Kendi göbegini kendin keseceksin!
Servet Özkara | Günebakis | 26.08.05
Trabzonspor?u temsilen kimsenin katilmadigi programlarda Trabzonspor üzerine ahkam kesenleri hala dinliyor musunuz?
Ben sahsen bu azaptan kurtardim kendimi sonunda.
Eger maçin görüntülerini yakalarsam izliyorum, yakalayamazsam koy ver gitsin!
Trabzonspor?u yönetenlerin yerinde olsam bunlara telefonla dahi baglanmam.
Zaten asil gerekli oldugu zamanlarda baglamiyorlar, söz hakki vermiyorlar.
Kendi kendilerine çalip oynasinlar, ne söylerse söylesinler.
Trabzonspor aslinda bu konuda çok geç kaldi.
Kendisini duyurmak için kimseye ihtiyaç duymayacak hale çoktan gelmeliydi.
Baska da sansi yoktur, kendi göbegini kendisi kesecek.
Hele ligin sonu yaklasip da isler kizissin, hele bir de Trabzonspor iddiali konumda olsun, degil söz, selam bile vermeyecekler, selam!
Yapilacak tek sey var;
Yerel kanallardan birini uyduya çikaracaksin..
Artik satin mi alacaksin, yoksa katkida mi bulunacaksin bilemem.
Bildigim su, ondan sonra sabah aksam bombardimana geçeceksin.
Baskani, yöneticisi, teknik adami, futbolcusu, gazetecisi, eski futbolcusu nesi varsa total futbol oynayacak.
Toplu hücum, toplu savunma.
Fazla açilmadan, sagda solda bürolar kuracagim diye üç kisilik isi otuz üç kisiye yaptirmadan, paralari isin ehli olmayanlara kaptirmadan, konuyu hedeften saptirmadan Trabzon merkezli bir yayinla hem etegindeki taslari dökeceksin, hem dünyadaki Trabzonsporlular'i ekranin basina çekeceksin, milletin yüreginin sisini indireceksin.
"Oooh bee, dünya varmis!" dedirteceksin.
Sadece futbolla yetinmeyip Trabzon?un dört bin yillik geçmisine dalacaksin, sanatindan, kültüründen dem vuracaksin, oradan turizmine geçip, ticaretine ugrayacaksin, velhasil Trabzon?u sadece Trabzonspor sananlara "Yaa öyle mi" dedirtecek, bazilarina da dünden bugüne yazdiklari ipe sapa gelmez seyleri yedireceksin.
Çok fazla bir para tutacagini da sanmiyorum.
Kadroya zar zor girebilen, olmasa da olur bir oyuncunun maliyeti kadar tutmaz sanirim!Edited by: sanatik
Yorum