Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
stad baya iyi ya , inşallah daha da iyi olacak![]()
Teofilo için çok önemli bir fırsat kendini göstermesi açısından. Aynı durum Sezer içinde geçerli.
7 tertemiz şampiyonluk
hala taraftarlar stada dogru akin ediyorlar
http://tkm.ibb.gov.tr/yolDurumu/Kameralar.aspx
bu arada istanbuldakı arkadaslarımız yırtınıyodu maclar ıstanbulda oynansın dıye aha oynanıyo ıste stadın hali bombos.ama gıden arkadaslar hariç
Allahim Umut o nasil bir isinma![]()
Jimnastikciler o hareketleri yapamaz be..simdi anliyorum niye hic sakatanmadigini. Böyle isinma yapinca..
TRABZONSPOR 1967
Alanzinho sakat mı yedek mi.??
STAD GÜZEL , TARAFTAR GÜZEL
SKOR VE OYUNDA AYNI ŞEKİLde güzel olacak Allahin izniyle...
alanzinho ve selçuk un olmayışı çok canımı sıktı. en büyük güvencemiz colman. ona çok iş düşüyor. bu maç üzerindeki yük çok daha fazla olacak. bence maçın en kilit ismi olacak
inşallah alıcaz bu maçıda başarılar TRABZONSPOR um
Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Hamza Öztürk birazdan forum disi olursun demedi deme. Yazini editle.
BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Sakatlanmaktan beter oldular. Bizim saha tarlaya döndü ve İBB'liler iyice yoruldular. Trabzonspor çok net bir galibiyet alacaktır. Engin'in yorgun Belediye'yi iyi hırpalayacağını düşünüyorum.
Jaycee iyi oyuncu... Uyum sürecini atlattığı zaman gollerini sıralamaya başlayacaktır. Ayrıca şuan ligde en iyi takla atan oyuncuMüthiş taklaları var
Barış abi eyvallah![]()
teofilo bence 45 dakika 20 dakika oynadığı maçlardada kendisini yeterince göstermiştir.
bu maçı ben baz almayı düşünmüyorum.teo şuanki kadro ile ilerleyen dönemde oynamayacak engin,alanzinho,selçuk,gabriç gibi teknik kapasitesi ve pozisyon üretkenliği yüksek oyuncuların olmadığı bir maçta teo yu ben sınava sokamam
ama yinede teo kalitesini gösterecektir
Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Taraftarımıza teşekkür ediyorum, kötü hava şartlarına rağmen takımımızın yanında oluyorlar. İnşallah Trabzonspor bu taraftara yakışan futbol oynayıp kazanır.![]()
Kastamonudan
Bordooooooooooooooooooooooooooooooooo
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)