2005 Trabzona rezerve cincon 2105 i bekle...
ark.mahalleye büyük bi bayrak yaptirip astik y.mahalleye kapali tribünün önüne..asmasina astik ama bayraga yazacak güzel bir söz bulamadik..yardimci olursaniz sewiniriz...sira sizde..güzel bir söz söyleyin begenirsek yazdiralim.
2005 Trabzona rezerve cincon 2105 i bekle...
o ne olm öle bisey anlaMadim?
Cinco nun 100.yil mubabbeti.Bu yil bizim sampiyonluk, onlar 1 asir daha beklesin)
sadece bi takima hitap etmesin genel olarak herkese hitap etsin.çünkü kameralar maçlardan önce çekiyolar hep bayragi ii bi gönderme yapmamiz gerekio
evet bende gördüm çok güzel bi bayrak asmissiniz allah razi olsun ,bence de o güzel bayraga genel bi söz yazmamiz lazim trabzonumla ilgili çünkü stada gelen her rakip takim futbolcusu o yaziyi okuyup ürkmeli mesela avni aker cehennemi ile ilgili güzel bir yazi yazilabilir
ewt bütün takimlari o bayrakla karsiliyoruz anket gibi birsey yapalim seçilenen güzel sözü yazdiralimm..SaYGiLaR
YÜRÜ BE TRABZONUM...! ASLA YANLIZ DEGILSIN...
ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK... YINE YIKACAGIZ.
BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ...
Belki klasik ama en manalisi. Eger gözükecek boyutta yazilinca pankarta sigacaksa iyi olur.trapezus61 Nickli Üyeden Alıntı
Evet bu güzel[img]smileys/smiley2.gif[/img]
ANLATILMAZ;YASANILIR!...
BIRDE SUNU ÇOK SEVERIM!...
ALEMI KENDINE HASTA ETTIN!...
TRABZON'LU OLUPTA BASKA TAKIM TUTANIN ...[img]smileys/smiley18.gif[/img]
Saka saka! Bir an düsündüm. Sizlerle paylasayim dedim.
Alem Bize Biz Sana Hastayiz...!
BADALOGLU Nickli Üyeden Alıntı
aslinda bu güzeL bunu eleyici olarak alabiliriz..sadece ist takimlarina özgü olmasin ark.genel anlamda
BORDOMAVI RENKLERI ASIK ETTI BIZLERI
Bunca Ölümden Dönülmez, Bu Kadar Sevmeyince....
Hala etkisindeyim kusura bakmayin...
ETIKETE GERK YOK ESKILERE SORUN ANLATSINLAR.
One Clup
One Love
To Bend Or Death
(Egil yada Öl)
YA SEV YA TERKET
ALAYINA ISYAN ÖLÜMÜNE TRABZON
KULUNKOGLU Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)