.
    Sonuç ne elimizden aldılar şampiyonluğu. 14 yıldır intikam peşinde koşuyoruz kulübümüz 10 yıl geriye gitti.
    Demekki ders çıkarmışız bazı şeylerden bazı maçlar varki bazı şeylerin kazanılması için defansta yapmak gerekli kontratak düşünerek saldırmakta.

Tebrik ederim şenoş hocam. Allah yolunu açık etsin. Selçuk yula gibi adamların lafıyla takımımıza köstek olmayalım.

SEDAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sakarya

- Selçuk yulanın havlamasını anlıyorum şenol güneş kötü bastı kuyruğunada ondan..

- Beter ol fener
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Enes Ünal Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı HIRCINBEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence her trabzonsporlu aklı başında biririnin gurur duyması gereken bir olay. Bursalı arkadaşlarıda tebrik ediyorum inşallah aramızdaki yersiz husumetin bitişi yeni bir dostluğun başlangıcı olur.
    Bursa cephesinden yaptıklarına karşılık özür mesajları geliyor zaten. Hatalarını anlamalarıda güzel.
    başkası olsa hatasını kabul etmez örnek sivas tam bi balondu.. hala kafa tutuyorlar bıraksan

BursaSpor'un Bu Tutumu Güzel
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Trabzonspor Kongre Üyesi
    CAFER ÖZER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı LazAnisT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşyerinde feneri tutanlar hala belli oluyor.Yemeğe gidecem diyip yemekhane yerine lavaboya, çaya gidiyorum diye çıkıp yemeğe, bahçeye çıkıyorum deyip , kantine giden ne yaptığı belli olmayan tüm şaşkın tipler fenerli.

Adamlar hala kendine gelmiş değil..ççç Yok böyle bir keyif

Bu mutluluğu ve keyfi parayla satın almanın imkanı yok..
    Süleyman heryerde aynı bunlar kaç gündür yemeden içmeden kesildiler.
    İşyerlerinin yemekhanelerinde FB li ye rastlamak mümkün değil.
    Tek tük görünenlerde ben FB yi bıraktım diyorlar.
    Eğer 2 sene daha şampiyon olamasalar tamamen bitecekler belkide Diyarbakır gibi Çıkardıkları olaylar sonrası Küme düşecekler.
    İlhan Cavcav Bunlara PKK gibi dedi ceza bile vermediler.
    Kadıköyü gördükten sonra bende hakverdim.
    PKK da yakıp yıkıyor Bunlarda aynısını yaptı
    PKK da ayrı Cumhuriyetten Bahsediyor Bunlarda ayrı Cumhuriyet ten bahsediyor,Marş bile Var Biz Fenebahçe Çamhuriyetiyiz diye.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Hürgün Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Selçuk Yula bunları nasıl yazabilmiş korkmadan utanç verici gerçekten rezillik!
    Kadir Has Üniversitesi

Halit Aydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli

3 senedir son maçlar fenerleydi. Bu sene değiştirirler artık

Geçen sene bizi şampiyonlar ligi'nden etmişlerdi. Has oldu onlara.

Nereden
    Sakarya

- Bu sezon şu fenere bu kadar darbe vuracağımızı biri söyleseydi bana herhalde çok gülerdim
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Hürgün Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bu arada Hojdonk nerede kayboldu?

Ayrıca Fb taraftarından artık tiksiniyorum maç sonrası Kadıköy'de üstünde Bjk renkleri olan araba geçtiği için arabadakileri lin ediceklerdi vurdular kırdılar.Bir canlı yayın arabasına vurdu araba.İçindekiler de çok korktu.

Ve en kötüsü de ne biliyo musunuz içindekiler kadındı kadının olduğu cam kırlıdı neredeyse linç ediceklerdi kaza yaptırdılar.Tek suçları siyah-beyaz arabaları olmalarıydı.
    Kadir Has Üniversitesi

Gümüshane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer
    Onur Recep Kivrak

Gökhan KAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Bütün ünlülerde maçtaydı ha. Beyaz,Genel Kurmay başkanı, Can Dündar daha da vardı nasıl kahrolmuşlardır. Beyaz'ı bu hafta izlemek lazım.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Nereden
    Sakarya

- Merak ettim Bütün genelkurmay başkanları fb limi yahu bu ne tesadüftür

Berk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

bobiler sunar:

http://www.youtube.com/watch?v=6LU7WANOi74

çççççç
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

güneyli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Blicanın B.j.k maçında mezar niyetine açtığı çukura ,Trabzonspor boruyu döşedi..Blicanın niyetinin pis kokusu kurbağalıdereyle birleşti.Kadıköy bölgesi iflah olmaz bir kaç yıl.

MetiN08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

ost selcukcum ost okadarda havlanmazki ayip ayip

Trabzonspor Kongre Üyesi
    CAFER ÖZER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Şelçuk Yula Fener çamhuriyetinin Şehir eşkiyalarından olsa gerek,
    Kadıköyü yakıp yıkanların medyadaki uzantısını görmek İstiyorsanız Yula denilen adama bakın yeter.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Forumdan Uzaklaştırılmıştır

Alıntı Hürgün Aygün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada Hojdonk nerede kayboldu?

Ayrıca Fb taraftarından artık tiksiniyorum maç sonrası Kadıköy'de üstünde Bjk renkleri olan araba geçtiği için arabadakileri lin ediceklerdi vurdular kırdılar.Bir canlı yayın arabasına vurdu araba.İçindekiler de çok korktu.

Ve en kötüsü de ne biliyo musunuz içindekiler kadındı kadının olduğu cam kırlıdı neredeyse linç ediceklerdi kaza yaptırdılar.Tek suçları siyah-beyaz arabaları olmalarıydı.
    Onu bende izledim kendilerini kaybetmiş durumdalardı artık.

Nereden
    Avrupa Diğer

İkinci olup sevinçten stadı yaktılar,birinci olsalardı ne yaparladı acaba

Konu Gümüshane tarafından (18.05.2010 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.
    Onur Recep Kivrak

Nereden
    Avrupa Diğer

Komedi resmen :d
    Onur Recep Kivrak

Gökhan KAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı BerkTS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bobiler sunar:

http://www.youtube.com/watch?v=6LU7WANOi74

çççççç
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Keramettin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Gökhan KAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu harika ya ççççççççççççç
    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

KERİM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bu istanbul medyası defolsun gitsin. Bıktım artık bunlardan, böyle bir olay Trabzonda olsaydı, her yerde terörist diye tanıtılırdık. !!!

Nereden
    Kuzey Amerika

Rezil oldugumuzu dile getiren arkadaslar yaniliyor. Mamafih, cok mahkum oynadigimiz dogru. Ileride Umut ve Burak gibi adamlarla boyle bir macta bundan daha da fazlasini beklememek lazim bence. Ote yandan mactan once "Macin nasil gecmesini istersin?" diye sorsalar asagi yukari maci ozetlerdim herhalde: Fener'in 30 kusur sutuna karsilik bizim 1-2 sutumuz, Onur'un, defans oyuncularimizin cansiparane oyunlari, binbir beceriksizlikle kacirdiklari onca pozisyon, bizim belki de tek ciddi atagimizda topu bilmeyen Burak'in yine bilmeden attigi harika bir gol., vs. Herhalde bundan daha cok aci veremezdik Fener'e. Hani soyle cikip da 3 fark atip ezsek Fener'i orada bu kadar aci veremezdik sanirim adamlara. Boylesi cok daha iyi oldu. Hele bir de sondaki anons komedisi kaymakli ekmek kadayifi oldu, mukemmmmel oldu.

Orhan Aydın
    Ziyaretçi

Yüzyıllar boyunca unutulmayacak bir maç yaççç

Erbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı fteotdgs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rezil oldugumuzu dile getiren arkadaslar yaniliyor. Mamafih, cok mahkum oynadigimiz dogru. Ileride Umut ve Burak gibi adamlarla boyle bir macta bundan daha da fazlasini beklememek lazim bence. Ote yandan mactan once "Macin nasil gecmesini istersin?" diye sorsalar asagi yukari maci ozetlerdim herhalde: Fener'in 30 kusur sutuna karsilik bizim 1-2 sutumuz, Onur'un, defans oyuncularimizin cansiparane oyunlari, binbir beceriksizlikle kacirdiklari onca pozisyon, bizim belki de tek ciddi atagimizda topu bilmeyen Burak'in yine bilmeden attigi harika bir gol., vs. Herhalde bundan daha cok aci veremezdik Fener'e. Hani soyle cikip da 3 fark atip ezsek Fener'i orada bu kadar aci veremezdik sanirim adamlara. Boylesi cok daha iyi oldu. Hele bir de sondaki anons komedisi kaymakli ekmek kadayifi oldu, mukemmmmel oldu.
    Evet böyle daha acıklı oldu ççç Her an atarız ümidiyle hop oturup hop kalktılar ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)