Kupa gelirse onun şöleni için fakat eğer ki bir olumsuz sonuçta Şenol Hoca ve yönetime sırf şu kupa için 4-5 haftadır ses çıkarmayanlar orada seslerini duyurmaya gideceklerdir benim gibi ama 2 şekilde de gideceğim
Kupa gelirse onun şöleni için fakat eğer ki bir olumsuz sonuçta Şenol Hoca ve yönetime sırf şu kupa için 4-5 haftadır ses çıkarmayanlar orada seslerini duyurmaya gideceklerdir benim gibi ama 2 şekilde de gideceğim
Kupayı hayırlısıla atlatırsak, Olimpiyatta uygun gün ve zamanda olursa muhteşem bir maç olacaktır.
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Kupa maçından sonra düşünülecek bir maç.
Eğer kupayı alırsak Şölen,
yoksa vay halimize?
Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
Kobra
Kupayı alırsak yine rekor kırarız.
İnşallah bende orda olacağım..
OSCAR CARDOZO
Bu maç mı Fb maçı mı diye tercih yapacak olmak zor. Kupa dolayısıyla ikisinden birini seçicem.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Büyük ihtimalle orada olacağım. . . Şu kupayı da bir kaldırsak Ooooff dehşet olur cehenneme çeviririz Olimpiyatı.![]()
kupayı alsakta almasakta gidicez en azından takımı fener maçı için motive ederiz.
ulan işsiz kaldık kötü zamanda yoksa o stadda bende olmak isterdim![]()
Kupayı alırsak dolar o stad. Alamassak kimse gitmez.
Ben İstanbulda olsam özellikle kupayı alamazsak giderdim maça
Hemde illegal yöntemlerle kasa kasa domates ve yumurta götürürdüm maça![]()
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Kupayı alamazsak H.H bu maça gelmesin..Mutlaka dayak yer..
#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
Kupayı alırsak Olimpiyatta bayram tadında bir maç bizi bekliyor
İnşallah kupayı aldıktan sonra bu maça zevkle gideceğiz
Bu maça kesin gidilecek arkadaşlar.Hele İstanbul ekibi kesin gitmeli.Sınavım olmaz umarım.
Çevre illerden katılım az olur kupa alınmazsa, ama alamasak da gitmek nasıl büyük bir takım olduğumuzu herkese gösterir.Ben her halükarda gideceğim bir aksilik olmazsa ve sınav olmazsa.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Eskisehir,Ankaragücü maglubiyetlerini "Aklimiz kupadaydi " diye gecistirenler ; Kupayi alamayip ta Denizli`ye yenilirsek mazeretleriniz ne olacak merak ediyorum.
bumacta takima tam bir teepki koyalim artik kupayi alsada almasada ayip ya koskocaman trabzon ikinci sinif topcularla doldu bir tukiye kupasimi sizi avutacak gercekleri gorelim onca para harcandi bir tepki yok senleridir
biz tepkisiz kaldikmi her gelen yonetim boyle avutur insanlari ama guzel bir tepki eminin bazi insalnlarin aklini basian getirir bunu trtabzondaki insanalr belki yapmiyor biz yapalim istanbulda
maca gelincede 12 siranin altinda bir takim kesin yeneriz artik onu cunklu bu siranin altini yeniyoruz genelde
Aslında almasakda gitmek lazım. Yönetime bikaç tezahürat yapıcam :d
Gazozuna maçlar serisine bir yenisini ekleyeceğiz. Kupayı alırsak 40.000 , kupayı verirsek 5.000'e oynar, gelecek yıl taraftarın gönlünü alacak transfer çalışmalırna başlarız.
FxY
Teo bu maçta da gol atamazsa vay haline.........
2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Bitsede gitsek.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)