Arkadaþlar þenol hoca yýllarýn futbol adamý bu sahanýn düzelmesi için para lazým,bunu da bu pinti yönetim yapmaz.Maçlar Ýstanbulda oynanýrsa þampiyon olma þansýmýz doðar diyorum? Ne düþünüyorsunuz? Galiba bu konu artýk ivedi hale geldi!!!
Maçlarýmýz Yine Avni Aker'de Oynansýn
Eski Haline Gelene Kadar Avni Aker'de Maç Oynanmasýn
Arkadaþlar þenol hoca yýllarýn futbol adamý bu sahanýn düzelmesi için para lazým,bunu da bu pinti yönetim yapmaz.Maçlar Ýstanbulda oynanýrsa þampiyon olma þansýmýz doðar diyorum? Ne düþünüyorsunuz? Galiba bu konu artýk ivedi hale geldi!!!
Akþam çocuðumun boðazýndan geçen lokmayý sindirebilmesidir TRABZONLU oluþum!
Senol Hoca'nin morali bozuktu.
Sezon sonuna kadar bu zeminde Futbol oynanmaz dedi.
Rize'nin yeni Stadi olabilir,
en kötü ihtimal Istanbul Olimpiyat![]()
.
*
* Aðýzdan çýkan söz muallakta kalmaz, ya sað tarafa yazýlýr ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamýný ALLAH adamý yapma Sanatý'dýr ~
Ýstanbul'da oynanmasý taraftar ve baský açýsýndan iyi olur ama Trabzon'a yakýn bir þehre verirler diye düþünüyorum.
Trabzon'a en yakin yer olmalidir...
Rize olabilir...
Kombinesi olanlarý düþünürler herhalde![]()
Hamiþ
Ankara olsun.Melih amcanýn yaptýrdýgý stad bomboþ duruyor.
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Elbette Trabzondaki arkadaþlar kombinesi olanlar özellikle Rize yi tercih ediyor.Fakat Tribün desteði ve tribün kültüründe Ýstanbuldaki taraftarýmýzýn eline kimse su dökemez.Bu bir gerçek; amaç Trabzonun baþarýsýysa ve Trabzon Ýstanbulda baþarýlý olacaksa ;kimse kombinesini veya egosunu düþünmesin!
Akþam çocuðumun boðazýndan geçen lokmayý sindirebilmesidir TRABZONLU oluþum!
Dorðu bir düþünce aslýnda, bu durumu bir defa olsun lehimize çevirelim yahu.
Trabzonspor kültürünü yaþa, yaþat, öðret...
Ýþte BMN!*
Olimpiyat stadý olmasýn derim.Bu kýþ þartlarýnda, stadýn ambians eksikliði ve direk cepheden rüzgar almasý olumsuz sonuçlar doðurabilir bizim açýmýzdan.
En uygunu Giresun yada Rize'dir.
Tabii ki Ýzmir.
![]()
Türkçe, Turkche olmasýn! Dilimizi koruyalým! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde þapkam, dünyanýn dört bir yanýný geziyor ve stadyumlarda yalvarýyorum:
“Tanrý rýzasý için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"Ýhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Reha abi, Olimpiyat stadý dýþýndaki stadlarýn kullanýma uygunluðunu bilmediðimden Ýstanbul'da oynanmasýný zor görüyorum.Olimpiyat tam bir facia olur, diðer stadlarda bize ne derece uygundur araþtýrmak gerek.
Þehir Ýçinde Yokmu Stad ? Mesela Akçaabat ?
olimpiyat olursa benim açýmdan süper olur ama olucaðýný pek sanmam herhalde rize yada samsun olur
Rize olur bencede .
Derby maclari Köln'de oynansin Avrupadaki Taraftarlarda desteklesin takimi
Izleyin: http://www.youtube.com/watch?v=MCy0w...eature=related
Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
DERIN TRABZONSPOR
oynanmasin
Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
ne günlere kaldik, koskoca Trabzonspor okadar mazisi olan bir takimin stadi yok daha dogru duzgun
Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Eðer baþka bir yerde oynanacaksa en uygunu Rize'dir bana göre.Hem Trabzon'a,tesislerimize yakýn.Ayrýca yeni ve güzel bir stadta maçlarýmýzý oynamýþ oluruz.
Sen aðlat biz severiz seni...
Aþkýn rengi:BORDO-MAVÝ
ts_mania
Maçlarýmýz nerede oynansýndan ziyade, tarlamýzýn tekrar futbol oynanmaya müsait hale gelene kadar avni akerde maç oynanmasýn demek lazým.
Bu karar alýnýrsa zaten civar illerden birine verilecektir.
Benim tercihimde Rize olur, üstelik yeni stadyumun dolu halinde ambiansý nasýl olur diyede test etmiþ oluruz![]()
Son aðaç kesildiðinde,
Son nehir kirlendiðinde,
Son balýk avlandýðýnda, Ýþte O zaman paranýn yenmediðini anlayacaksýnýz...
Kaybetmekten korkma; birþeyi kazanman için bazý þeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiðinde deðil, vazgeçtiðinde yenilirsin.
kesinlikle Rize!!!
Bugün dünden akýllý deðilsen kayýptasýn!
Rize uygundur. Ya da federasyonu protesto amaçlý Urfa ile anlaþalým onlarýn stadýný kullanalýmÞu avrupa þampiyonasýnada güzel bi tepki olur.
Bizi yakan ataþ "közden ötesi"
Trabzon dahil en büyük taraftar kitlesi Ýstanbul'dayken ilk düþünülmesi gereken yer tabiki Ýstanbul. Bu arada konuyla ilgili olarak federasyonun bize ceza ödemesi lazýmÞaka gibi ama gerçekten bu sahada bu þartlarda maçýn oynanmasýný bekleyerek bizi ciddi anlamada maðdur ettiði için tazminat talep etmeliyiz bence. Düþünsenize Teofilo'nun zemin yüzünden sakatlandýðýný... Ýyiki böyle birþey olmadý ama þu haliyle bile bizim oynayacaðýmýz daha da önemlisi ligdeki sýralamamýzý dahi etkileyecek bir hata... Geçen sezonda Ankara'daki suni çimde Yattara'yý kaybettik ve arkasýndan yaþanan bir ton olayý hatýrlarsýnýz. Aðrýsý var mý yok mu, gitsin mi kalsýn mý derken Yattara'nýn ve Trabzonspor'un ne kadar yýprandýðýný hatýrlayýn. Bu iþlerde çok ciddi olarak zarar görüyoruz. Ama sorumlularýnýn en ufak bir sýkýntýsý olmuyor. Kim takar Trabzonspor'u... Ayný þey fenerin baþýna gelse görün o zaman aziz yýldýrýmý. Ortalýk ayaða kalkar hepsinin koltuklarý sallanýr. Hatta er ya da geç o kiþiler görevi býrakýr bi þekilde.
inletiriz bu stadý
![]()
Sözlerim gerçektir yüreðim kardeþtir her zaman...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)