ilk mesaj bana nasip oldu.
tekrar yuvasina döndü insallah basarili olur
Lee Eul Yong ile ilgili tüm yorumlar bu baslikta...
ilk mesaj bana nasip oldu.
tekrar yuvasina döndü insallah basarili olur
Insallah basarili olur bir an önce takimda görmek istiyorum
Uni_Ts_Ytu Nickli Üyeden Alıntı
ins.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
abi bu adam cok iş yapar umarım sol tarafa melhem olur
Valla insallah kendisine verilen bu ikinci sansida harcamaz. Ben pek umutlu degilim ama. Hayirlisi. En azindan Trabzona yine koreliler gelirde memleket para kazanir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Daha önce oynamis oldugu futboldan daha iyisini oynayacagi kanisindayim.oda artik bizden
LEE: "Daha önce Trabzonspor'a fazla katki yapamadim. Bu kez herkes bambaska bir Lee izleyecek. Bu yil Trabzonspor'da sampiyonluk yasamak istiyorum"
LEE: "Kaliteli takimimiz var. Bu takim ligde de Avrupa'da da büyük is yapar. Taraftarin futbol tutkusunu da biliyorum. Bu yil Trabzon'un altin yili olacak"
GURURLU VE MUTLU
Trabzonspor'a 1 yil aradan sonra geri dönen Güney Koreli oyuncu Lee Eul Yong, ilk özel röportajini Karadeniz'e yaparken, kendinle ve takimla ilgili iddiali sözler söyledi. "Trabzonspor'a önceki gelisimde istedigim katkiyi yapamadim" diyen Lee, "Aslinda takima tam uyum sagladigim dönem sakatlanmasam durum farkli olacakti. Ardin özel nedenlerden dolayi gitmek zorunda kaldim. Yeniden teklif almam beni oldukça gururlandirdi ve mutlu etti. Bu kez hersey farki olacak" dedi.
SORUMLULUGUM ARTTI
Trabzonspor'un kulübünün birakmamasina ragmen israrla istedigini belirten Lee, "Özellikle de Ziya hoca beni mutlaka alinmami istemis. Kendini tanimiyorum ama O'nun bana bu güveni sorumlulugumu arttirdi. Ancak kendime güveniyorum. herkes bu kez bambaska bir Lee izleyecek. En büyük arzum bu yil Trabzonspor ile sampiyonluk Kupasi kaldirmak. Camianin yillardir bu büyük basariya aç oldugunu biliyorum. El birligi ile Trabzonspor'u bu hedefe tasiyacagiz" dedi.
YATTARA OLAGANÜSTÜ
Güney Koreli oyuncu, Trabzonspor'un çok kaliteli bir kadroya sahip oldugunu ifade ederek, "Dinamo Kiev deplasmanindaki futbol muhtesemdi. Fatih Gökdeniz, Hüseyin gerçek yildizlar. Yattara ise olaganüstü bir yetenek. Digerleri de üst düzey isimler. Bu takima girmekte zor olacak. Ancak kulübe oturmaya degil, sahada Trabzonspor'a katki yapmak için geldim. Sampiyonlar Ligi'ne girmemiz önemli bir olay. Inaniyorum ki ligde ve Avrupa'da büyük isler yapacagiz. Taraftarin da futbol tutkusunu biliyorum. Hava alaninda sabahlamalari beni inanilmaz etkiledi" diye konustu.
Bugünkü A.Sebat maçinin görüntülerinde izledigim kadariyla; oyuna girer girmez sol kanattan iki etkili orta yapti. Bu, bu takimin sistemiyle oynadigi ilk maç olmasi dolayisiyla iyiye isaret, tabiiki hiçbirseyin ölçüsü degil ama içimden bir his bu adam bizde, öncekindende daha fazla is yapacak diyor. Hayirlisi olsun...
Önceden ne Türkçe ne de Ingilizce biliyodu.Bu onun için sorun oluyodu.Artik Türkçe ögrenir[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Takima yararli olacagi kesin.Basarilar[img]smileys/smiley32.gif[/img]
lee bu da iyiu transfer bence insallah basarili olacak
Haydi hayirlisi ilk maçiydi darisi diger maçlara hadi LEE !
nasil oynamis dün merak ettim maçi izleyen varsa bi özetlerse mutlu olurum ayrica ilk 11 de mi çikmis?
yok yedek girdi. son 20 dakikada falan oynadi. iyi oynadi. iki tane etkili orta yapti. bu adam sol kanada ilac oldu. dinamo macinda asist yapar insallah
insallah basarili olur.tekrar takima döndü bakalim ne olacak?
EVET LEE YONG TEKRAR TAKIMA DÖNDÜ BEN GITESINI ISTEMEDIGIM FUTBOLCULARDAN BIRI IDI AMA GITTI OLSUN TEKRAR GERI DÖNDÜ IYSALLAH BU DÖNÜS MÜTHIS OLUR VE HERKESIN GÖZDESI OLUR BASARILAR LEE YONG
soldan lee sagda yattara mehmet yilmaz sakatlanmazsa çok kafa golü atar. sol kanattan iyi ortalar gelmiyodu ve kanat islemiyodu,yatara arada o kanada kaydiriliyodu..
pas yüzdesi inanilmaz , neredeyse top kaybi nedir bilmiyo.çok saglam oynuyo.buda çok iyi bi meziyet daha ne olsun.
Evet Malatya Macinda iki Assist yapti toplari nerdese Fathi in kafasina
yapisdiriyor cok güzel ortalar var lee young tekrar döndü diye sevindim...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Gerisbase Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley32.gif[/img]
benim için olsa da olur olmasa da olur bir transferdi ama demek bu sefer hazir gelmis yarim sezon beklemeyecegiz.. sol kanat bayagi iyi oldu.. korkum volkan disarida kalacak yahu[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Artik LEE,CELO,UFUK,VOLKAN la sol tarafta Hic bi problem kalmadi...
[img]smileys/smiley31.gif[/img]
Takima ve deen önemlisi sisteme çok çabuk uyum sagladi. Allah'in izniyle dahada iyi olacak. Evet, dogru sol kanatta sikinti kalmadi çok sükür ama su bir gerçekki defansin solu Volkan'i ariyor.
Adam çok iyi ortalar yapiyor.Böyle bir adam lazimdi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)