Umut Bulut...
Onur Recep Kývrak
Engin Baytar
Rigobert Song
Egemen Korkmaz
Hrvoje Cale
Selçuk Ýnan
Drago Gabric
Gustavo Colman
Alan Carlos Gomes da Costa (Alanzinho)
Umut Bulut
Teofilo Gutierrez
Ceyhun Gülselam
Sezer Badur
Murat Tosun
Turkcell Super Lig'de galip geldiðimiz her maç sonrasý artýk "Maçýn Yýldýzý" anketleri açýlacaktýr. Bu anketler sadece Forum yöneticileri tarafýndan açýlacaktýr.
Sizce Maçýn Yýldýzý Kim?
Dip NOT: Kimin kime oy verdiði görülmeyecek bu sefer. Yanlýþlýkla kutucuðu seçmeyi unutuverdim.![]()
Konu ilhan tarafýndan (19.04.2010 Saat 22:14 ) deðiþtirilmiþtir.
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Umut Bulut...
Mario Alberto Kempes - El Matador
hangi anlamda soruluyor acaba, þimdi Umut diyeceðim, ama gol kaçýrma adýna
Biz Trabzonsporumuzun þampiyon olmasýný isteriz ama sadece þampiyon olacak diye sevmeyiz
Þahsen Gabric'i beðendim. Plase Engin.
Delikanlý kýz arkadaþýna "Sana olan aþkým 4 kardeþiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaþatacaklar" diyordu.
Maçýn yýldýzý þüphesizki Colman ya da Alanzinho ama ben oyumu Teofiloya vereceðim kale çizgisinden de gol kaçýrsa gol olan topu da kale çizgisinden çýkarsa Teofiloya vereceðim Umuta inat Teofilo..
Þenol hoca da bazý þeylerin farkýnda ama neden hala Umut derdinde anlamadým gitti..
"Arsýz güçlü olunca, haklý suçlu olurmuþ ..!"
Murat Þahin ve Umut arasýnda kararsýz kaldým
oyumu Engin'e verdim .![]()
Ben en çok Cale'yi beðendim oyum Caleye..
OSCAR CARDOZO
Hrvoje Cale.
Gerek yerinde müdahaleleri, gerekse ataða verdiði katký ile bana göre maçýn yýldýzlarýndan biriydi. Oyum ona gitti.![]()
Oyum Gutierrez'e.
Ama ilk yarým saat takým halinde müthiþ oynadýk..
Hepsine helal olsun..
Haksýzlýðýn envâýný gördük. Bu mu kanun? En gamlý sefâletlere düþtük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artýk yeter olsun; Artýk yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ ÝHTÝLAL ☆ EFSANEwe the northツ
inadýna Teofilo!
teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaþýr
Tabii ki de Egemen KORKMAZ.
#7 King of Kings
Bugün sahanýn tek hakimi vardýýýýý odaaaa Umuuuuuut buluuuut
Dünya boþ kale gol atma rekorunu kýran güzide forvetimize oyum helal olsun![]()
Ýlk defa sað bek oynayan ve yýllardýr sað bek oynuyormuþ izlenimi veren Engin'e gitti oyum.
![]()
-------BÝZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Egemen ve Song arasýnda kaldým Egemen e verdim..
Oyumu Gutierrez'e vereceðim. Ama maçýn yýldýzý bana göre açýk ara Engin'di. Hayatýnda daha önce sað bek oynadý mý bilmiyorum ama bugün tam anlamýyla çok iyiydi. Kendine deðil takýma da oynadý. Alan, Colman, Egemen ve kýsmen (ilk yarýda) Selçuk günün iyileri arasýndaydý.
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Cale iyidi bugün![]()
Çalýnan her kapý hemen açýlsaydý; Beklemenin, ümidin, sabrýn ve susmanýn ne önemi kalýrdý.
maçýn yýldýzý Teo olmadýðý kesin, ama çok oy alacaðý da kesin, ben Colman'a verdim oyumu, ama takým olarak çok iyiydik, Umut'ta iyiysi ama aþýrý bencildi
Biz Trabzonsporumuzun þampiyon olmasýný isteriz ama sadece þampiyon olacak diye sevmeyiz
Ýlhan ne yaptýn ya Umut a oy verenleri görmek isterdim..
Tartýþmasýz Selçuk... Engin'de iyi oynadý bügün.
''Adalet yumruklarýnýn gücü kadardýr''
teo'ya oy atmak da komik ya![]()
Delikanlý kýz arkadaþýna "Sana olan aþkým 4 kardeþiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaþatacaklar" diyordu.
teo'ya verdim maçýn gerçek yýldýzý olduðu için deðil umut bulut'u protesto için.
maçýn yýldýzýysa bence alanzinho'ydu
"...denize gel"
Egemen dedim ama niye dedim niçin dedim bilmiyorum =)
" Hayatýnýn anlamý senin bakýþ açýnda gizlidir. "
Teo ya verdim...
Bir Trabzonsporlu doðar, büyür, hakký yenir ve ölür.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)