Arkadaslar yarin baslikta da belirttigi gibi idmanimiz var..Destek zamani gelmek isteyenlerle Tesislerde bulusmak üzere..
Acil topic açildigindan hiç olmazsa yarina kadar yöneticiler bu topici burada saklasinlar...
Edited by: Utku61
Arkadaslar yarin baslikta da belirttigi gibi idmanimiz var..Destek zamani gelmek isteyenlerle Tesislerde bulusmak üzere..
Acil topic açildigindan hiç olmazsa yarina kadar yöneticiler bu topici burada saklasinlar...
Edited by: Utku61
ben varim...
1-Utku61
2-yattara11
[img]smileys/smiley32.gif[/img]BURAVO BEYLER COK IYI BI DÜSÜNCE.KESKE GELE BILSEYDIM[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Bugün saat 17:00'de McDonalds'in karsisinda toplaniyoruz... Isteyenler oraya gelsin... Gelemem diyenler tesislere tek basina da gelebilir,orada bulusuruz [img]smileys/smiley2.gif[/img] Saat 17:15'e kadar McDonalds'in karsisinda beklenilecek ve ardindan tesislere harekete geçilecek... Geç kalan olursa pesimizden tesislere gelip bizi orda bulur [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Lütfen herkes forma ve atkilariyla gelsin...
11 yasindayken tesislere gidip futbolculari görmek istemistik.Fakat
jandarma izin vermemisti.Sebep:Yabanci bir rakibe karsi kaybettigimiz
bir maç sonrasi taraftarin oyunculara zarar verilecegi korkusuydu.
cok yerinde bir karar ! sizleri simdiden kutlarim arkadaslar...
taraftar dedigin boyle olmali...
hepinize saygilar...
@ lazkaya
toplu halde gidilince hiç bir sorun olacagini sanmam... zaten tesislerin orda niyetimizin iyi oldugu anlasilacaktir... [img]smileys/smiley2.gif[/img]
olmazsa Senol hocam alir bizi içeri [img]smileys/smiley2.gif[/img]
destege devam [img]smileys/smiley32.gif[/img]
BMN Ankaranin su an Trabzonda bulunan üyeleri bu organizasyona her zaman oldugu gibi firesiz katilacaklardir.Bundan eminim.
Arkadaslar sagolun biz Istanbuldayiz ama yüregimiz sizinle.
gökdeniz ve mehmeti ayrica kucaklayin sevkate ihtiyaçlari daha çok var!
HELAL OLSUN. iyice moral verin takima. ve yarinkim macta tribünde olacaginizi söyleyin. haydi görelim sizi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Ben de geliyorum... Bir sürü isim var yapacak ama bir sekilde ayarlayacagim. Ararim seni birazdan Yattara11.
Hadi bakalim, CuttySark abi, katilimini bekliyorum [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Helal olsun kardeslerim iste bu destek olalim takimimiza haydi trabzonlu idmana[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
tesislerde lütfen yattaraya da sahip çikin
Bütün takima destek olma
zamanidir...Iyi günde kötü günde diyoruz hep, o gün bu gündür...Hadi
arkadaslar kalbimiz sizlerle...Onlarin morale ihtiyaçlari var...
Eger yüzlerinde ufak bir tebesüm olusturabilirseniz ne mutlu sizlere...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Kardesler Yattara'nin satilmamasi için özel bir tezahürat mümkün mü? Olursa çok faydali olur..
onlarin bu maci unutup önümuzdeki maça bakmasini soyleyin bari ligde biseyler yapalim. bize borçlu olduklarini söyleyin
sizleri cani gönülden desdekliyorum gün destek günüdür bizim tutacak baska takimimiz yok
1-Utku61
2-yattara11
3-BMN Ankara
4-Perhaps
5-Mr.Fa ve tayfasi (kesin degil)
6-mini fanatik
7-Erdogdu tayfasi (kesin degil)
1-Utku61
2-yattara11
3-BMN Ankara
4-Perhaps
5-Mr.Fa ve tayfasi (kesin degil)
6-mini fanatik
7-Erdogdu tayfasi (kesin degil)
8-ktuTS
haydi haydi haydi katilimi arttirin!!! ordu olup gidelim tesislere, kucaklayalim takimimizi, bizim baska TRABZONSPOR'umuz yok!
Hem daha her sey yeni basliyor... Ligde sampiyonlugu gördügümüz zaman taraftar olarakkendimizle de gurur duyabilelim!
ya birakin allah askina 2 seneden beri aynisi birakin artik bu gereksiz birlik beraberli ve simdi destek zamani muhabetleri...
Traftar üstüne düssen görevi fazlasiyla yerine getiriyor
ya defol git!!! sen 'taraftar' degilsen 'taraftar' hakkinda yorum yapma...
adminler bununla dahil son iki yaziyi silebilir misiniz?
panisir kardes ne diyosun sen ya sacma sapan konusma hayret bisey ne diyo adama bak
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)