Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Ben de bugün 25dk bedava kazandým.Haftaya yüklencekmiþ.
Yeterki ONUR'suz
olmasýn
aÞk!
arkadaþllar cevaplarý sýralý olarak yazacak yok mu
valla salonlar felanda karmakarýþýk filmler süreklii deðiþiyo bunu bilmek içinn vcdciden ve sinemadan çýkmamak gerekiyo
Sabah Dogan Arkadasýmýzý Verdigi Cevaplarla Kazandým . Haftaya Salý Yüklencekmiþ![]()
Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduðun Cümleyi Deðiþtirme Þansý Vermiyor Bilakis Ayný Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakýyodur..
Bende geçen gün yaptým oldu çok iyi olmuþ bu![]()
BordoMavi.Net
Forum Kurallarýna uymayan mesajlarý lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalým
tam yapýyom biþe oluyo donuyo en son denedigimdede verilen filmlerin çogu cýktý ama bir kaç tane farklý çýktý![]()
![]()
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan(ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
00111101BordoMavi.Net
Ben de sabah yapmýþtým haftaya yükleyeceklermiþ.
-1461 TRABZON-
Þu anlatmaya çalýþtýðým filmin cevabýný bi bulabilsem![]()
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
O aptal sorunun cevabý ormanýn kitabýymýþ ne alaka arkadaþ ya sabahtan beri uðraþýyorum.
Yaðmur adam sorusunun adam kýsmýný kabul ediyor yaðmuru etmiyor
arkadaþlar 1.5 2.1 3.4 4.2 5.2 cevaplarýný bulamýyorum yrdým lütfen
Ýlk kelime "ormanýn", ikincisinde oyuncak kuruyor, bulamadým![]()
Erdem yeminle sabah baþladým bu saatte onun ormanýn kitabý olduðunu buldum böyle salakça bir anlatým olur mu ya.
Bide ikincisi adam olan var.Her yerde cevap yaðmur yazýyor kabul etmiyor.Issýz adamýda kabul etmedi bulamadým bu ne adamýymýþ.
Street Wolf sýra yok arkadaþým karýþýyor sýra sürekli.
fil adam olacak o mustafa sýra yok biliyorum da bazý filmleri bilmiyorum hiç olmazsa onlardan bakarým mesela þimdi özgürlük yolunu buldum
ilk listede olmayan film isimlerini yazar mýsýnýz
Ne zaman yüklenecek bu kontörler bende yaptým yolladým fakat bir cvp gelmedi...
..TaKLiTLeRi aSýLLaRý Ya$aTýR...TaRz oLMaK ßir AyRýCaLýKDýR..
Sorular deðiþmiþ þimdi girdim bende takýlmaya baþladým...Ýlk sayfadaki cevaplarýn hepsi vardý sabah ama akþama doðru geneli deðiþmiþ sorularýn cevaplarýnýn...
Filmlere Kuzularýn Sessizliði de eklenmiþ bilginize...
iki kelimeli ilkinde kendini gösteriyor. ikincisinde biþeye vuruyor eline alýyor iki kolunu da havaya kaldýrýyor.bi türlü bulamadým.bulan yok mu bu filmi ?
Allah yar ve yardýmcýmýz olsun !!!
Sýra Karýþýyor Biraz Mantýk Yürütün Yaparsýnýz.. Ben Dün Gece Yaptým Valla.. Deðiþenler Olmuþ Ama O Baþka![]()
...Allah'm Niyet Ettik 9.Þampiyonluða...
Onur Recep Kývrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çýkýnca Sahaya
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)