Yani?
Teo yanlış yerde oynatıldığı için mi gol atamıyor?
Şenol Güneş'in Teo takıntısı mı varmış?
Eee o zaman problem mi var?
Yani?
Teo yanlış yerde oynatıldığı için mi gol atamıyor?
Şenol Güneş'in Teo takıntısı mı varmış?
Eee o zaman problem mi var?
Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
,
Tabi ki Fatih'in neden alınmayıp ta,bu bölgeye Teo'nun alınmasının sebebini ,
Yalnızca,maddi mukayese ile açıklamamak lazım..
Ancak şu da bir gerçek ki,sizin bir futbolcuyu değerlendirirken 35 yılda edindiğiniz tecrübeyi,
18 yaşındaki bir arkadaş,bir kalemde yok sayabiliyor..
O da kendince haklı,çünkü bulunduğu yaş hasebiyle o kadar süre gözlem yapma imkanı yoktur,doğal olarak..
Bu tarz düşünen,özellikle genç arkadaşlar için,çok daha basit işlerle ve çok daha az yatırımla,mevcut durumdan çok daha iyi olabileceğimizi,düşündüğümü anlatmaya çalışıyorum..
Tabi ,katır inadınıdan vazgeçebilmiş olmak şartı ile..
Haa,
Hala daha,Teo'nun yerine Fatih olsa ,aradaki muazzam farkı göremeyeceklere ise,
Üzümekten başka bir şey yapamam..
Çok büyük bir topçu olacak ama 10 seneye ihtiyacımız var.
Fatih Tekke'nin yerine aldıkları büyük futbolcumuza sabredeceğiz hep beraber.
Büyük futbolcu olacak amcası büyük.
Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Ben amacın sadece taraftarı uyutmak olduğunu düşünüyorum, inşallah bu futbolcu iyi çıkar birkaç gol atarda Şenol hoca Jun faciasında olduğu gibi topun ağzına gelmez. Futbolcu umrumda değil biri gider diğeri gelir, sonunda yine kaybeden Şenol hocanın suskunluğu olur korkum bu.
Özkan SÜMER
Yok canııımm,
Zamana ihtiyacı varmış..
Hatırlayın,Tomas Jun ve Lange kazıklarında da bol bol zaman istemişlerdi..
Onlarda Norveç kralı ve Çek kralı idi..
Ama Lange'nin farklı olarak,güneşe değil ,yağmura ihtiyacı vardı..
Aslında bize bir zaman makinası lazım,hocam..
Lange ve Tomas olaylarında,Trabzonspor'u soyan alçaklarda,
Daha sonra duayenliğe terfi etmişti..
Forumumuz harıl,harıl yeni duayenler üretmekle meşgul..
Trabzonspor'mu?
Hep, zamana ihtiyacı vardır zaten..![]()
çok iyi anlıyorum,
şu an takımımızda fatih tekke olsa çok daha iyi olacağı düşüncesini ben de taşıyorum hatta düşünceden öte buna eminim.
trabzonspor kendince bir takım yeniden yapılanma sürecine girme çabasında ve takımımızın güzel bir yaş ortalaması var.
ben de isterdim şu an bu takımda fatih oynasın ama yok maalesef ve 33 yaşında olmasına rağmen de fatih in gölgesi hala daha oynayan futbolcularımızda ve bizim yorumlarımızda hakim. bunu söylerken de kendimi ayırt etmiyorum çünkü ben de ekran başında çoğu zaman "ulan fatih olsaydı takmıştı doksana" diyorum ama bunun doğru bir psikolojik durum olduğunu düşünmüyorum.
eğer bizler en geç 3 sene içinde futbolu bıracak bir futbolcunun adını anıp ahlanıp vahlanırsak sadece günü düşünmüş oluruz ancak günü düşünen transfer anlayışıyla trabzonsporun başarı kazanamadığını hep gördük, çünkü rakiplerimizin imkanları bu konuda bizden çok daha geniş O yüzden bizler yarınları da olan futbolcuları daha çok gündeme taşımalıyız.
örneğin papy ve brüls şu an için fatihten çok daha önemli bir gündem maddesidir benim gözümde trabzonspor adına.
Konu İlker ToSun tarafından (23.02.2010 Saat 16:33 ) değiştirilmiştir.
Yazmadan geçemiyecem; kimileri gelip bu sayfada asmaktan kesmekten bahsediyor, yok efendim Teo golleri sıralayınca bize kapak olacakmış dediklerimizden utanacakmışız.Bu kadar aptalca bir mantık olabilirmi yahu.
Trabzonspor gol atacak ve ben sevinmeyecem öylemi? Bunu bana karşı herhangi bir başlıkta ima edecek olan kişi ya gerizekalıdır ya şerefsizdir. Burada belirteyimde ilerde böyle imalarda bulunan olursa otomatik olarak bu mesajı raporlasınlar.![]()
Özkan SÜMER
Ya eyvallah,
Ama biz Fatih'i şimdi konuşmuyoruz ki,geçti artık..
Ama ,geçen sezon devre arasında,Ersun hoca Yusuf Ve Fatih'i istediğini kendi ekranda söyledi..
Çocuk oyuncağı idi ,ikisinin transferi..
Ve gayba yemin edemem ama,etsem yerine gelir ki ,şampiyonduk..
Ersun hoca bunları düşünürken,birileri onu sepetlemeyi planlıyordu tabii..
Şimdi ,gitmiş almış Teo'yo yok şöyle,yok böyle,50 saat filan,
Koktu bu ayaklar yani..
Bu oyuncu için de iddialıyım ,ayrıca..
Hani derler ya menacerler pazarlarken,abi kumaşı iyi,filan,
Bu adamın kumaşı bile ,iyi değil..
Sadece parası iyi..
Başkan ''Bizi ilk yarıda kaybettiğimiz puanlar mahvetti.'' anlamında bir açıklama yapmış.
Peki sen ikinci yarıda bu kayıpları telafi etmek için ne yaptın? diye sormak gerekmez mi kendilerine?
Cevap olarak ne derlerdi acaba?
''Golcü promlemini halletmek için bir golcümüzü sattık.
Yerine üç tane golcü daha aldık, daha ne yapalım kardeşim.''
Murat Tosun;sakatmış iyileşmesini bekliyoruz.
Teofilo;sıcak iklim çocuğu adaptasyon sorunu yaşıyor,havaların ısınmasını bekliyoruz.
Burak Yılmaz;o da henüz tam hazır değilmiş.
Son iki hafta ''İş bitirici golcüsünün olmaması'' sebebiyle kaybedilen 4 puan olsa bugün liderle aramızda 5 puan kalacaktı değil mi?
Ama Başkan bildik taktiğine devam ediyor.
Suçu başkalarına atma taktiği.
Adam da haklı birader.
Nasıl olsa bu taktik her zaman işe yarıyor.
Sen ben itiraz etsek ne olur ki?
Adımız Müzmin Muhalefete çıkmaktan başka bir işe yaramıyor.![]()
Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
ben demiştim demek istemiyorum tamam belki golcü ama ağır çekim golçülerden buna nebzer golçüler türkiyede istemediğiniz kadar trabzonun parasını iç ettiler
sakın birileri çıkıp bu adamı tekke ile kıyaslamasın trabzondan furbol cahili çıkmaz
Veysel Abicim bence çok acımasızsın...
Fatih Tekkeci ve tamamen yönetime zıt olarak bunu diyorum ...
Belki ben yanlış görüyorum ama Teo konusunda size katılmıyorum ...
En azından 2 hafta daha beklemek lazım ...
Daha 90 dk oyunda kalmayan birini bu denli eleştirmek biraz sert geldi bana ..
Alan'da ilk başta foss deniliyordu ..
Ama görüyoruz ki gayet iyi ...
Ben adı daha gündeme ilk düştüğünde izlediğim 3-5 dakikalık videolarından yola çıkarak bir mesaj atıştım..Bu adamların liginde ofsayt yok mu diye..
Bir de gördüğü sarı kartların bir forvet oyuncusu için çok fazla olduğunu söylemiştim.
Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Çok hemde çok fazla acımasızca eleştiriliyor ben bunun nedenini yönetime bağlıyorum hoş bizim futbolculara sahip çıktığımız ne zaman görülmüş orası da ayrı bi mesele..
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Vurmayın, adam öldü..![]()
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Alan konusundaki mesajlarımı,farketmemiş olmalısın..
İlk dakikadan itibaren ,kaliteli bir futbolcu olduğu belliydi..
Ona, benim eleştirim sıfırdır..
Sadece gerçekten bonservisi 4,5 milyon euro eder mi diye tartışıldı..
Ve o 4,5 milyon euroya ,o zaman Fatih ve Yusuf alınıp,paranın neredeyse yarısıda kasada kalırdı, o ayrı..
Ama Teo ,sıradan bir oyuncu..
Ağırlığı,idman eksikliğinden değil,genetik..
Topla ilişkileri vasat..
Ve agresifliğin üzerinde ,asabi,çok kart görür..
İzlenmeden alındığını biliyorum..
Gerisini de ,yazmıyorum artık,anladın sen onu..![]()
istanbul maçına baktığınız takdirde eleştiriyi hak ediyor.15 senedir futbol takip ediyorum.trabzonspora gelen en kötü forvet bana göre.hadi hayırlısı.
Veysel abi,bu başlıkta sana karşı olan muhaliflik, belki de dediğin gibi olmadığına inanma isteğinden kaynaklı![]()
İşin sizin açınızdan üzücü yanı, daha müvekkili tanıyacak vakit bulamadan onun suçlu olduğuna karar vermeniz.. Hem de vekaletini aldıktan sonra
Yukarıda Lange örneğini vermişsiniz ama ikili muhabbet olmasın diye alıntılamadım ama madem girdik bu işe ;
-Bizden gittikten sonra gol kralı olan Lange mi?
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)