SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN
Evet Arkadaslar uzun bekleyis sonunda Bursa'da Trabzonsporumuzun ilk resmi magazasi yaklasik 1-2 Hafta içerisinde açilacaktir...Trabzon, Istanbul ve Ankara'dan sonra taraftar potansiyeli en yüksek il olan Bursa'da geç kalinmis olsada açilmasi burada yasayan hemsehrilerimiz için mutluluk vericidir...Magazamiz Dikkaldirim'da(Lazlar Mahallesi) açilmasi Trabzonsporumuza daha çok gelir saglayacagini simdiden sizlerle paylasmak isterim..
Bu magazanin açilmasini saglayan Yüksel KUL ve Mustafa KUL'a tesekkür ederim...
Tüm Bursa'da yasayan Trabzonsporlulara hayirli ugurlu olsun... Allah Utandirmasin...
SIMDIDEN HAYIRLI OLSUN
Amin Alicigim,artik magazimiza sahip çikmak herkesin boynunun borcudur.Gözünüz gibi bakin.Anneler,yengeler,ablalar da hediyelik esya yerine forma almaya gitmelidir.
En aktif TS Club lardan birisi olacagina kesinlikle eminim...
Tam küçük Trabzonun göbeginde...Mevkisi,magazasi,metrekaresiyle Trabzonsporumuzun büyüklügüne yakisir bir magaza olacak...
Açilir açilmaz resimleri burada bulabilirsiniz...
Emegi geçenlere....[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Hayirli Olsun[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Bursa Hayirli Olsun...
Amirale Selam Durun...
hayirli olsun
ARTIK BANA TS CLUP DEMEYIN NE TS CLUP'I bu sekilde oynayan bi takima ben bi daha destek verirmiyim ne zaman adam gibi transferl yaparlar o zaman anca....[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
ÇAYKARALI_61 Nickli Üyeden Alıntı
ya kardesim destek vermezsen verme kimsenin sana destek ver diye yalvaracagi yok merak etme. ama burda kardesimiz guzel bir sey icin topic acmis sen kendi egonu tatmin etmek icin icindekileri kusmussun... topigi iyi oku istersen.... bursada ts club acildi alisveris yapin demiyor sadece onun bilgisini veriyor.... ilgini cekiyorsa hayirli olsun dersin cekmiyorsa "post sayini" artirmak icin yorum yapmazsin. bu kadar basit.
ali kardesim hayirli ugurlu olsun...belki gozden kaciyor ama bursadaki trabzonlularin organizasyon olaylari takdire sayan aslinda....
HEP DESTEK TAM DESTEK UNUTMAYIN TRABZONSPOR BIZIM TUTTUGUMUZ BIR TAKIM DEGIL SADECE...TRABZONSPOR O YÖRENIN KÜLTÜRÜ KIMLIGI,KÖKENI VE ÖZÜDÜR....HAYKIRISIDIR....
ONUN TAM DESTEK HEP DESTEK...
BADALOGLU Nickli Üyeden Alıntı
Hayirlisiyla açilsin sahip çikma konusunda süphen olmasinabi... Genç yasli herkesin ilgi göstereceginden süphemiz yok...
shipbroker61 Nickli Üyeden Alıntı
Saolasin Abi Elimizden geldigince biseyler yapmaya çabaliyoruz... Desteginiz için tesekkür ederim...
Yensen de yenilsen de bu taraftarin seninle...
Bekle bizi TS Club[img]smileys/smiley32.gif[/img]
ANKARA'daki TSclup kapatildi.....
Ankara'daki Atakule'de, 2nci kattaydi....GeSe Shop'in yaninda ufak bir bölümdü....Dükkan bile denemezdi....
Isletmeciside yandaki GeSe Shop'in sahibiydi....
Ama zannedersem yeterli ilgiyi ve ciro'yu yapamadigi için kapatildi....
Ankara'daki bile is yapamadigi için kapatiliyorsa......Yazik.....
Insallah Bursa'dakikalici olur.....Bursa'ya hayirli olsun.......
Merak etmeyin...
Sahibi ne olursa olsun sirf Trabzonspor için açik tutacak burasini...
Magaza öyle kiyti köse degil degme Lacoste magazasina tas çikartir...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
aman salla gitsin artik tüm türkiye ts club olsa ne olur be[img]smileys/smiley7.gif[/img]
abi ben o arkadasin açmasina bise demedim tamam anliyom da bu yönetim ve (tekke hariç) bu futbolcular oldukça.....zaten bursa'da ki taraftarin çogu da dargindir eminim çünkü ben de bursa'da okuyom az çok biliyom...shipbroker61 Nickli Üyeden Alıntı
gargamel bir aciklamana bak birde imzana bak ve iyi düsün.
Tmac61 Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]her türlü
Trabzonspor'un kalelerinden biri Bursa
Bursada ki kardeslerimize hayirli ugurlu olsun.
gargamel; bir yenilgiyle böyle bir laf söyleyebiliyorsan sana helal olsun ne diyim.
Hayirlisi olsun....
Arkadaslar Magazamizin son hali budur... Apartmanin tamami bordo ve mavi renklere boyanacaktir...
Birazdan Trabzon'a dogru yola çikacagim... Açilista bulunamiyacagim Bursa'daki arkadaslarimizin bos birakmayacagina inaniyorum... Simdiden Hayirli Uguru Olsun....
TRABZONSPOR KLUBÜNE HAYIRLI OLSUN
INSALLAH BASKA SEHIRLERE DE AÇARIZ
EN BÜYÜK TRABZONSPOR!!![img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
bu ayki dergide okudum AKmerkeze ve Sislideki Cevahir ismerkezinde açilacak mis. Ben ANkaranin kapatilmasina aslinda sasirmadim. ürün yelpazesi dar olunca dükkan sahibi ne satacak ki.
Simdi biraz genisletiyor ürün yelpazesi belki dükkanlarimiz tutar is yapar. Hadi hayirli...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)