Ankaragucu macindan sonra sirada malatya deplasmani var.Kayipsiz atlatacagimizi dusunuyorum... Edited by: Emir BAYRAK
Ankaragucu macindan sonra sirada malatya deplasmani var.Kayipsiz atlatacagimizi dusunuyorum... Edited by: Emir BAYRAK
Emir bu ne hiz. Daha maçi yorumlamadik [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Takim rayina oturuyor. Malatya maçiyla birlikte bugün esen rüzgarimiz, firtinaya döner... Karadeniz Firtinasina...
malatyaspor'un defansi çok agir oyunculardan kurulu, orta sahasi oldukça yavas,
fakat forvetlere dikkat etmek gerekir, mustafa özkan ve okan yilmaz
yine bu maç yattara'nin maçi olur.
Forvetleri iyi bu takimin.BEn de bu maçi da kayipsiz atlatacagimizdan eminim...
ya vestel manisa bes attigina göre biz isi götürürüz hiç süpheniz olmasin
bu malatya vestelden 5 yiyosa onuda trabzonspor düsünsün.
vestel-malatya maci ilginc bi macti bizi yaniltmasin 5-5 de bitebilirmis
ts_unami61 Nickli Üyeden Alıntı
evet bende izledim ve okudum mac dedigin gibi geçmis fakat bir durum var manisa 5 atti diye hafife almamak gerek...
Bu maç için gs-malatya maçindan sonra yorum yaparsak daha dogru olur.Geçen hafta bizi yaniltabilir.
konya maçi için çok zor maç,beraberlik bizim için iyi sonuç olur demistim.simdi de malatya deplasmani.malatya geçen yilki malatya degil.çok zor görünen bir maç ama,çok kolay olacak.güle oynaya 3 puani aliriz.
ahada demedi demeyin.3-1
Gese'de yenerse isimiz daha kolay olur adamlar gelenden giden bes yiyolar.Besde biz atarsak malatya bi daha kendini toplayamaz
korktugum deplasmanlardan birtanesi,
1:0 olsun- bizim olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Takim rayina girme yolunda,oyuncular birbirlerine yavas yavas alisiyor,özellikle yeni gelenler tabi..Malatya maçini da kayipsiz atlatirsak GS maçina kadar kayipsiz gideriz..
bence gsye de yenilirlerse isimiz kolaylasmaz zorlasir,donum maci galibiyet yemini derken durduk yerde derbi gibi mac olur,bence fiksturumuz cok kotu,galatasarayla oynayan haftaya bizlen
vestelinmalatya'ya yasattigi 5-0 lik hezimet den sonra kendi saha ve seyircisi önünde mutlak galibiyet almak isteyeceklerdir ve bu bizim isimizi epey zorluycak gibi düsünüyorum, kontrollü oynarsak ve defansta kademe hatalari yapmazsak yeneriz malatya yi.Insallah cinconlarla buaksam berabere kalirlarda vestelin hincini bunlardan cikarirlar ondan sonra rahatlamis bi vaziyette haftaya çikarlar karsimiza tekrar bizde bunlari bunalima sokariz.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Geçen seneki maçi hatirlayin:4-3...Fatih'in 35 metreden attigi mükemmel gol+hat trick...Insallah bu senede aynisi olacak...(Tabi ki gol yemeden)
ARKADASALAR NE BU YA HEMEN GAZA GELDINIZ. BI ANKARAGÜCÜNÜ YENDIK VESTEL DE 5 TANE FILAN HEMEN BÜYÜK KONUSMAYA BASLADINIZ. ALLAH KORUSUN BÜYÜK KONUSMAYIN YOKSA YENILEBILIRIZ
Ne gazi yaaaaaaaa, sanki karsinda real madrid varda isi siki tutacan [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Böyle oynarsak çok rahat geçecegimizi düsünüyorum.Ama bugünki gs-malatya maçida etkili olacak.Insallah berabere,yada malatyanin üstünlügüyle biter...
normal sartlarda alacagimiz bir mac hersey bizim orta saha ve yattaraya bagli oynarsalar kazaniriz!!!
böyle gidersek bisey yapamayiz bu yil syzmekle yattara (Allah göstermesin) sakatlanirsa ne olacak [img]smileys/smiley5.gif[/img]
ankara macindan daha zor olacagi kesin .bi de gseyi takip etmemiz kotu oluyo kanuisindayim malatya bu aksamda gese ye yenilirse bizimmacta varini yogunu ortaya koymak zorunda ama buizde bazi hedefler pesinde kosuyosak malatyayi da yenmemiz lazim .1-0 olsun bizim olsun
yenmemiz lazim eski malatya yok ortada eller iyi erdinçle,emrah sizde düzelindemaç kolaylasir o zaman...
haydi trabzon seri zamaniiiiiiiiiiiiiiiiiii
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bencede fikstür iyi gibi görünüyo ama gsden sonra karsilasiyoruz rakiplerle tam sikinti malatya geçen hafta çok kötü haslandi bu haftada kaybederse bizim maça asilicaklar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)