Evet başlığa baktığınız zaman bu başlık kesin kilit yer diyorsunuz ama ben kilit yemeyeceğine inanarak bu yazıyı yazıyorum.
bir futbolcu ne kadar kaliteli olursa olsun gol kaçırabilir biz de taraftar olarak bazen o anın stresiyle her kaçırdığı golden sonra ağır tepkiler veririz. Şimdiye kadarki tepkilerim de hep bunaydı ama bugün bu iş değişti, işin rengi değişti.
Teofilo arkası dönük görmeden pas atarken umut göz göre göre pas atmıyor ve tüm maç boyunca ecel terleri döken diğer oyuncularımızın emeğine yazık oluyor.
bir de spiker ve yorumcuların poh pohlaması yok mu bu beni sinir ediyor,
bunlar bir yana ne bir top kontrolü ne bir düzgün pas ne bir son vuruş becerisi ne bir yardımlaşma hiç bir özelliği olmayan tek özelliği mücadele, bana da 1 trilyon verilsin ben de koşarım yeter ki kondisyon olsun
çok da uzatmak istemiyorum ama yazmak istediğim o kadar şey var ki
ben diyelim anlamıyorum umuttaki yeteneği, bunca taraftar da mı anlamıyor ya da şöyle diyim sadri şenerin içi sızlamıyor mu ben buna mı verecem yılda 1-2 trilyon para bundan sonraki senelerde,
1-2 trilyon arkadaş sadece mücadele için vay be...
ben bir ilk yapalım diyorum sizlere...
ana sayfamızdan bir anket yapalım ve bu anket sonucunu şenol hocaya gönderelim istanbul basını zaten bizden besleniyor diyor bazı arkadaşlar bu da bizim için iyi birşey olur malzeme olur o zaman
madem umut çok iyi bir futbolcu neden kimse teklif yollamıyor bu adama?
gitsin küçük takımların büyük topçusu olsun ama bizde oynamasın ben izlemek zorunda mıyım bu adamı? ben trabzonsporu tutuyorum ve her maçını sabırsızlıkla bekliyorum ve her maç öncesi inşallah bu sefer oynamaz diyorum ama yine kadroda görüyorum girdiği hemen hemen hiç bir atakta heyecanlanamıyorum attığı gollerinin hemen hemen hiç birinde sevinemiyorum
Bu nasıl taraftarlık di mi? takımın gol atıyor sen sevinmiyorsun
evet arkadaş sevinemiyorum bugün bu oyunundan sonra kendisinin yerine teonun çıkması beni soğuttu
açalım bir anket sonuçları belli zaten soru da belli
"umut bulutun 2010-2011 sezonunda trabzonsporda oynamasını istiyor musunuz" diye
ve recep alkan arkadaşımız bir zahmet halil yazıcıoğluna bu sonuçları iletsin ve sonra da onu başkana ve şenol hocaya iletmesini rica etsin
aklıma bu geliyor hala sinirim geçmedi