mükemmel yazmissin,da. da si var iste.simdi ben yazayim sen oku.2 yildir bu takim gönüllerin sampiyonu 0luyor dimi.2 yildir mükemmel top oynuyoruz dimi.hadi 2 yil öncesini geç,bu yil bittiginde.yani biraz federasyon biraz medya ve birazda bizim yönetim sayesinde yine 2.likle yetindik.yeni sezon için bize lazim olan 3 tane futbolcu vardi.(tolgayi satmadan)mükemmel oynayan bir takima,fatihin alternatifi bir golcü,iyi bir kaleci(orta sahadan gol yemeyecek,ve fener maçlarinda saçmalamayacak bir kaleci)dehaynenin yerine yani defansa iyi bir adam.diger yerlere gençlerden ve yurt içinden takviyeler yeterliydi.bu dediklerimiz zamaninda yapilsa,senol hoca isi daha siki tutsa,yani takima biraz daha kondüsyon yüklese.yattaranin kulagi çekilse,ve aldigi para iyilestirilse.biz su an sampiyonlar ligine girmeyi garantilemis olurduk.ve ligdede firtina gibi eserdik.açik ara sampiyon olurdu bu takim.ama bizim yönetm bu söylediklerimin hepsinin tersini yapti.ali sen bile bu yil trabzonun yili olur dedi.ama trabzon yönetiminin acele edip 2-3 takviye yapmasi gerekli dedi.bunu ali sen bile gördü.e benim güzel yönetimim sen neden görmedin.paramiz var borcumuz yok dedin durdun.o var olan paramizla,ve hatta 20 milyon dolarda borç la bu dediklerim yapilaydi,zaten sampiyonlar liginden o para gelirdi.ve bende doya doya bir sampiyonluk yasardim bu yil.ve 20 sene daha sampiyon olmasak gam yemezdim.ha simdiki kadro bunu basaracak güçte degilmi.çok zor.çok fedakarlik yapmasi gerek.herkesin.basta futbolcular.sonra seyirci.yani bir rum takimina bile elensek desteklememiz gerek bu takimi.ki öylede yaptik.artik bu saatten sonra söz futbolcularin ve senol hocanin.
simdi bu yazdiklarimdan sonra,ve adi rumlara elendikten sonra,gelde o sinirle sen bu sitede yazilanlara hak verme.ama ne oldu.herkes yine trabzonum dedi.bu hep böyle olacak.çünkü baska trabzonumuz yok.ama o kadarcik protestoyuda hos görsünler.hos gör gari.