hain lucescu bu sefer zor alirsin ts adam git artik basimizdan
Shakhtar Donetsk'in hocasi Lucescu, Tolga'dan sonra Fatih Tekke'nin de pesine düstü. Lucescu'nun, Trabzon'un 'kral' golcüsünün alinmasi için Shakhtar kulübü yöneticilerini ikna ettigi ögrenildi. Ukrayna kulübünün, Fatih için Trabzon'a 5 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazir oldugu ifade edildi.
hain lucescu bu sefer zor alirsin ts adam git artik basimizdan
Bak orda dur iste ....! Shakhtar kim mis yahu bunlarin etine butu ne hem o takim kralin seviyesinde mi sadece gülerim bu habere.....
Içimden bir ses, üç vakte kadar bu basligin tepesine bir sari kilit asilacagini söylüyor ya, dur bakalim, hayirlisi...[img]smileys/smiley1.gif[/img]
fatih shaktara falan gitmez afedersinin bu habere .iciyla guler kaptan[img]smileys/smiley2.gif[/img]
3 vakte kalmaz[img]smileys/smiley1.gif[/img]
kalir kalir ben sadece paylastim isterseniz silin[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Tolgayi alinca gaza gelmis belli..........[img]smileys/smiley36.gif[/img]
tolgayi aldilar bisey demedik .fatih olmaz !!! . baskan da dedi bize borçlari var sampiyon olmadan hiçbiri bi yere gidemez dedi . ben pek kuskulanmam yollamazlar fatih ' i.
zanoylu Nickli Üyeden Alıntı
bence jikleyi acik unutmus onlar [img]smileys/smiley29.gif[/img]
TAVUK GIBI DADANDI BU ADAM BIZIM AMBARA...
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
yönetim açiklamayi yapmistir. baslik kapatilsin.
gerek yok tartisilmasina
en azindan 1 eylül'e kadar yazarlar sonra ara transfere kadar yazmazlar
Bu lucescu dediginiz saklaban mi ?
Kafasi iyi herhalde...[img]smileys/smiley11.gif[/img]
Söyleyenlere degil Söyletenlere bakin?
Serefsizler tam[img]smileys/smiley5.gif[/img]
Iyice asabimizi bozmasinlar[img]smileys/smiley25.gif[/img]
Lucescuya 1 Shaktara 2...
Ne yapicak onuda mi alip yedek klübesinde oturtucak?Teklife geliceklerse hazirlasinlar bir 10 milyon euro. Edited by: Scholes
Avucunu yalasin.
gerçekefsane Nickli Üyeden Alıntı
dostum tekrar liyorum kapatilsin ama öyle senin demen le olmuyor
nah alirsinnn[img]smileys/smiley36.gif[/img]
valla lucescu bizi batirma sürecine girdi tolga gitti anorthisis maçini kaybettik fatih de güderse artik ligden düseriz [img]smileys/smiley5.gif[/img]luce birak bizim pesimizi
her cikan habere baslik acmiyalim arkadaslar. Transfer basligindan devam.
Tesekkurler..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)