Kötü başladık iyi devam edelim.
Bu maç inşallah, yeni yılın ilk galibiyeti olur.![]()
Kötü başladık iyi devam edelim.
Bu maç inşallah, yeni yılın ilk galibiyeti olur.![]()
Vestel'i bir kez izleyebildim. Sert takım...
Kolay kolay pes etmiyorlar. Geçen sene bizdeki Ufuk Yanar Vestel'de. Onun dışında genç bir kadroya sahipler.
Bu tekrar seri galibiyetlerin başlangıcı olur İnşallah...
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Vestel'e de kaybedersek şaşırmam..
I am not in danger , I am the danger..
Zor maç olacak inşallah taraftarımızın desteğiyle alcaz maçı
Pertevniyal maçını salondan izlendim. Takımımızın bu oyunuyla bekoya çıkması zor. İnşallah kazanırız
Saati ve tarihi belli değil mi maçın.
Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
16 Ocak Cumartesi @ 16:00
Kısaca rakibimiz Vestel
Emre Özpulat: Bence Vestel'in en etkili oyuncusu Emre. Yanılmıyorsam İzmir kökenliydi. Forvet oynuyor.
Rahim Rizvanoğlu: Takımın oyun kurucusu Rahim. Efes altyapısında eğitim almıştır. Takımı iyi yöneten, savunmada baskı kurabilen bir arkadaş.
Cem Mumcuoğullari: NCAAlerde Concordai'da oynamıştı. Savunma gayreti olan bir oyuncu. Takımın pivotu.
Joseph Taylor: Vestel'in Amerikalısı. Atletik pota altı oyuncusu. İyi bir ribauntçu.
Sercan Topçu: Takımın diğer gardı. Bence TB2L'nin en iyi birkaç oyun kurucusundan biri. Bizim gard savunmamızın zayıf olduğunu düşünürsek en çok dikkat edilmesi gerekn oyuncunun Sercan olduğunu düşünüyorum.
Aslında İlker baskı yapmayı seven bir oyuncu, Volkan'ın da ayakları çabuk aslında.
Ama forvetlerden biri Caner olmayınca zorlanıyoruz savunmada abicim...
Fırat da Orçun da Melih de bence savunmada adama kovalıyamıyorlar. Hareketli 4 numarımız da olamadığından (biraz Hadi'nin o tarz çabukluğu var) savunmada açık veriyoruz.
Şimdi bu karamsarlık olarak algılanmasın. Eğer kalın, ortayı kapatan, içeri driveları tepede engelleyebilen bir pivota sahip olsak gardlara "bırakın girsin" deriz, ne de olsa içeride kayaya çarpar. Bu savunma yapısıyla Fobbs hala maç başına 2 top kesmişse kağıt üzerinde iyi ama gerçekte kötü bir performans göstermiştir.
Mesela maçtan sonra Alaeddin Hoca'ya kızan arkadaşlarımız oldu, 3. periyot Fobbs'a fazla süre vermedi diye. Ama Fobbs da geleni geçeni izledi. İçeri giren bıraktı turnikeyi.
(Bunları söylerken tabii ki teknik kadronun benden daha iyi analiz yaptığını, onların işine burnumu sokmak gibi bir niyetim olmadığını vurgulamak isterim. )
Ben eleştirenlerden biriydim..
Maçı canlı izleyemediğimden kati süretle konuşmamıştım..
Ama gözlemlediğim çok ribaund toplandığı özellikle de hücum ribaundunda baskın olduğumuz bir ortamda Fobbs ile oynamak daha mantıklı gelmişti bana..
En azından oyun yapardık gereksiz 3 lük denemelerine girmezdik diye düşünmüştüm..
Ama tabiki Alaeddin hocamız daha iyi bilir..
Vestel'i kesinlikle yeneceğimizi düşünüyorum..
Bunun yanında 4 lü final konusunda karamsarlığa düştüm..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
3. periyoda biz hızlı başlayınca alan savunması yaptı Perteviyal... Biz de çift gard oynadık: İlker-Umut
Hatta Melih arka arkaya birçok dış şut denedi.
Ama Fobbs savunmada çok aksadığı için Hakan-Hadi ile oynadık. Daha hareketliydiler böylece Haciyeva'yı savunurken iş kolaylaşır diye düşündü sanırım.
(Bence)
Aslında savunmamız çok da kötü değil sayılara bakınca: maç başına 71 sayı yiyoruz, 81 atıyoruz.
Aslında işler yolunda gibi görünse de izlediğim tüm maçlarda savunmada yumuşak kalıyoruz gibi...
Hele rakip içeri girmeye çalışınca kapanamıyoruz.
Önceki yorumda da belirttim, bence İlker-Caner-Hadi aynı anda sahada olduğunda daha diri oluyoruz savunmada. Bu üçlünün hücum tarafı aksayabilir.
Dediğim gibi çok büyük sorunlarımız yok bence. Bir iki galibiyet alınca oturur takım diye ümit ediyorum.
Abicim,
Ahkam kesiyor gibi olmayayım
Fırat çok iyi bir hücumcu. Geçen sene başımıza açtığı dertleri hatırlıyoruz. Hatta transferini duyduğumda çok sevindim.
Fırat'ın en önemli özelliği potaya çok rahat gidebilmesi. Güçlü bir yapısı var. Her penetrede faul aldırabilir. Yani özel bir adam. Ama şutu zayıf...
Bu tip oyuncular genelde setler üzerlerine kurulunca coşar. Ama bizim kadromuzda hemen herkes denk süreler alıyor. Bir hücumu Fırat'tan oynarken, sonrakinde topu Hakan'a indiriyoruz, diğerinde Melih'e Orçun'a pozisyon hazırlıyoruz vs.
Böyle olunca da oyundan kopuyor sanırım. Belki yanlış düşünüyor olabilirim; konsantre olduğunda çok etkili olduğuna inanıyorum...
Zor bir maç daha..
Vestel'e tanıdık pivot
Erkekler 2. Ligi (A) Grubu'nda ikinci yarıya İstanbul BŞB galibiyetiyle başlayan Vestelspor, ABD'li pivot Derrick Davenport'u renklerine bağladı. İkinci Başkan Sefa Şen, daha önce 1. Lig"de Fenerbahçe ve Türk Telekom takımlarında forma giymiş olan Davenport'la sezon sonuna kadar mukavele imzaladıklarını belirterek, "Kulübümüzün vizyonu ve ligdeki hedefleri doğrultusunda, deneyimli, ülkemizin üst düzey takımlarında forma giymiş bir oyuncuyu renklerimizi bağladık. Davenport'un ekibimize faydalı olmasını umut ediyoruz" diye konuştu.
Manisa'ya gelen 2.08 metre boyundaki basketbolcunun, deplasmanda 16 Ocak Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında forma giyeceği açıklandı. Texas Christian Üniversitesi'nden 2000-01 sezonunda mezun olan Davenport, 2002-03 sezonunda Fenerbahçe'ye geldi. Sarı-lacivertli ekipte 19.3 sayı, 8.2 ribaunt, 2.8 blok15.4sayı, 6.5 ribaunt ortalamalarını yakaladı.
ortalaması tutturan oyuncu, Rusya ve Fransa deneyimlerinin ardından bu kez 2004-5'te de Türk Telekom'la el sıkıştı. Atletik özellikleriyle tanınan oyuncu, Ankara ekibinde çıktığı 20 maçta 15.4sayı, 6.5 ribaunt ortalamalarını yakaladı.
Davenport'un bir süredir ülkesinde basketbol kariyerini sürdürdüğü açıklandı.
Kaynak :Türkbasket.com
VESTEL 'İ YENERİZ....ama takıma skorer adam lazım
Çaykaralı , Kazım Koyuncu , Konya'da yaşayan Trabzonlu Spor Muhabiri. www.twitter.com/fatihhseker
Yarınki maç çok önemli , inşallah kazaya uğrmaz ve galip geliriz...bu maç savunma yapmalı ve istersek iyi savunma yapabildiğimizi göstermeliyiz..taraftarın zaten salonu dolduracağı aşikar... sayın yöneticilerimiz lütfen başlığı genele taşıyınız...
Konu Cengiz Çubukcu tarafından (16.01.2010 Saat 08:43 ) değiştirilmiştir.
Hava yağmurlu bu gün
Güzel olsaydı Yağız'ı da alıp gitmek istiyordum.Ama kısmet değilmiş.
Başarılar diliyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)