Deplasmanda 3-1 yenilen ekibimiz umarim ikinci maçta daha derli toplu oynar da tur atlayan taraf oluruz...
FATIH SULTAN TEKKE
Turu mutlaka ama mutlaka atliycaz Trabzonda benim hiç kuskum yok simdi futbolcular söyle bi düsünüp kendilerine ve ne yaptiklarina bir baksinlar ve akillansinlar elbette akillanicaklar Hazirlik maçindaymis gibi top oynadi hepsi.Bu sonuç hepsine iyi bir ders olur ki trabzonda bu rum köpeklerini madara eder ülke bazinda seviniriz.HAYDI TRABZONUM.
Eger hami lemi soner ünal seyhmuz orhankadar yürekleri varsa 5-1'lik bursa maçini tekrar yasatirlar bize.
tigin Nickli Üyeden Alıntı
çok haklisin tigin ama ben gerçekten inaniyorum basaracaklar ve bu kara lekeyi evimizde temizleyecegiz.
ilk 30 dakka çok önemli. maça kesinlikle FATIH TEKKE ile baslanmali. tabi yaninda ne kadar elestirsekde mehmet yilmaz. forvet olarak gökdenizin mehmeten daha kötü oldugunu düsünüyorum. gökdenizde sag kanata oynamali. ilk yarim saate bulacagimiz gol veya aslinda goler turu bize getirir.
tigin Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img].. Açikçasi ben çok ümitli degilim kardesler, kimse kusura bakmasin.. Belki hala kizginim ondandir.. Merak ettigim bir sey var, bu turdan elenen uefa'ya mi düsüyor?
Bence bu takimda Fatih olmayinca oyuncular amatörce top oynuyorlar.Bu maç artik bir -onur- meselesi oldu umarim Fatih kaptanlik pazubandini koluna geçirir de bu takimin kendine gelmesini saglar...
Turun anahtari inanmaktan geçiyor.
Vurulan her sutta futbolcular inanmali, tüm stad inanmali topun içeriye girecegine.
simdi moral verme zamani, güven tazeleme zamani.
iç karartici laflar ve suçlamalar zamani degil. Yöneticiler Yattaraya kesin ceza kesecegiz diyeceklerine kadar tura olan inançlarini ve güvenlerini söylemeliler.
bu maç artik bizim için bir onur maçina döndü umuyorum ki Avni Aker in tilsimli havasinda bu rum takimni eleriz yeter ki panik yapmayalim. Bu arada Jun oynayabilecek mi?
Bu turu mutlak geçmeliyiz. Aksi takdirde Avrupa'ya veda edecegiz. Futbolcularin bunun farkinda olmasi gerek...
artik olan olmus ne yapir edip bun turu gecelim ben sanpiyonlar ligini istemiyorum cunku bu oyun la katilirsak rezil oluruz ama su serefsiz leri eleyelim yeter
ben çok stres yapmiyorum trabzon isterse!!!! bu turu geçer...futbolcularimizda bir korkaklik özgüven eksikligi hastalik derecesine geldi kaptanin bu takima en büyük katkisi cesaret...zaferi isteyen kazanir istemeyen ondan korkup heyecanlananlar kazanamaz...delikanli olsunlar 90 dakika nefes aldirmasinlar bizi yendiklerine yeneceklerine pisman etsinler....ama diyorum cesaret...
Ali Kemal?in unutamadigi maçlardan biri de Kocaelispor?la oynadiklari kupa maçidir. Cezali oldugu için ilk maçta yoktur. ?Bizi 1-0 yendiler. Sonra da Kocaeli gazeteleri ?Hamsinin kafasini ezdik? gibi basliklar atti. O gazeteleri aldim, soyunma odalarina astim. Her antrenmandan sonra arkadaslarla ?bunlari sahalarina hapsedecegiz, yari sahayi geçtiklerinde gol yemisiz sayacagiz? diyerek rövansa bilendik. Hatta Ahmet Suat Hoca da takimi motive etmek için, ?Bu takim Ali Kemal Spor mu?? diyerek olaya renk katti. Avni Aker?e çiktik. Ilk 20 dakika durum 5-0 oldu. O yillar istedigimizi yapacak güç vardi bizde.?
bunu istiyorum.o rumlari Avni Aker'in çimlerine gömecegiz.cehennemi bu dünyada yasayacaklar.
Her ne kadar uzulduysekte, her ne kadar cogumuz dun gece uyuyamadiysada, bu takim bizim ve ona her zaman destek cikmamiz gerektigini dusunuyorum. Dun gece ayakta duran kac kisi var diye sorsalar bir tek Sultanimizi sayabiliriz sanirim. Dun gercekten takimimiz inanilmaz kotu oynadi fakat boyle bir oyunu tekrarlayacaklarini hic sanmiyorum, en azindan boyle inanmak istiyorum. Bu takim icin formasini islatmayana, bu formanin degerini bilmeyenlere, forma haram olsun!!Bu yuzden 2.macta orta sahaya Adem ve Ibrahim (Huseyin ve Volkanin yerine), geriye Ozgur (Ellerin yerine)ileri uctada Ufukhani (M. Yilmazin yerine)monte edebilir Senol hoca. Ben Allahin izniyle pazartesi Trabzona inecegim ve carsamba gunku macta Avni Akerde yerimi alacagim 5 arkadasimla. Zaman destek zamanidir arkadaslar, her ne kadar dun gece hayal kirikligina ugradiysakta. Bu takima biz destek cikmasak kim cikacak soylermisiniz bana??
MAÇI GEÇMENIN YOLU BELLI AVNI AKER ESKI CEHENNEM HALINI ALACAK FUTBOLCULAR GAZLAN SABIRLAN GÜMBÜR GÜMBÜR SALDIRACAK VE BIZ BU MAÇI ALACAGIZ HADI TARAFTAR BOGUN SUNLARI GOLE
Yemin ediyorum biz bunlari eleyecezzzzzzzzzzz....!
Bu futbolla turu geçsek ne olur ki, bu sefer de ikinci turda eleniriz, saglam transfer lazim takimin defansina..
Bu maç çok ciddiye alinmali, artik onur grur meselesi oldu! Ama bizimkiler nedense böyle strssi kaldiramiyor benzeri bisey olmasindan korkuyorum.
Ben sahaya çikan futbolcularimizin geçmis maçlardaki lakayit davranislari yerine her vurdugunun gol olmasi için savasmasini istiyorum,
acimak yok! Gol manyagi olmalari lazim!!!Ayiptir yok 5-6-7yapmamiz lazim!! Gevsemek yok 8-9-10 yapmamiz lazim.
haftaya senol hoca buyuk ihtimal fatih mehmet forvette baslicak gokdenizi saga cekecek gol yagmuru olacak Trabzonda..Taraftarimizda gorevini yerine getirecektir 20-25.000 taraftar bekliyorum avni akere...
elicez bu sulukleri!!!
Turla hiç ama hiç ilgilenmiyorum, bana ne turdan !!! Çikip bu rezilligi, kepazeligi temizlemeli, adam gibi top oynamalilar. Ha bunu yaparlarsa turu zaten geçerler, o ayri mesele. Ama önce bu kepazelik bitirilecek ! 35 yasindaki 3 Gürcü koca Trabzonspor'u rezil etti.
Esek gibi yine giyecegiz formalari, yine gidecegiz Avni Aker'e, yine bagiracagiz. Keske elimde olsa da yapmasam... Ama yok iste, çekecek derdimiz var daha demek.
Besiktas'a 7-1 yenildigimizde bile daha gururluydum. Bu maçin rövansinda adamlari dogduklarina pisman edip eze eze yenmemiz lazim ! Bunun olacagina çok inanmiyorum, ne yalan söyleyeyim. Yine de, umudu da kaybetmemek lazim.
burda yenecegimiz ve turu geçecegimizden kimseni süphesi olmasin.ilk yarida farki yapip sonra horon tepecez tamam mi?eger stada gelirsem bana da ögretir misiniz?
bordomavinet organizasyonuyla gidecek arkadaslardan mesaj bekliyorum!
Bu isi futbolcular temizleyecek,taraftar stadi bos biraksa bile bu is futbolcularin en önemli mücadelesi haline geldi.Bunu kimse istemezdi ama ilk maçtaki oyunlari ile bu duruma kendileri getirdi.
30 Yasinda çoluk,çocuk sahibi adami aglattiniz dün aksam.......
Boynu bükük kaldim gurbet ellerde,neredesin TRABZONUM..
perhaps,
bir yildan fazladir forumdayim ve seni hiç bu kadar ümitsiz görmemistim. bence hersey psikolojik olarak takimin maça hazir olmamasi ve rakibi küçük görmelerinden kaynaklandi sonrasinda ise paniklediler. ikinci maçta tek korkum asiri motivasyon ve 11 kisi defans yapacak olmalari ama yinede turu geçecegimize inaniyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)