Tolga su an Türkiyenin en IYI Defans oyuncusudur...
Bundan sonra milli takimdaki yeri Banko
Tolga Seyhan ile ilgili tüm yorumlar bu başlıkta.
![]()
Konu bordobluex tarafından (31.01.2008 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.
Tolga su an Türkiyenin en IYI Defans oyuncusudur...
Bundan sonra milli takimdaki yeri Banko
Outlaw-61 Nickli Üyeden Alıntı
IMZAAAAA !!!!
Tolga artik sakatlik disinda milli formayi ASLA sirtindan Çikarmaz.Bundan sonra milli formayi tapuladi.Su anki degeri ise 7 milyon dolar civarinda.
Mutesem bir futbolcu sonuna kadar desteklenmeli.
Bittiiiii, o kadar. Allah nazardan saklasin, ezik gözlerden korusun...
tek kelimeyle mukemmel... cuk diye oturdu yerine. TRABZONSPORformasida yakisti hani...
Tolga gibi bir defansimiz gibi varken nasi oluor da karsi takimlar bize gol atabilceklerini saniolar... Orta Sahadan mi? Onu bile yedirtmeZZ
SUPERSIN TOLGA!!!
Vallahi Tolga gerçekten Türkiyenin en iyisi su anda.. Böyle bir adami bize kazandiran yönetim ve ziya hocaya tessekkürler. Takima hiç yabancilik çekmedi. Edited by: AtalaY_BugrA
abartmiyorum, STAM 12 milyon euro'ya Milan'a transfer oldu...
eger onun degeri okadarsa...Tolga ondan 3 kat daha iyi oyuncu...
degerini siz belirleyin...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
su ana kadar yaptimiz en iyi transfer ve milli takimin vazgeçilmesleri arasinda yerini aliyor yolun açil tolga yürü tosunum![]()
trabzonspor un ara sezonda yapmis oldugu en iyi transfer tolga
Milli takimin en iyi defans oyuncusu. Erdinç ile birlikte mükemmel anlasiyorlar. Allah bozmasin bu ikilinin süper performansini.
Ibrahim Toraman 3 milyon euro ediyorsa Tolga 10 milyon eurodur!
Tolga süpersin...
Umarim sakatlik falan olmaz bu sene.. Defans tamamen Tolga'nin üstüne kuruluyor , bütün yük onda... Yedekte transfer edemedik henüz...
Tolga oynadigi ve sakatlanmadigi sürece defansta problem yasamayiz
neymis , shahktar donetske gitmeyi gelecegi ve de kariyeri için o da istiyomus.. ulan tolga o kadar akilsiz mi? sanki isteyen takim real madrid ya da manchester united!!!!!!!!!! Allahin ukraynasinda ne kariyeri yapilacak? Tolga sanki bunu bilmiyor.. deli eder bu basin adami.. neyse.. tolga bizimdir, besiktasin çöpleri ukraynalilarin....
Tolga gidersen kafani keserim[img]smileys/smiley1.gif[/img]
bence gitsin...[img]smileys/smiley4.gif[/img]ama önce TS ile sampiyonluk yasasin, ondan sonra avrupa ya acilma izni veriyoruz ona...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
o kadar.. simdilik izin yok [img]smileys/smiley1.gif[/img]sampiyon olalim o zaman isteyen istedigi yere gitsin... fener hariç [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
shahktar donetske... bu ne ya mahalle takimina gitmeyi kim ister.basinda ne yazacagini sasirmis.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Yillardir tanidigim Tolga parayi kariyere kesinlikle tercih etmez. Zaten en son otelde konustugumuzda da Trabzonspor'daki kazancindan memnun oldugunu, büyük takimda forma giyme duygusunun onun için herseyin ötesinde oldugunusöylemisti. Kisacasi; medyaya inanmayin...
Hazir defansta belli bir uyumu saglamisken bunu bozmak hiç te dogru olmaz.Dolayisiyla sampiyon olmadan degil Tolga,takimin tek bir malzemecisi bile hiç bir yere gidemez.
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Eger haberler dogru ise??... tolga boyle bir firsat daha gelmez kulubun cikarlari dogrultusunda isterseniz gidebilirim demis olabilir ama gidecegi takimin adi sani pek duyulmamis bir takim eger bir real madrid milan vs gibi takimlar isteseydi o zaman bu firsat bir daha gelmez diyebilirdik trabzonsporu dunya arenasinda temsil etsin diye gonderilebilirdi kisacasi mesele sadece para konusunda odaklaniyor birelerine fazla para verildimi takimdadaki diyer oyuncularda hafif hafif bizde isteriz diye dokundurmaya!! baslarlar bir takimda para dengelerini iyi ayarlamazsaniz iste boyle catlak sesleri bu yalansa bile ileride duyabilirsiniz.saygilar</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
Çakir Nickli Üyeden Alıntı
Sinirlerimizi yipratmaya gerek yok.Gökdeniz olayinda da ayni seyleri yasadik.Sonuç : bosa yipranan taraftar.
Magnolia Nickli Üyeden Alıntı
Adam "ben gitmek istiyorum, anlayis gösterin" demis Esra, yerel TVlerden takip ettim ben. Valla beni sogutuyor böyle seyler... Gökdeniz'e en çok sallayanlardan biri bendim (bu arada ailesinden özür diledim, kendini de yakinda görürsem ayni seyleri söyleyecegim) ama o asla "gitmek istiyorum" dememisti.
Sonuç olarak bir kez daha anladik ki degil Lucescu, Istanbul'un kedisinin bile bize bir hayri yok...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)