Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

nicin fb olunmaz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nicin fb olunmaz?

NIÇIN FENERLI OLUNMAZ
    1)sampiyon olmadan kendisini Sampiyon zannedip tur atan tek camia.

2)Yayla Cup'a katilan ilk ve tek istanbul takimi

3)Pendik'e elenen ilk 1. lig takimi

4)Kendi futbolcusunu jip içinde döven taraftara sahip ilk dünya takimi

5)2.Ligi kutlayan tek dünya takimi

6)Ezeli rakipkleriyle berabere kaldiktan sonra sabahlara kadar kutlamalar yapan tek takim

7) Avrupa kupalarinda sifir çeken ilk ve tek türk takim

8) Kendisine koyan kulup adeti kadar formasina yildiz taktirip saklabanlarin kiyafetlerine tas çikartacak güzellikteki formaya sahip olan ilk ve tek takim

9) Kendini dünya takimi olarak gören ama Kadýköy'ün disina çikamayan çiktigi zaman da sayisiz taciz ve tecavüzlere ugrayan ilk ve tek takim

10) Kalesinin ortasina rakip takimin bayragini diktiren ilk ve tek takim

11) Taraftarina para veren ve taraftarligi köpeklige çeviren ilk ve tek takim

12) 20 senede bir türkiye kupasi alan tek Türk takimi

13) Kadrosunda toplam 4 türk futbolcu bulundurmasina ragmen kendisini türk takimi ilan eden ve kadrosundan milli takima 10 futbolcu veren ezeli rakibine sirp takimi diilan eden ilk ve tek takim

14) KURTLUS SAVASI SIRASINDA TÜM SPOR KULÜPLERI DAGILMIS OYUNCULARI CEPHELERI GITMESINE RAGMEN fb DAGILMAMIS VE OYUNCULARI SAVASA GITMEKTEN KORKMUS VE BU SAVASTAN KAÇAN VATAN HAINLERIYLE BIR MAÇ KAZANARAK KENDISINI MILLI KAHRAMAN ILAN ffice:smarttags" />EDEN ILK VE TEK TÜRK TAKIMI

15)En uzun süre Sampiyonluk kutlayan ilk ve tek takm

16) Rakiplere göre antrenör yönetim ve futbolcu degistiren ilk ve tek takim

17) Kaynagi hiç bir zaman tükenmeyen bir paraya sahip olmalarina ragmen stadlarinda sürekli elektrik saglayamayarak Türkiyeyi Avrupa ya rezil eden ilk ve tek takim

18) Kendi taraftarina küfür eden ve kendi oyuncusunu döven oyuncuyu alan ilk ve tek takim

19) Ezeli rakibinin artiklarini toplayip ezeli rakibini GEÇECEGINI! zanneden ilk ve tek takimdir

20) Biz sampiyonlar liginde final oynayacagýz diyerek ((0)) puan ve -13 averajla mors olan ilk ve tek takimdir

21) KALEDE KALECiSi OLMAYAN TAKIMI YENEMEYEN iLK DÜNYA TAKIMI

22) KALEYE GEÇEN SAHA iÇi OYUNCUSU KENDi KALECiSiNDEN DAHA iYi OYNAYINCA BU ORTA SAHA OYUNCUSUNU SENEYE TAKIMINA KALECI ALMAK ISTEYEN ILK TAKIM fficeffice" />

YASASIN TRABZONSPOR J
    "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Bravo kardesim süper yazmissin acaba ezikleri tutan arkadaslar sunlari okuduktan sonra neyapar dogrusu bilmem."abi neymis bu bizim takim ya allah kahretsin hemen birakiyorum" mu derler yoksa "olsun be buda geçer" mi derler muamma ama ne derse desinler onlar ezik kalmaya devam edecekler.[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

kardes bunu ben yazmadim alintidir.
      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

bunlarin stadi kadikoymuydu KARAKOY mu[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

ne halleri varsa gorsunler insanin biraz tuttgu takimdan beklentisi olur ya

<center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

helal helal
                İnsan ol evlat!

Yorum

bunlari bile savunuyo ama ezikbahçeliler [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

bunlari bile savunuyo ama ezikbahçeliler [img]smileys/smiley36.gif[/img]

ne yapsinlar tuttuklarina iste [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                    <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

helal.hala fenerliyim diyorlar ya onu anlamiyorum
                      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Harikaydi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

alitemelli isimli üye küfür ettigi için 2 haftasüreyle forumdan uzaklastirilmistir(Ceza Bitis : 12 Agustos 2005).

Yorum

ezik olduklarini heryerde ediyorla zaten

Yorum

14) KURTLUS SAVASI SIRASINDA TÜM SPOR KULÜPLERI DAGILMIS OYUNCULARI CEPHELERI GITMESINE RAGMEN fb DAGILMAMIS VE OYUNCULARI SAVASA GITMEKTEN KORKMUS VE BU SAVASTAN KAÇAN VATAN HAINLERIYLE BIR MAÇ KAZANARAK KENDISINI MILLI KAHRAMAN ILAN ffice:smarttags" />AMESPACE PREFIX = ST1 />TOCKTICKERUK w:st="on">TOCKTICKERCA w:st="on">EDENTOCKTICKERCA>TOCKTICKERUK> ILK VE TOCKTICKERUK w:st="on">TOCKTICKERCA w:st="on">TEKTOCKTICKERCA>TOCKTICKERUK> TÜRK TAKIMI

kendilerini türk olarak görmüyorlarki. kendilerine ait cumhuriyetleri var nede olsa[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X