valla ben dijitürkü iptal ettirdim.göz boyamak için bir iki maçimizi verirler.sonra avcumuzu yalariz.ben inanmiyorum bu adi kurulusa.akli olan diji türke yaklasmasin.
6 Agustos
Valla ben digitürk resmi sitesinin yalancisiyim.........[img]smileys/smiley36.gif[/img]
09:00
Nostalji Futbol
10:00
Danone Gelecegin Yildizlari
11:00
Günaydin Futbol (C)
12:00
Günün Maçi (Gençlerbirligi-Fenerbahçe)
13:30
Prof.Dr.Burhan Uslu Ile Sporcu Sagligi
14:00
Haber (C)
14:30
Avrupa?dan Futbol
16:00
Haber (C)
16:30
Yasasin Tatil
17:15
Futbol Komedi
17:30
Kara Kartal
18:00
Turkcell Maç Basliyor (C)
19:00
K.ERCIYESSPOR-BESIKTAS (Süper Lig 1.Hafta) (C)
21:00
Turkcell Maç Basliyor (C)
21:15
TRABZONSPOR-KAYSERISPOR (C)
23:00
91.Dakika (
valla ben dijitürkü iptal ettirdim.göz boyamak için bir iki maçimizi verirler.sonra avcumuzu yalariz.ben inanmiyorum bu adi kurulusa.akli olan diji türke yaklasmasin.
< name=f>
>
Trabzonspor
Kayserispor
Süper Lig 1. Hafta
Tarih:
06.08.2005 21:15
Skor:
Stat:
Avni Aker
Hakem:
Bülent Demirlek
Yayin:
Lig Tv
bende bizim resmi sitenin yalancisiyim :-)
ben de kendimin yalancisiyim: macimiz naklen veriliyor...
kesinmi bu ?bu serefsizler yine degisirler onu
ligtv.com de yazmiyor
Hakem: Bülent Demirlek,
Saat: 21.15,
Yayin: Yok,
Stat: Avni Aker,
Bilet Fiyatlari: 5,10,15 ve 40 YTL.
Fanatik yayin yok diyor [img]smileys/smiley5.gif[/img]
Resmi sitemiz yayin var diyorsa vardir. Süs diye mi 9.15'e aldilar...
Gecen sene ayni olay oldu icin sordum ,bu serefsiz lig tv den bisey belli olmaz [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Insallah gelecek maclar de verirler 2 senedur aboneyim artik maclarmizi izlemek istiyorum.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
iyi ya en azindan kasete ceker aksam izlerim.[img]smileys/smiley17.gif[/img]bundan sonrada boyle devam etsinlerde her macimizi versinler
Dün digitürkü aradim. Maçimizin yayinlanacagina dair garanti almadan lig tv üyeligi almayacagimi söyledim. Garanti verdiler. Maçimiz yayinlanacak.
arkadaslar bu sene bütün maçlarimiz yayinlanicak. demekten yoruldum [img]smileys/smiley4.gif[/img]
böyle söz verdiler cayarlarsa basariz binalarini[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Ya arkadaslar bikere su konuyu anlamaya calisalim dün ezikfebenin maçini verdiler bu 1, eeeee bugün bebelerin ve bizim maçi veriyo noldu maç sayisi 3, eeee yarin salatalarin maçlarini veriyoh etti 4 maç yani lig tv ilkdefa haftada 4 maç veriyor arkadaslar yani demem o ki bundan sonra benim kanatim maçlarimiz artik yayinlanacak.Yoksa 4 maç veremezdi.
immortal_TS Nickli Üyeden Alıntı
güzel tespit[img]smileys/smiley17.gif[/img]
BEN BU AYIN 3 DE ÜYE OLDUM BANA TRABZON SPOR'UMUZUN DA BÜTUN MAÇLARI YAYINLANCAK DEDILER ARTIK HAFTADA 4 MAÇ EYER YALANSA O DEKODERI ONLARA YEDIRIRIM [img]smileys/smiley2.gif[/img]
MAÇ VERILIYOR ARKADASLAR...
Ben eskiden lig tv üyesiydim protesto kapsaminda lig tv den çikmistim su an süper paket üyesiyim program akisinda gözüküyor maçimiz..(guide da tüm kanallarin akisinda da yaziyor)
Sadece bu maçi satin alacam..
Digitürk üyeleri için sadece 1 maç satin almak 9.5 milyon TL....
Hadi TRABZONUM BU MAÇI AL ÇOK SEY DEGISECEK ZAMANLA...
14 MAYIS 2006 DA IZMIR GÜNDOGDU MEYDANINDA HORON TEPECEGUK...
Maçlarimiz yayinlanacakta bu saatte maç olmazki kardesim.Nerde yer bulupta izleyecegiz[img]smileys/smiley5.gif[/img]
vizarian Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]yedirmene gerek yok vizarian bu hafta 4 maç verdigine göre bundan sonra bütün haftalar böyle gidecek ilk açiklanan yayin saatlerine bakarsak 4 takimin da yayin saatleri birbirinden degisik[img]smileys/smiley2.gif[/img]
digiturk'ten yazi gelmedi maçla ilgili ama...
Digiturk, artik her hafta 4 maç yayinlayacakmis!...TRT artik maç yayinlamayacagi için haftada 4 maç yayini yapilacaktir.Trabzonun da maç saati bu yüzden 21.20'a alindi.
ÖzGüReisEsenLer Nickli Üyeden Alıntı
Abi cayarlarsa mümkünse Digiturk binasini yakin daha makbule geçer kökten temizlik![img]smileys/smiley36.gif[/img]
Evet yayin akisinda yaziyor maçin canli verilecegi![img]smileys/smiley2.gif[/img]
Yeter artik bu küçük takim muamelesi!
angaralits Nickli Üyeden Alıntı
Yok Trabzon'daki maçsebatsporun maçi olacak![img]smileys/smiley2.gif[/img]