Ya arkadaslar su mavi tv'de sürekli çikan parçayi bulamiyorum. Elinde olan varsa bana bi zahmet gönderebilirmi? veya link verebilirse çok sevinecegim.
(Hani su Tip ögrencisinin hazirlayip Tv ye gönderdigi, harika parça)
Ya arkadaslar su mavi tv'de sürekli çikan parçayi bulamiyorum. Elinde olan varsa bana bi zahmet gönderebilirmi? veya link verebilirse çok sevinecegim.
(Hani su Tip ögrencisinin hazirlayip Tv ye gönderdigi, harika parça)
bende bayildim bu cdd ye ben bi arkadastan istedim kameraman bana cd olarak verecek insallah bende buraya verecem alirsam klip olarak yayinlanir burda ..
ama cok bomba müzüik yapmis helal..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
merak ettik yahuuuuuuu...[img]smileys/smiley9.gif[/img]
ben dinlemedim sözleri aklinizdami
evet, trabzonda mavi tv.de sürekli o çaliyor...son galibiyetlerden sonra güzel klipler yapmislar...hip-hop,rap tarzi sarki...sampiyon olamasakta maç satmayiz, satmayiz serefimizi gibi sözler vardi..güzel sarki bulan olursa haber versin...
walla bulmaya calisiyom bakalim bulursam ilk is buraya koyacam..
mavi tvde çaliyor oradakilerden birini taniyan bi kardesimiz varsa internetten yayinlariz.. veya söyleyen kardesimize ulasalim o yayinlasin kendi parçasini....
arkadaslar bomba olmus mutlaka dinlemelisiniz..
E nereden bulacagiz bunu?Buraya koyabilme imkani varsa, elinde bulunan arkadaslarin yardimini bekliyoruz. [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Evet ya,koyun artik sunu!...
Arkadaslar Mavi Tv ile görüstüm. Yetkili yoktu. Sekretere not biraktim mp3 ü mail olarak istedim. Gönderirlerse buradan yayinlayacagim.
Bu arada ikinci marsida yapmis o da çok hos olmus...
bekliyoruzzz..
ERhan senden bekliyoruz biz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Benim yerime arkadas bulmus iste ben bulamadim..
Sende arkadasindan bul o zaman[img]smileys/smiley1.gif[/img]
lan yazilari ii okusan adam bulmus koyacak buraya %90 ihtimal..
Hani nerde MP3? hala yok! Çok güzel olmus demek yetmiyor. Paylasalim lütfen![]()
Erhan sana benden önce ulasirsa, sen yayinla... Posta ile yolluyorlarmis birkac gün sürebilir...
Bana ulastigi an sizlerle paylasacagim...
CeSS Nickli Üyeden Alıntı
sana gelmedimi hala ?
bende dinledim, beyler ama temin edemedim, gerçekten harika olmus...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Ulan harikanizi simdi[img]smileys/smiley4.gif[/img]Meraklandirmayin da.
Hala gelmedi..
Mavi Tv den Hakan bey bu satirlari okuyorsa
Ayip oluyor artik merakla bekliyoruz [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)