ne 40 ne 100 ü bu yil geliyoruz iste.....
ARKADASLAR VE ABILERIM
ISTANBULUN 3 EZIKLERI 100NÜNCÜ YIL DIYE DIYE IMANIMIZI GEVRETTILER BIZIM ISE 100ÜNCÜ YILIMIZ 2067 DE BU ZAMANA KADAR KIMÖLE KIM KALA BU YÜZDEN BENIM DIYECEGIM YAKLASAN 40INCI YILIMIZI SÖLENLERLE KUTLAMAK VE O YIL SAMPIYONLUGA ULASMAK
ARZ EDERIM
ne 40 ne 100 ü bu yil geliyoruz iste.....
BU SENE BANKO BIZ SAMPIYONUZ AMA KUTLAMALAR IÇIN100 YIL BEKLEMEYELIM DIYORUMyakup midi Nickli Üyeden Alıntı
abi yapmayin guldurmeyin beni oturdugum yerde ya hemen kilit bence
Valla ben 100. yili istemem zaten onu görememde yasim yetmez ama bu sene olursa iyi olur...
insallah olabiliriz takimimiza güvenelim yeter
Gel sunu 39'a bagliyalim.....[img]smileys/smiley2.gif[/img]
evet ya bu sene patlayacaz 40 bekleyemeyiz [img]smileys/smiley2.gif[/img]
[img]smileys/smiley20.gif[/img]zanoylu Nickli Üyeden Alıntı
14 mayis 2006 da
izmir gündogdu meydaninda.!!!!!!!
NE ZAMAN GELECEK O BÜYÜK GECE INLEYECEK IZMIR TRABZON DIYE...
eger bu yil da sampiyon olamazsak,sanirsam bir 20 yil daha bekleriz.ne varsa bu yilda var.ah atay ah.almadin su takima 2-3 adam ki bu sene firtina gibi eselim.simdi o paralari yastik yap üstüne otur.
Siverekte meydan yok napcez yaaawwww...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Onlar olsun ben amuda kalkar siveregi turlarim.Ah aaaahhhhhh
Trabzonspor hersene Sampiyonluguna oynar.
bu topic süper sacma.
bu baslik sacma degil, kimsede lutfen boyle sacma seyler yazmasin! Arkadas iyi niyetle baslik acmisbaslik bence cok guzel. Nede olsa 2007Fenerin 100.yili ve sampiyonluk bizim icin en buyuk rovans olur.
bende bu konuya deginmek istiyordum..
100.yilimiza yetisemeyecegimiz için 40.yilimiz yakinken sahane bir organizasyon ve organizasyonlarla kutlamalar yapalim ve 40.yilimizda kesin sampionluk paralosuyla çikarsak ve taraftarimiz yonetimimiz futbolcular buna inanirsa sampionluk gelir..
bu sene de tabiki sampionluktur hedefimiz.
40. yilda 8. sampiyonlugu kutlariz insallah
40. yil mutlaka sampiyonluk ama önemli olan 50. yilda 2. hatta mümkünse 3. yildizi takabilmek
Bu yil sampiyonlugun en büyük adayiyiz. Yeterki, sular durulsun. Ama benim en çok istedigim ise, 2007'de, ezigin 100 ncü yilinda sampiyon olmak. Ondan sonra ölsem de gam yemem...
41. yilimiza kadar sampiyon olalim...41 kere masallah deriz[img]smileys/smiley4.gif[/img]
96 yilinin en ii intikami. fenerumun 100.yilinda bizim sampiyon olmamiz olur vallaa.
Zaten bu yil ve seneye insallah biz sampiyonuz.
40-50 . yillarimiz arasinda nice sampiyonluklara.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yakacam bu Çanakkaleyi yakacam.Ahim var 300 mermi atacam,burda millet alismamis harp çikti zannedecekler.Geçen yil yavsaklar sampiyon oldugunda polis bile adamlar sevinsin diye anayolu trafige kapattilar.It herifler ![img]smileys/smiley7.gif[/img]
-edit-ben gereken aciklamayi yaptim, polemik yaratmaya gerek yok.(murat)
Bence de iyi bir baslik atmissin...Bizim 40.yilimiz fenerin 100.yilina tekabül ediyor...Bu yilda fenerin elinden Sampiyonlugu alirsak 96nin intikamini almis oluruz...
Saygilarimla...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)