Aynen katiliyorum kesinlikle kelle lazim
Basta Gökdeniz ve Mehmet Yilmaz
Yazik günahtir bize her sene ayni senaryo
fazla söze gerek yok. sorumlular defolup gitsin.
Aynen katiliyorum kesinlikle kelle lazim
Basta Gökdeniz ve Mehmet Yilmaz
Yazik günahtir bize her sene ayni senaryo
KeLLeyi simdi aLirsak takim iyice çöker.Biraz zaman...
La yaziktir bize ya
Hayir bunun zamani falan kalmadi dayanacak gücüm kalmadi artik elin rumlarina elendik daha ne dayanicaz bu aciya ya birileri gidecek ya da birileri gidecek çikar yolu yok bunun. Edited by: immortal_TS
taraftar harcaniyor
taraftar harciyor. bu taraftara fazla bile buraya gelmek.
gökdeniz mehmette satilsin adam gibi adam alinsin.
istifa kaos yaratir.
yuhhhh...
hat'da kesin !!! [img]smileys/smiley5.gif[/img]
nasil ba$lik bu ???
yönetim çekip gitsin beceriksizlerdi yapamadilar bir türlü zamaninda transfer bazi seyleri kabullenmeliler bir fatihe kalmisiz böyle birsey var mi mehmet yilmaz zaten kapasitesi belli alistik kepaze olduk fazla söze gerek yok..
ÖNCE YÖNETIMIN KELLESI SONRA TARAFTARIN SONRA FUTBOLCULARIN
arkadasim seni anliyorum
iyi niyetlisin
ama takimda oynayanlar iyi niyetli degil
takim ilk yarinin son 15 dakikasini dürüst oynadi
diger takimlarda ayni satilmis insanlar gibi oynadilar
ben en son sampiyon oldugumuz maça gitmistim
epey oldu
ya sen sampiyonluk maçina gittin mi hiç
Bu nasi baslik böyle yahu! Dar aacini nere kurucaz söölede bilelim anasini satiim. Giyotinlemi asarakmi alacaz kelleleri. Istersen kör biçakla keselimde kelle alorken çektiimiz acilarida hissettirmis oluruz...
Kim sorumlu ben de sasirdim
- Son dakika transferleriyle yönetim mi?
- Amatör bir ruhla bile oynamayan futbolcular mi?
- Takimi sezona hazirlayamayan teknik kadro mu?
- Teknik direktörün sesini hazirlik maçlarinda oldugu gibi yanimdaymis gibi duymami saglayan muhtesem (gerçek anlamda) seyirci mi?
Beyler bu kadar acimasiz olmayin lütfen hadi yönetim istifa etti diyelim ne olacak kaos ortami birakalim böyle isleri sezon sonunu bekliyelim eger sampiyonluk olmassa duruma bakilir bizler BÜYÜK TRABZONSPORUMUZUN daima arkasinda olalim yeter
-edit- suresiz uyeligi askiya alinmistir!Edited by: murat
BU YENILGI FENER PIÇLERININ PENDIK YENILGISINDEN BILE AGIRDIRARKADASLAR YENILDIGIMIZ TAKIM BIR RUM TAKIMI. HALA INANAMIYORUM BIRILERI BUNUN HESABINI DERHAL VERMELI.
YÖNETIM ISTIFA
Yarin nefes alamadan kalkacagim yataktan, biliyorum.
Yarin bugüne inanamayacagim, biliyorum.
Bu gece kaybolan sevkimi bir daha yakalayabilir miyim bilmiyorum.
Yarin sabah nefes alamayacagim biliyorum.
Hepinize veda ediyorum.
ulan yavas beeeeeee bizde elestiriyoz ama bukadar uzunboyutlu degil adam gibi elestiri yapin.
kATILIYORUM.YAVAS OLUN BIRAZ,HERKES KIZGIN,HERKES SINIRLI.
-edit-Edited by: murat
BU TAKIMA YÖNETIM GEREKMEZ.
YÖNETIM ISTIFA [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Evet ne olcak ki alt tarafi EOK cilara yenildik.Alt tarafi kibrista yüzbinlerce Türkü katledenlerin takimina yenildik.Ayrica o 20 ytl ye bilet alan ve statda çekirdek çitlatanlar size hiç bir sey söylemiyorum.Allahinizdan bulun.Ama kendi adima görevimi tam olarak yerine getirdim.Su an sesim çikmiyor bile....
Tanimadigimiz ülkenin takimina ballandira ballandira anlatacaklari bir zafer yasattik.Dikkatinizi çekerim bunu biz (Trabzonspor) yaptik
Daha ne söyleyeyim.Atay bey küplere binsin.....
Arkadaslar iste gerçek taraftar olma zamani, ümitsizlik yok, panik yok..Üzülsek de aglasak da baska Trabzonspor yok...Olan oldu..Bir de geçen maç Yattara yi Mehmet i bugün Gökdeniz i satalim, her yenildigimiz maçtan sonra birini gönderelim...Yahu kardesim zaten bir tane onbiri yok su takimin, iste mal meydanda...
Ah yönetim ahh..Hiçbirine olmadigi kadar sempati duydum bu yönetime..Ama tecrübesiz (belki de akilsiz, çünki geçen yil da ayni seyler oldu, ders almadilar), basiretsiz ve dirayetsiz davraniliyor...Kardesim senin SL ön eleme maçin var, forvetsiz çikiyosun, san ki 2 gün önce belli oldu maç yapacagin..Ne söylenir bilemiyorum...
Bu arada lütfen futbplcularimizin üzerinde artik bundan sonra hiç olmazsa baski kurmayalim..Gördünüz ilk golden sonraki hallerini, keske on dakika erken gelseydi gol belki ilk yarida atardik ikinciyi...
Bu takima takviye lazim..apaçik ortada..Defansta Tolga nin gidisinden sonra Hüseyin bitmis durumda farkettiyseniz...Orta saha yok, Szymek in yanina oyun kurucu lazim , sol kanat yok , yok oglu yok....Bu turu geçsek ne yapacaktik? Eger yönetimde akli basinda birileri varsa artik ufak hesaplari birakip su takima adam gibi takviye yapar...Bu takima böyle maçlari sirtlayacak isim yapmis oyuncu lazim....O yüzden kaybediyoruz final maçlarinin hepsini...
Bilmiyorum...Ilk maçtaki kadar üzülmedim sonuca, belki Celalettin in kaçirdigi golden sonra turu alamayacagimizi hissettim...Ama her iste bir hayir vardir...Bu kadroyla zaten hem lig hem SL zaten gitmezdi..Sezon basi olmasi bu açidan iyi...SL her sene oynaniyor...Ama Trabzonspordan verdiklerimizi kolay alamiyoruz...Tamam elendik rumlara..Ama bu maçi kurtulus savasi havasina sokanlarin hiç mi suçu yok...Nedir bu eziklik duygusu?
Olan oldu...Daha kötü olmamasi için akli basinda ve sakin düsünme zamanidir..Öfkeyle kalkan zararla oturur...Kendi kendimize zarar vermeyelim...Bu yönetimin alabilecegi bundan daha büyük ders yok...Desteklemiyorsak bile zarar vermememiz lazim...Baska Trabzonspor yok, bordo mavi renklerin verdigi heyecani bu dünyada tattiracak baska renk de yok...
Simdi önümüze bakalim...Kimseyi kirmadan, incitmeden...Ne yönetim, ne taraftar, ne teknik adamlar ne de futbolcular; hiç kimse vatan haini degil...Yanlislar olmustur ama bir daha yapilmamasi için ugrasalim...Bir daha bu aciyi yasamayalim....
ömer sari maçtan sonraki röportajinda gülüyo yok artik yuuuughhhhh........[img]smileys/smiley7.gif[/img]
ömer sari istifa .[img]smileys/smiley7.gif[/img]
yönetim istifa.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)