avatarim vakabayashi'nin korkulu rüyasi tsubasa san..
hosuna giden veya isteyen olursa baska tsubasa avatarlari mevcut..
topicimizde avatarlarinizi imzalarinizi tartisalim..varsa avatar ve imzalarin anlamlarini ögrenelim..
avatarim vakabayashi'nin korkulu rüyasi tsubasa san..
hosuna giden veya isteyen olursa baska tsubasa avatarlari mevcut..
Valla avatarlar çok hos. Tusubasa geliyorrrr...
Fatih abi banada güzeLLerinden birini verir misin ?
Yanda görünen AKULA vurusu. Öyle kolay is degil. Çocuklar denemesin.
http://img109.echo.cx/img109/1808/gifanimate0011pq.gif
buyur selamicim..sen daha iyilerine layiksin ama simdilik bunla idare et..
SagoL Fatih abi [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Fatih abi sunlarin alayini göndersene bana sitede kullanmicam ama Tsubasa hastasiyim ben...
benimkisi scarface...
Avatarimdaki resim Gürcistan maçi sonrasi ne dedigini bilmeyen TFF baskanina Bilbao maçinda verilen cevap...
ben bu ara avatarla cok oynuyorum bi kendi resmim bi hareketli koyuyorum yalniz imzamdaki laf tamamen anacigimin benim hatuna soledigi bi lafti hic unutmam o gunu [img]smileys/smiley36.gif[/img]
fatih sen burada avatar satsan valla iyi para var bu iste baksana az :=) [img]smileys/smiley36.gif[/img]
baris_aykan Nickli Üyeden Alıntı
Hani lafi tam koymus baris yani [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Bi tanede benden "Elin öpülmüsünden bizim ......misimiz daha iyidir"
Yaratici Karadeniz Insani Iste... [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Crazy_OfLu61_ Nickli Üyeden Alıntı
hemde nasiL koymus [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Valla benim avatar çok sevdigim evanescensenin solisti ammy lee.Bayiliyorum bu hatuna.[img]smileys/smiley9.gif[/img]
Hakkatende öle baris yaa [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Benim ki maalum.KRAAAAAAAL!
Imzami ise her okudugumda GURUR DUYUYORUM !Edited by: lazoliii
imza çok güzelmis.süpermis.süper ötesiymis
IRON MIKE TYSON
El emegi göz nuru avatarimla, trendlere karsiyim[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Benim avatarim Yattara ama imzami çok seviyorum
"Bizimle ugrasmak; Güven, Özveri ve Tecrübe ister." [img]smileys/smiley36.gif[/img]Bir mesaj daha var içinde.!
bu hareketli avatarlari hazirlamanin yolunu yordamini programini anlatacak bir abi var midir aramizda?
baris_aykan Nickli Üyeden Alıntı
Annenin ellerinden öpüyorum Baris abi. Çok güzel söylemis [img]smileys/smiley36.gif[/img]
benim imzam italyanca ve anlami tabiiki Karadeniz Firtinasi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)