Sayfa 695 Toplam 712 Sayfadan BirinciBirinci ... 195 595 645 685 693 694 695 696 697 705 ... SonuncuSonuncu
Toplam 17798 adet sonuctan sayfa basi 17,351 ile 17,375 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Burak Yılmaz

tristram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı Faik Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşin aslı şu :

Trabzonspor'da üst düzey abi denilen bir yönetici Burak Yılmaz'ı sevmiyor...... Fatih Tekke'yide sevmeyip gönderdiği gibi Burak'ıda göndermek istiyor.....

Bu abi Trabzon yerel basınında kimsenin sevmediği bir adamla ortaklık kurmuş Burak'ı kızdırıp göndermek için.......

Bu şer grubu Burak hakkında bir sürü yalan yanlış haberler sürüyor ortaya......

Maksat ortalığı gerginleştirip Burak'ı ve taraftarı ayrıştırıp ,yollamak.

Nereyemi ? Bütün İstanbul takımları forvet arıyor peynir ekmek gibi......Herhangi biri olabilir. Ya da bu ağır abinin İstanbulda çok sevdiği bir kardeşi var aslen Trabzonlu olan. Onun yanı olabilir mesela

Sizde bu kurtlar sofrasına bilmeyerek meze oluyorsunuz......

Sonuç şu olacak : Burak eninde sonunda gönderilecek.....

O gittiği takımda gollerini sıralarken Sizde Suk , Yatabare, Murat Tosun gibi forvetlerin Burak gibi gol atmasını çok ama çoookkkk bekleyeceksiniz.....
    sen ve bir kac kisi var ki forumda akillara zarar yorumlariniz var..yahu ne yiyip ne iciyorsunuz da bu hale geliyorsunuz vallahi anlamiyorum.yazdiklarinizin yuzde doksandokuzu sacmaliktan oteye gitmiyor ama yine de bu sacmaliklarin bir an icin dogru oldugunu dusunelim ve sana soralim?

-muharrem usta burak denen zibidiyi getirirken ilk tercihi biz miydik?bjk ile anlasip oraya gidemeyince buraya mecburi gelen bir adami niye trabzonspor'a gonulden bagli bir sporcu gibi yedirmeye calisiyorsunuz?
    -gecen sene istedigi maca cikip istemedigi maclara cikmamasini neye bagliyorsunuz?kafasina gore takilmasi isine saygisi olmadiginin,trabzonspor'u kucuk gordugunun kaniti degil mi?
    -yine gecen sene takim arkadaslarina pas vermedi diye kufrederken burak bize neyi anlatmaya calisiyordu?
    -yine gecen sene devre arasinda yonetime ayar vermesine ne diyeceksiniz?
    -bilmem kac ay boyunca maasi odenmezken ses cikarmayip yeni gelen yonetime hemen ihtar gondermesi normal mi?
    -koca yaz boyunca transfer haberlerine ses cikarmayip, transferin son gunu son saati bjk isi olmayinca burada kalmayi tercih ettim diye sizin gibi genis midelere oynamasi hakikaten size batmiyor mu?
    -kendine iyi bakmasi gerekirken 2-3 gunluk izinlerde dahi istanbula gidip sabahlara kadar it gibi surtmesine ne diyeceksiniz?alkollu bir sekilde takla atarak kaza gecirdi, sonra maganda cetesiyle olaylara karisti..bu olaylar sizin zorunuza gitmiyor mu?tatil gunlerinde ne yapip ettigi bizi ilgilendirmez gibi sig bakis acisiyla bakmayin..ayni seyleri istanbul kuluplerinde oynasa yapabilir mi?yapsa ne tepki gorur?
    -geldigi gunden bu yana butun olaylarin basrolunde olmasi tesaduf mu?bu takimda sosa gibi kariyerine dahi yaklasayamacagi kisiler gram ses cikarmazken bu bilmem ne yaptigimin herifine neden bu kadar tahammul gosteriyorsunuz?sadece mide genisligimi yoksa bu adam akrabaniz falan mi?
    -vee en son tribunlere s. cekmesini nasil oluyordu kizina annesine kufrettiler ondan oyle tepki verdi gibi sig bir sekilde yorumluyorsunuz...

ve son olarak, butun bu olaylarin basrolunde olan,ustune 30 milyona yakin maas alan adami gondermeye calisan yonetici olmasa zaten orada bir anormallik var demektir..burak'la taraftarin arasini bozmak icin yoneticiye ne gerek var yahu..miden konya ovasi genisliginde degilse,hafizan baliklardan az biraz fazlaysa zaten burak'i sevmezsin..bak butun bunlara birde futbol kariyeri bitmisken kendisini tekrar piyasaya suren trabzonspor'u gecmiste nasil sattigini ekle..
    birde sen ve senin gibi bir kac kendini bilmez niye her seferinde trabzonspor'u koyunun takimimiymis gibi davraniyor..burak olmazsa suk,murat tosun,yatabare bilmem ne diye sacmaliyorsunuz..niye buraktan sonra yanlis zamanda yanlis kadroya gelmesine ragmen cardozo'da geldi onu niye saymiyorsunuz..kazma topculari sayinca cumleniz daha mi etkili oluyor?sahtekarliga gerek yok.
    trabzonspor milyonlarca taraftari olan bir camiadir,bir agirligi bir durusu olmalidir, burak gibi soytari bir kac topcu ustune cikamaz arkadas cikamaz..sizin gibi genis mideli taraftarlarimiz olsada cikamaz..kendisini elestirsekte bu takimin hocasina saygisizlik yapamaz,bu takimin tribunlerine feristahi gelse el kol cekemez..sizin gibi giderse cemisgezekspora doneriz diyen midesiz,arabeskci tayfaya ragmen bunu yaptirmayiz..bu terbiyesiz tabii ki eninde sonunda gidecek..
    ayrica gecen sezon burak'li trabzonspor ve ondan onceki burak'siz trabzonspor'un ligdeki dereceleri neymis bir acin bakin..hayir 30 milyona yakin maasi o aliyor onun terbiyesizliklerini savunarak vekaletsiz avukatligini siz yapiyorsunuz..bir kendinize gelin..su ana kadar yaptiklarini herhangi bir istanbul kulubunde yapsa kicina coktan tenekeyi baglamislardi..
    ayrica istanbul takimlari peynir ekmek gibi forvete ihtiyac duyuyor diyorsunuz iyi guzelde gs ve bjknin puani bizden fazla,bir tek febe gerimizde..yani burak bizde olunca ne oluyor onuda anlamis degilim..gavat kac mactir oynuyor tek basina cevirdigi mac mi var da biz goremiyoruz..33 yasinda kosmaya mecali olmayan,15 dakika icinde 10 kez ofsayta dusen,iki metre topla gidemeyen,tek olayi son vurusken artik onuda beceremeyen,pili bitik adami basimiza ronaldo yaptiniz..
    mevcut rodallega 10 tane burak'i cebinden cikarir..80 kusur dakikalarda rakip forveti kovalayan roda gibi sorumluluk sahibi adamlar bize yeterde artar..varsin uc bes az atsin fikrim degismez..

yorumsuz6117 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Hani nerde özür sayın Ağaoğlu..
    I am not in danger , I am the danger..

Gökhan Balcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Israrla sunulan bir şey var ki beni çileden çıkartan şey de tam olarak bu. Burak beyimiz giderse yine abuk subuk adamlara kalacakmışız. Yahu delirmemek elde değil. Koskoca futbol sisteminde senin yöneticin gözlemcin hocan her kimse forvet bulamıyorsa bu niye Burak'ı değerli kılıyor? Yok mu forvet? Hiç mi gelmedi? Teofilo da geldi bu takıma cardozo da. Kötü müydü bu adamlar? İkide bir abuk subuk heriflerin örneği verilip duruyor. Bunun için her şeye de katlanılması gerekiyor herhalde.

alper* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir

Ben bir özür göremiyorum.
    Gutta cavat lapidem non vi sed sæpe cadendo.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Mehmet Fatih Yavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rusya

Söz vermiş ama tutmamış olması çok muhtemel özür konusunda.
    Yahu adamın karakteri belli da?

Yönetime de kızmıyorum.
    Kızarım gerekeni yapmazlarsa.

Özür dilerse en fazla kulübede olacak şekilde takıma girer, devre arası gider.
    Özür dilemezse antremana da paf takımı ile çıksın. Ya da hiç çıkmasın.
    Devre arası cehennem olsun gitsin.

Adam uçmuş...
    Herif egosu ile mürid toplamayı da başardı arkasında.

nirvana ovalari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Afrika Diğer

Alıntı Ogün YAZICI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi Burak Yılmaz basının Abdülkadir konusunda yaptığı baskıdan şikayetçi
    Basın az bile yazıyor ;
    19 yaşında çocuğun fiziksel gelişimi kadar önemli olan diğer şey takım ruhunu,yardımlaşma,paylaşmayı öğrenmek özellikle bu oyuncu malesef yerli ise
    Sen almışsın çocuğu antremanda hep karşında antreman çıkışı menajer kılıklı tiplerle sadece siz size
    Tesislerde ve kamplarda oda arkadaşı yapmışsın
    Bu ne lan
    Üstadım, bunların hepsini gelmeden yazdık. Şuan gs'nin başında terim olmasa gs'de, fiko paracı olmasa bjk kulübündeydi.

Taraftara küfür, teknik direktöre el kol hareket, futbol dışında sansasyonel olay, takım içerisinde fitne fesat, genç oyuncuları ayartma, seç beğen al.

Daha önce Trabzonspor formasının içindeki hiçbir futbolcuya bu kadar kin beslemedim.
    Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

DeAgLeMaNyAq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Özür olayını sosyal medyadan yapar diye bekliyordum. Zaten kulübün açıklamasının yapıldığı gün özür gelmediyse işin icinde başka bir şey var demektir. Ya özürü mikrofonlara yapmak istemiştir ya da söylendiği gibi özür olayını menajeri ortaya çıkarmıştır o da kabul etmemiştir. Lâkin bunda kabul etmeyecek bir şey olduğunu pek sanmıyorum. Kaldı ki Malatya maçının kadrosuna girmesi zaten beklenmiyordu adam antrenmanlara çıkmamış maçta işi ne...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Nereden
    Trabzon

taraftarın bu adama karşı hırsı var. Ahlak zaten yok bari biraz saygın olsa.
    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

alone_6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Kadro dışı kararı olmakla beraber haftasonu Malatyaspor'u yendiğimizde Burak efendinin prim alacak olması tamamen Muharrem Usta ve yönetiminin hatasıdır.

Şike davası ile ilgili Trabzon hakkında söylenen "celladına aşık olmuş şehir" lafı ne kadar da doğruymuş. Burak tüm taraftara si...ri çekti adamın hala savunanı var

Bir sonraki mesajımda tüm foruma si...r çeksem az da olsa beni savunan çıkar değil mi?
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya

Sabah adamın zihni açılırmış.
    Şu Burak'a avukatlık yapan arkadaşların aslında meselelerinin Burak falan olmadığını düşünmeye başladım.
    Bunların derdi Hayrettin Hacısalihoğlu.
    Zeki Yavru'ydu Burak'tı falan derken asıl sıkıntıları asbaşkan.

Şu Burak, takıma bu kadar zararının ötesinde saygısızlığı da artık aşikar olan Burak gitsin diye önayak olan Hayrettin Hacısalihoğlu ise, kendisine nötr olan inancım ve günvenim bin kat arttı.
    Şu heriften takımı kurtarmaya çalışması, iyi yönetici olduğunu bana gösterir.

Böyle bir çalışanı göndermek için çabalamazsa eğer benim için hurda yönetici olur zaten.

Tek olay, kulüp maddi zarar görmeden olabildiğince gömsünler.

Lakin burada zarar görmemenin de detaylandırılması lazım.
    Burak üzerinden 1-2 milyon euro kazanacağız diye ligde kazanamadığımız maçlar yüzünden fazlasını kaybedeceğiz.
    Yani kazanalım derken kaybedeceğiz.

Özellikle gelecekte kulübün maddi kurtuluşunu beklediğimiz gençleri de dejenere ediyorsa bazı büyük faydalar için küçük zararlara göz yumulur.
    Hiç tanımadığım Hayrettin Bey'e güvendim vallahi.
    Konu Mehmet Fatih Yavuz tarafından (09.11.2018 Saat 10:26 ) değiştirilmiştir.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Faik Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Basından Haberler :

-Bordo-mavili kulübün yönetimi tarafından, futbol takımında daha önce teknik direktörlük yapan Ersun Yanal'a bugün itibarıyla 10 milyon 575 bin lira tazminat ödendi.

-Takımda daha önce futbol oynayan Aykut Demir'e de 9 milyon 780 bin lira ödeme gerçekleştirildiği belirtildi.

-Trabzonspor Kulübü, eski futbolcusu Özer Hurmacı'nın 5 milyon 351 bin liralık tazminatının tek seferde ödendiğini bildirdi.

İLLA TAKTINIZ KLÜBÜ ŞU DURUMLARA GETİRMEDEN RAHAT ETMEYECEKSİNİZ......

Adama ceza verilmiş işte sürekli yarayı kaşıyıp durmanın bize ne faydası var.....
    Konu Faik Yılmaz tarafından (09.11.2018 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nereden
    Rusya

Kimse kovulsun demiyor ki!
    Devre arasına kadar yeşil sahadan, kulübeden uzakta dursun. Satılsın.
    Hazır İstanbul'da alacaklısı çok.

Alan razı veren razı.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Faik Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Daha önce onlarca kez başımıza geldiği gibi klübümüzü maddi manevi zarar altına sokmasınlarda ne yaparsa yapsınlar.....

Klübümüzün iyiliği için ŞU AŞAMADA çokta fevri davranılmaması gerektiğini düşünüyorum şahsen.....

Futbolcularla Sayın Hacıosmanoğlu ve sonra Sayın Usta dönemlerinde öyle anlaşmalar yapılmışki oyunculara bir tek klübün anahtarı verilmemiş....

Hal böyle iken "kov gitsin , sat gitsin " türü yaklaşımlardan uzak durmak lazım diye düşünüyorum...

Birde Burak'ı göndermeyi düşünüyor isen onun kadar kaliteli başka bir forvetlerin ya da en azından 1 tane daha forvetin olması lazım....

2011 de Burak gittikten sonra 5-6 sene onun gibi bir forvetimiz daha olmadı....

Yine böyle bir boşluğa düşmemeyi umuyoum.....

Artı şu anda ülkemizde Burak kadar kaliteli ve bitirici bir forvet olmadığını düşünüyorum.

İNŞALLAH YANILIYORUMDUR.....

Not : Burada konuştuğum, tartıştığım tüm dostlarım benim için değerlidir. Hiç birisini bilerek ya da isteyerek kırmak istemem.... Eğer kırdığımı düşünen dostlar var ise bana ulaşsın gereğini yapmakta terettüd etmem... Saygılar
    Konu Faik Yılmaz tarafından (12.11.2018 Saat 12:09 ) değiştirilmiştir.
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

yorumsuz6117 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Özür dileyecek diyen Ağaoğlu'da yalancı konumuna düştü şuan..
    I am not in danger , I am the danger..

PEREKLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gümüşhane

Alıntı yorumsuz6117 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özür dileyecek diyen Ağaoğlu'da yalancı konumuna düştü şuan..
    Ağaoglu yönetimi Burak tan özür dileyerek kendisini çok isteyen Istanbul takımlarından birine devre arasında cüzi bir bedelle yollamaya çaba gösterecektir

Mustafa YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun

burak'ın yaptığı fırsatçılıktır bi yerde kulübün mali durumunu bildiği için her türlü çirkefliği yapıyor. kapı gibi sözleşmesi var bu ekonomik dar boğazda eli kolu bağlı yönetimin oda her türlü ........ yapıyor.

36 yaşındayım Trabzonspor'lu hiç bir futbolcudan nefret etmedim burak'a kadar. twitter'da hala kral kraal diyenleri gördükçe takımdan soğuyorum.
    sadece aşk bizimkisi

Yönetim Kurulu
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Oğuz ZEYTİN

Yeri değil de sizi görünce aklıma geldi. Yıl 2013 bir mesajınızda Yusuf Erdoğan balondur şeklinde bir mesaj atmıştınız, ben de ona karşılık; iyi ki size sorup 1461'den oyuncu çıkarmıyorlar şeklinde çıkışıp cevap vermiştim.

Zaman sizi haklı çıkardı, balon çıktı ki ne balon, Kapadokya balonu hem de.

Saygılar
    Estağfirullah. İnşallah Yazıcı ve Abdülkadir onun gibi olmaz.

outlaws61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Bu adamı kadroya almayarak resmen ödül verildi.

Kardeşim götürsene Malatya'ya oturt klübeye dk 15de yolla ısınmaya 90a kadar ısınsın dursun.

Bu hafta oynatmadın haftaya oynatırsan ve bugün gerçekleşebilecek herhangi bir puan kaybında bunun hesabını nasıl verceksiniz.

Ya kadro dışı bırakın ya da para cezası verdik diyip hiçbir şey olmamış gibi devam edin.

bilgehan83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat

burak'ı küfür edildi diye savunan sözde taraftarlar rüştüler ogünler dayak yediler kendi taraftarlarından ama hiçbiri camiaya başkana hocaya taraftara hareket küfür çekmedi... bu zırzoplar sözleşmeye para almaya gelince profesyonel de küfür duyunca mı duygusal olmuşlar geçiniz efendim geçiniz burak kulübü kullanıyor eninde sonında defolup gidecek...ahlak dersi vermeden önce kendisi ahlaklı olsun pislikkk..

Mehmet Fatih Silik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı Faik Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce onlarca kez başımıza geldiği gibi klübümüzü maddi manevi zarar altına sokmasınlarda ne yaparsa yapsınlar.....

Klübümüzün iyiliği için ŞU AŞAMADA çokta fevri davranılmaması gerektiğini düşünüyorum şahsen.....

Futbolcularla Sayın Hacıosmanoğlu ve sonra Sayın Usta dönemlerinde öyle anlaşmalar yapılmışki oyunculara bir tek klübün anahtarı verilmemiş....

Hal böyle iken "kov gitsin , sat gitsin " türü yaklaşımlardan uzak durmak lazım diye düşünüyorum...

Birde Burak'ı göndermeyi düşünüyor isen onun kadar kaliteli başka bir forvetlerin ya da en azından 1 tane daha forvetin olması lazım....

2011 de Burak gittikten sonra 5-6 sene onun gibi bir forvetimiz daha olmadı....

Yine böyle bir boşluğa düşmemeyi umuyoum.....

Artı şu anda ülkemizde Burak kadar kaliteli ve bitirici bir forvet olmadığını düşünüyorum.

İNŞALLAH YANILIYORUMDUR.....

Not : Burada konuştuğum, tartıştığım tüm dostlarım benim için değerlidir. Hiç birisini bilerek ya da isteyerek kırmak istemem.... Eğer kırdığımı düşünen dostlar var ise bana ulaşsın gereğini yapmakta terettüd etmem... Saygılar
    Faik abi aslinda kalite olarak Cardozo gelmis gecmis en iyi forvetlerimizden biriydi. Lakin bu kalibrede ki oyunculari artik alacak maddi gücümüz yok. Yani Burak giderse yerine taninmamis ve miyadi dolmamis forvet gelecektir, ki bu bana göre en dogru politika.
    Misal olarak Ekuban'i gösterebiliriz. Kötü de olsa maddi yükü agir degil. Patlarsa da ne ala.
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

zafer6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

bu skor burak ı eleştiren lere mustahak

siz o kafayla çok daha kahır cekersiniz
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

PEREKLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gümüşhane

Alıntı zafer6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu skor burak ı eleştiren lere mustahak

siz o kafayla çok daha kahır cekersiniz
    Burak seni duymaz kardeşim şu an izinli olarak Istanbul yolculuguna başlamış olması lazım.

Vkgz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Kankamln onunla telefon konuşmalarını dinlemek lazım bu hafta

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Önce TRABZONSPOR

DeAgLeMaNyAq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alınan hezimetle fiziksel veya psikolojik olarak zerre bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Bu takım Burak varken de 5-6 yedi. Taraftarın şu anki sinirini alacak bir malzeme gerekiyor. O da şu aşamada Burak...
    Trabzon bir sevda,
    Trabzonspor bir destan...

Tuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

İlk 30 dakikadaki futbol Burak'ın takımı nasıl bozduğunu, mahvettiğini gösteren bir oyun oldu.

Ünan dengesizine rağmen atak devamlılığı sağlamamıza rağmen pas trafiği ve akışkanlık çok iyi oldu.

Akabinde ise yenilen gol yüzünden yaşanan kırılganlık ve boşvermişlik yüzünden bu tatsız badireyi yaşadık.

Burak virüsünü temizlememiz, ondan kurtulmamız lazım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)