BU SITEDE GEÇICI BIR SÜREDE OLSA DESTEKLE ILGILI HIÇ KONUNUN AÇILMASININ ISTEMIYORUM...
[img]smileys/smiley18.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley18.gif[/img]
yönetim istifa eder veya etmez...
lami cimi yok, biz gönülden Trabzonspor'luyuz...
en kötü anda bile destege devam !!!!![img]smileys/smiley32.gif[/img]
BU SITEDE GEÇICI BIR SÜREDE OLSA DESTEKLE ILGILI HIÇ KONUNUN AÇILMASININ ISTEMIYORUM...
Cumartesi günü Kayserispor maçinda Maraton Özel Bölümdeyim insallah. Sevgimiz renklere. Bu sevda bitmez!..
evet evet destege devam... ama kim destek verecek bu maçtaki taraftarmi[img]smileys/smiley11.gif[/img]kimi desteklicez bu yönetimimi[img]smileys/smiley7.gif[/img]takimdaki bazi milyarlik-cezali kelime-leremi [img]smileys/smiley7.gif[/img]kimi
Harun Nickli Üyeden Alıntı
neden Harun ??? bizde gönülden destek vermez isek (taraftar)-sence bir kaos ortami olmazmi ??? zaten her$ey üstü üstüne geliyor...
96'da eziklere yenildigimiz mactan daha cok üzüldüm bu ak$am, ama olsun, destege devam...!
Yapacak bise yokki zaten hep bunu yapiyoruz.Biz yeterince destek veriyoruz,onLar ?
olsun destege devam bencede . destek vermezsek baya bi tartisma çikar.gerçek taraftar takimina her zaman destek olur bence .
HER ZAMAN TAM DESTEK ...
evet siz destek vermeye devam edin
eeeeeeeeeeeeeee
bu taraftarin yüzü ne zaman gülecek
ne derler
sana 1 tokat vurana öteki yanagini çevireceksin diye
biz yanagimizi çevire çevire kipkirmizi olduk
hayir kardesim sorumlular hesap versin
yok öyle bahane üretmek
gidecekler gitsin
sezon sonunda gene 2 puan geride kalirsak ne olacak peki
kim garanti ediyor sampiyonlugu
bu maçi kaybettik diyorsunuz
neden kazanamadik kardesim
bana onu söylermisin
rum köpekleri bizi neden eledi bana bunu açikla o zaman
Destege devam evet. Futbolcu da yönetim de geçicidir, baki olan taraftardir. Bu takim bizimdir ve herhangi birine duyulan nefret bu sevginin önüne geçemez. Kayseri maçinda tribünler bos kalirsa 95-96 sendromunu yeniden yasariz arkadaslar. Bu takimin gelecegi biziz unutmayin. Giden gider taraftar takimini idame ettirir.
trabzon taraftarini bundan sonra ezikler, zirlayanlar ,odunlar diye gruplara ayirip sonra geri kalanlar ne kadar kalirsa artik ise baslamayi öneriyorum.....biz yeterince destek deil sadece köstek oluyoruz bu takima ben bunu anladim bu gün....
evet kardesim giden gitsin
daha güzel
hiç olmazsa
bizi sevenler kalir
trabzonlu gibi oynayan kalsin
öyle aglayan baskan istemiyorum ben
elini masaya vurdugu gibi sorumlulari halletsin
yoksa istifa etsin
ben senolun yerinde olsam hemen isatifa ederdim
yenilmeyecek takima yenildiler kendisi öyle demisti
delikanliysa istifa eder.
baskanda delikanliysa istifa ederi
DELIKANLI
DELIKANLI
DELIKANLI
yakup midi
trabzon taraftarini bundan sonra ezikler, zirlayanlar ,odunlar diye gruplara ayirip sonra geri kalanlar ne kadar kalirsa artik ise baslamayi öneriyorum.....biz yeterince destek deil sadece köstek oluyoruz bu takima ben bunu anladim bu gün....
ya kardesim o söylediklerinin hepsi zaten takimda oynuyor sen merak etme
Trabzonsporlu olan herkes takkesini önüne laip düsünmeli artik.Bu çektigimiz acilarin bir karsiligi olmali.Bosuna çekilmis acilar olmamali.
Taraftardan,futbolcusuna,yöneticisinden,sehir halkina kadar.
Su takimda birakin Trabzonspor formasi giymeyi,futbol oynamayi bilmeyen adamlar var.Ne zaman sut çekilir nerde pas verilir bilmiyorlar.Futbolun en basit ve temel kurallarindan bi haberler.Hala korkup eli ayagina dolasan futbolcular hala psikololjik olarak topçusunu hazirlamayan hoca ve yöneticiler olacaksa destek bir seye yaramaz.
Dönüp dolasip ayni yere geliriz.Asalim keselim demiyorum.Ama ciddi manada herkes kendine düseni yapmali artik.
Bu takimin destekçisi her zaman cefakar taraftaridir.Kisilere degil formaya asigiz diyorsak kan kusup kzizlcik serbeti içtik de diyecegiz.Ama bunlarin karsiligi olmali,bu kadar bir birinin aynisi acilarin üzerine üzerine gitmekten korkmayacak kimse.
Bügün kizginlik had safhada ama yarin yine dönüp o formanin pesinde kosacagiz.Geriye dönmeyecegiz ama artik bir seylerin degistigini görmek istiyoruz.Gerçekten bir seylerin yapildigini bilmek istiyoruz.
Trabzonspor taraftari her seye dayanir ama sahtekarliklara hayir.Paradan baska kutsali kalmamislara hayir.Bu takimi kimseye oyuncak yapmayiz.
Sevgimiz renklere kisilere degil.Bunu yetkililer iyi düsünsünler ona göre davrasninlar.Tek beklentimiz bu.
Senol Günes iyi bir insan olabilir ama malesef iyi bir teknik direktör degil. Senol hoca bu takimin basinda oldugu sürece basari hayaldir. Kendisine verilen genç, yetenekli, gelecegi parlak kadroya 8 ay içerisinde futbolu unutturdu. Artik bu rezaleti kimsenintelafi etmesi mümkün degil. Giden gitti. Senol Günes de gitsin artik bi zahmet. Mehmet Yilmaz'la beraber amigo olsunlar, bayrak sallasinlar tribünde. Ikisi de gönülden Trabzonspor'lu.
sen hangi delikten firladin geldin bu gün bu gün de bu sitenin taliplisi artti masallah.....seni varya .....LIONAXE Nickli Üyeden Alıntı
ne yapalim yani
hiçbisey yokmus gibi mi davranalim
sampiyonluk nedir hiç yasadin mi sen
hayatinda trabzonsporun sampiyon oldugunu hiç gördün mü
hep trabzonspru sevenler kalsi doru bise aslinda... bakalim o zaman bu takim nereye gidiyor... biz destek verelim mehmet kazmasi 1 trilyon alsin. biz destek verelim emrah 1 5 trilyondan assasini imzalamam desin... bz destek verelim... bütün futbolcular son model jeepe binsin... binsin tamam para da alsin Allah daha çoook versin... sampiyon yapsinlar rumlari yensinler ne yaparlarsa yapsinlar..... eger o 1 trilyon alan adam benden daha çok üzüldüyseee been serefsizn önde gideyim... kardesim dünyanin en iyi takimini kur senin forvetin mehmet yilmaz oldugu sürece bu is yürümez arkadas.... yaaaa bu adam 1 trilyon aliyor yaaa hayret ya... bunun arkasinda zidane oynana figo oynasa ronaldinyo bile oynasa o takim sampiyon olmaaaaaaaaaaaaaz
dediklerine göre
atay aktug kalp krizi geçirmis
delikanli bir kalbi varmis
en sonunda istifa etmis
space kardesim
hep trabzonspru sevenler kalsi doru bise aslinda... bakalim o zaman bu takim nereye gidiyor... biz destek verelim mehmet kazmasi 1 trilyon alsin. biz destek verelim emrah 1 5 trilyondan assasini imzalamam desin... bz destek verelim... bütün futbolcular son model jeepe binsin... binsin tamam para da alsin Allah daha çoook versin... sampiyon yapsinlar rumlari yensinler ne yaparlarsa yapsinlar..... eger o 1 trilyon alan adam benden daha çok üzüldüyseee been serefsizn önde gideyim... kardesim dünyanin en iyi takimini kur senin forvetin mehmet yilmaz oldugu sürece bu is yürümez arkadas.... yaaaa bu adam 1 trilyon aliyor yaaa hayret ya... bunun arkasinda zidane oynana figo oynasa ronaldinyo bile oynasa o takim sampiyon olmaaaaaaaaaaaaaz
sana katiliyorum
paraya sira geldiginde
mangalda kül birakmazlar
peki ne için aliyorlar o paralari
rum takimina yenilmek içinmi
hani nerede sampiyonluk
Yarin nefes alamadan kalkacagim yataktan, biliyorum.
Yarin bugüne inanamayacagim, biliyorum.
Bu gece kaybolan sevkimi bir daha yakalayabilir miyim bilmiyorum.
Yarin sabah nefes alamayacagim biliyorum.
Hepinize veda ediyorum.
Onu bunu bilmem,bence yönetim istifa etmemli !Çareler baska yönder aranmali.
Istifa edecek varsa o da TRANSFER KOMITESIDIR !
Ne destegi kardesim? Ne desteginden bahsediyorsunuz? sizin kayitsiz
sartsiz safiyane sevginiz bu takimi bu hallere getirmedi mi? artik
destek mestek yok. Ayrica o maca gidip susan taraftarin ta mina koyyim.
atin lan beni siteden yeter sinirden elbiselerimi parcaladim.
desteginden bahsetmeyin Allah hepsinin belasini versin.
Trabzonsporluymuslar, peh. zikerim oyle trabzonsporlulari ben. ne diye
maca geldiniz lan? Allahsizlar! serefsizler! Rumlarla mac oyhuyoruz
sanki stadda yazlik kabare var! Yuh! Yeter be! 25 senedir cileden en
kotusu umut dolu cileden baska ne verdin lan bana? Yeter birakiyorum
trabzonsporu... yeter... desteginin de... takiminin da allah belasini
verisn. Alin tursusunu kurun benden bu kadar arkadaslar.
biz trabzonsporluyuz destege devam diye bir topik bile saçma bence tabiki destege devamda....destek demek köstek degildir unutmayalim....
demek destek öylemi
ne destegi kardesim siz bu duruma getirdiniz bu takimi
ARKADASLAR BU TAKIM YÖNETIMSIZ DAHA IYI OYNAR.
ATAY AKTUG S.L. ÇALDIGIN PARALARIMIZI GERI ISTIYORUZ.
VEREMIYORSANIZ ISTIFA EDIN.
YETER ARTIK BE
YÖNETIM ISTIFA!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)