Ve Kürsat;.
Edited by: Tmac61
Ben, kesinlikle Besiktas?tan gönderilen
bir futbolcu degilim. Ilk 11?de oynayamamak ya da kadro disi kalmak
gibi sebeblerle degil, baska problemlerim sebebiyle kendi istegimle
takimdan ayrildim.
Eferim Kürsat.Nasil bu konularda hassas bir camiaya geldiginin farkinda...</span>
</font>
Kürsat Duymus yeniden Trabzonspor?da
Kulübümüzün Besiktas?tan transfer ettigi defans oyuncusu Kürsat Duymus, bugün saat 14:00?de Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde düzenlenen imza töreninde dört yillik sözlesme imzaladi.
<DIV align=center></DIV>Imza töreninde konusan Kürsat, ?Günlerdir benim hakkinda çesitli spekülasyonlar yapiliyordu. Bense bunlara cevap vermek yerine susmayi tercih ettim. Bu törende bazi konulara açiklik getirmek isterim. Ben, kesinlikle Besiktas?tan gönderilen bir futbolcu degilim. Ilk 11?de oynayamamak ya da kadro disi kalmak gibi sebeblerle degil, baska problemlerim sebebiyle kendi istegimle takimdan ayrildim. Bu konuda basta Besiktas Kulübü Baskani Yildirim Demirören olmak üzere, diger yöneticilerimiz bana anlayis gösterdiler. Kimseyle bir darginligim olmadi. Mutsuz oldugum için daha önce de formasini giydigim Trabzonspor?a gelmek istedim.? dedi. Trabzonspor?un en az Besiktas kadar büyük bir camia oldugunu vurgulayan Kürsat, kendisini tekrar yuvasina dönmüs gibi hissettigini belirtti.
Kürsat ayrica yedek kalmayi sevmeyen bir oyuncu oldugu iddialarinin gerçegi yansitmadiginin da altini çizdi ve ekledi: ?Yedek kalmayi hiç sorun etmedim. Teknik Direktörlerin kararlarina saygi duymak gerekir. Besiktas?ta huzurlu bir ortam bulamadim. Bu nedenle orada basarili olmam çok zordu. Simdi tanidigim büyük bir camiaya geldim. Aradigim huzuru burada bulacagimi ümit ediyorum.
Futbola 1992 yilinda Sekerspor?un alt yapisinda baslayan Kürsat, Ankara ekibinin genç takimlarinin çesitli yas kategorilerinde oynadiktan sonra 1996 yilinda A Takim?a yükseldi. 1996/97 sezonunda Birinci Lig?e çikan takimda zaman zaman oynama firsati buldu. 18 yasinda Birinci Lig?de oynama sansini yakaladi. Takimi bir sonraki sezon sonra ligden düstü ancak Kürsat 1998 yazinda Çaykur Rizespor?a transfer oldu. 2001 sezonunun ilk devresinden sonra Trabzonspor?da kiralik olarak forma giymesi disinda Rizespor?dan 7 yil boyunca hiç ayrilmadi. Rizespor?da 150?nin üzerinde maçta forma giyen ve bu kulüpte forma giydigi dönemde 1 kez A Milli Takim formasi giyen Kürsat, 2005/06 sezonunda Besiktas?a transfer oldu ve 1 lig maçinda oynadi.
Kürsat Duymus Bilgi Karti:
Dogum Tarihi ve Yeri: 01.02.1979, Mus
Boy-Kilo: 1.86 cm ? 86 kg
Oynadigi takimlar: Besiktas, Çaykur Rizespor, Trabzonspor (Kiralik), Sekerspor
Forma numarasi: 49
<CENTER>
trabzonspor.org.tr
</CENTER>Edited by: gerçekefsane
4 yillik imza demek futbolu Jübilemi Trabzon'da yapacagim demek.Insallah takimimiza güç katarsin.Milli formayi tekrar giyersin.CAMIAMIZA HAYIRLI OLSUN.
hayili olur isallah.
Amin amin...[img]smileys/smiley4.gif[/img]
ilk transferini net olarak desteklemiyodum ama gitgide kanim isinmaya basladi insallah basarili olursun TRABZONSPORA HOSGELDIN
Hayirli Olsun
Amanin da amanin kim gelmis Kürsat Duymus gelmis,sampiyonlugu hissetmis yasamaya gelmis..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
<CENTER>
</CENTER>
<DIV align=right>24.08.2005 23:39:00</DIV>
<DIV align=right>trabzonspor.org.tr</DIV>
<DIV align=right></DIV>
<DIV align=right></DIV>
<DIV align=right></DIV>
<DIV align=right></DIV>
Aksam kadro yoklamasi yaptim 25 kisilik net bir rakam çikti...
Paftan gelenler hariç...
Iyiye isaret...
<TABLE style="BORDER-RIGHT: #2d5569 1px solid; PADDING-RIGHT: 0px; BORDER-TOP: #2d5569 1px solid; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; BORDER-LEFT: #2d5569 1px solid; PADDING-TOP: 0px; BORDER-BOTTOM: #2d5569 1px solid" cellPadding=0 width=750 align=center><T><T><T>
<T>
<TR style="FONT-SIZE: 12px; COLOR: #ffffff; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, Geneva; TEXT-DECORATION: none" bgColor=#0a3061 colspan="4">FUTBOLCU ÖZLÜK BILGILERI</TR>
<TR style="FONT-SIZE: 11px; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, Geneva; HEIGHT: 20px; TEXT-DECORATION: none" bgColor=#c6d8e2>
<TD width="25%">ADI SOYADI</TD>
<TD width="25%">KÜRSATDUYMUS</TD>
<TD width="25%">UYRUK</TD>
<TD>TC</TD></TR>
<TR style="FONT-SIZE: 11px; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, Geneva; HEIGHT: 20px; TEXT-DECORATION: none" bgColor=#c6d8e2>
<TD width="25%">YABANCI</TD>
<TD width="25%"></TD>
<TD width="25%">TC VAT.GEÇ.TARIHI</TD>
<TD width="25%"> </TD></TR>
<TD width="25%">KULÜP KODU</TD>
<TD width="25%">000154</TD>
<TD width="25%">KULÜP ADI</TD>
<TD width="25%">TRABZONSPOR A.S. </TD></TR>
<TD width="25%">BÖLGE ADI</TD>
<TD width="25%">TRABZON</TD>
<TD width="25%">LISANS TÜRÜ</TD>
<TD width="25%">3</TD></TR>
<TD width="25%">DOGUM YERI</TD>
<TD width="25%">MUS</TD>
<TD width="25%">DOGUM TARIHI</TD>
<TD width="25%">01/02/1979</TD></TR>
<TD width="25%">SÖZLESME
BASLANGIÇ TARIHI</TD>
<TD width="25%">24/08/2005</TD>
<TD width="25%">SÖZLESME
BITIS TARIHI</TD>
<TD width="25%">31/05/2009</TD></TR>
<TD width="25%">FESIH GEC.
TARIHI</TD>
<TD width="25%"></TD>
<TD width="25%">SÖZLESME
NOTER TARIHI</TD>
<TD width="25%">25/08/2005</TD></TR>
<TD width="25%">ÖNCEKI KULÜP KODU</TD>
<TD width="25%">000148</TD>
<TD width="25%">ÖNCEKI KULÜP ADI</TD>
<TD width="25%">BESIKTAS A.S.</TD></TR>
<TR style="FONT-SIZE: 11px; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, Geneva; TEXT-DECORATION: none" bgColor=#c6d8e2>
<TD width="25%">KIRALIK GITTIGI
KULÜP KODU</TD>
<TD width="25%"></TD>
<TD width="25%">KIRALIK GITTIGI
KULÜP ADI</TD>
<TD width="25%"> </TD></TR>
<TD width="25%">AMATÖRE DÖNÜS
TARIHI</TD>
<TD width="25%"></TD>
<TD width="25%">PROFESYONELE
GEÇIS TARIHI</TD>
<TD width="25%">30/01/1997</TD></TR></T></T></T></T></TABLE>
tff.org
TOPLAM MILLI MAÇ SAYISI:22 [/u][/B]
(A-Milli =1A2-Milli =1B-Milli =0,Ümit Milli =18, A-Genç =2,B-Genç =0,C-Genç =0,
Amat. =0,Olmp. =0,Bayan. =0,Byn. Genç =0,Ordu =0)
tff.org[/b]Edited by: gerçekefsane
Hayirli olsun galiba 49 numarayi giyinecek?
hadi kursat ellerin yani seni bekliyor
Daha 26 yasinda ben daha yasli saniyodum.Iyi iyi...
Erdinç böyle oynamaya devam ederse Kürsat 11'e girer...
"Trabzonspor?un en az Besiktas kadar büyük bir camia oldugunu vurgulayan Kürsat"
Su lafin bana akla sigar bi açiklamasi var mi?kimse kimseden büyük degildir ama TRABZONSPOR besiktas'tan büyüktür.
2 hafta sans bulacak, Erdinç direk kirmzi gördügü için.. Insallah basarili olup milli takima seçilir, boyu 1,86 kilo 86.. biraz garip geldi bana 86 kilo olmasi, çok daha zayif görünmüyor mu ?
antep macinda kendini kanitlayip erdincin yerini alabilir
Kürsat'in ya tamam ya devam maçi olacak...
Tmac61 Nickli Üyeden Alıntı
ya ne demek simdi bu. dahailk maçinda adami bitirebiliyorsandemekki takimdaki bazilarini4-5 maçtir oyna(ya)madiklari içinsibirya'ya sürersin heralde. yavasla biraz, çok hizlisin.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)