Umarım bu sefer bekler kendi yerinde başlar..
Konu Kazım Uzunboy tarafından (13.03.2010 Saat 11:46 ) değiştirilmiştir.
Yaşamak Direnmektir!
Umarım bu sefer bekler kendi yerinde başlar..
2 hafta önce kesin yeneriz derdim ancak bugünkü oyunu gördükden sonra malesef pek umutlu değilim.takımda bir düşüş var.kabul etmek gerek.
engin,giray,sezer,selçuk,umut dışarı
gabriç,egemen,alanzinho,teofilo,ceyhun içeri
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Bu sezondan tek beklentim derbi maçlarından üç puan ve Türkiye Kupası.
Ligdeki üç maç ve Türkiye Kupası'ndaki üç maçı kazanın yeter bana.
Her maçtan sonra colman ve cale yi eleştiriyordunuz.Hoca bu oyuncular olmadan oynamyacağını bize göstermiş oldu.Boşuna Şenol Hocayı suçlamayın.Taraftar kendini suçlasın.
Hasta la Victoria Siempre!
3-0'lık hezimet bizleri bekliyor bakın görün...Giray'ı kevgire çevirecekler...belki 3-1 olur...
Bî vefâdır dar-ı dünya, Kimseyi şâd eylemez!..Fuzuli
Kazim Uzunboy,
"Trabzon Imparatorluklarin cökertildigi yerdir Aslanim" dogru olani..
Maca gelince benim umudum var aslinda ama Hakem hatalari bu maci yine götürebilir.
Ilk yarim Saat'de cok baskili oynayip golü bulmamiz gerekiyor diye düsünüyorum, ondan sonra kontra atak oynayip ikinci golü tabiki...
Insallah kazaniriz...![]()
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
2010'un ilk mağlubiyetini alırız.
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Hadi hayirlisi
Allahin izniyle 3 Puan Alicaz
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
valla hic umudum yok ne diyim.. zaten gs yi ne zaman yendik avni akerde..
Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Son 2 haftadaki futbolu görünce açıkçası pek ümidim yok.
Ama derbi maçlarının havası ayrı olur tabi.
Umarım derbi kazanamama sorununa bu maçla son veririz!
Şuanda takım değiliz malesef colman, cale bir yerde yeni transfer ayrı yerde koptuk iyice, takım olan kazanır bu maçta.
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
En iyi olduğumuz zamanlarda bile şansımız tutmuyor bu takıma açıkcası bu seferde fazla güvenemiyorum ama inşşalah bu sefer olur
Yeneriz..........
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Futbolumuz sürekli kötüye gidiyor. Gs nin şampiyonluk yarışında önemli bir yara almaması için bizi yenmesi gerek. Maç onlar açısından çok önemli. Şu saatten sonra bizim için bir prestij maçından öteye geçmiyor. Antep'i de yenemedikten sonra bizim isteksiz ve yeteneksiz futbolcuların gs den puan alacağına inanmıyorum ben. Zaten Avni Aker'in atmosferi belli. Rakp takım için adeta cennet mekan oldu.
Neticede diyeceğim o ki futbolcular bu maçı bir şampiyonluk müsabakası olarak görüp iyi motive olurlarsa o zaman galip gelme şansımız var. Tabi bir de bizim kalas golcülerin gününde olması da önemli. Umarım maçı kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yaparlar ve Avni aker'de yüzümüz güler.
"İnsan üç beş damla kan, ırmak üç beş damla su;
Bir hayata çattık ki, hayata kurmuş pusu.
Geldi ölümlü yalan, gitti ölümsüz gerçek;
Siz, Hayat Süren Leşler, Sizi Kimi Diriltecek?"
Bu maçı kazanamayız ilk defa bir maçtan önce böyle umutsuz konuşuyorum inşallah beni utandırırlar.
Büyük ihtimal yenileceğiz.![]()
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
eğer şenol hoca gerçekten ders aldıysa bu maçtan çıkartacağı kadro şu olacaktır:
onur -- ömer giray song cale -- gabriç serkan colman alanzinho -- teo umut (nasıl olsa ne yaparsa yapsın dokunulmaz!!! diye yazdım)
serkan selçuğun görevini üstelebilir
gabriç sağ kanatta çok daha iyi zaten
alanzinho da top rakipteyken sola kayar bizdeyken de ortaya doğru kayar o bilir işini
teo da en azından bir maç oynamayı hakediyor bu takımı görünce
umut a laf yok!!
burak ise iyice isaac'leşmeye başladı
istediğiniz kadar kızın ama ben bu gs den puan alalım yeter diyorum şimdiden hakem katliamına hazır olun derin ne entrikalar dönecek bu hafta içi görücez kızcanız ama şampiyon bursa
Bordomavi.net - Orhangazi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)