Bu topic'te obina topici gibi kapanmaz ins.
Hayirli olsun...
Szymek e es olsun...
arkadasim kimsin nesin çok iyi bilmiyoruz ama Allah askina su son gol vuruslarini becer, adam çalimlama,soytarilik yapma yeter ki girdigin pozisyonlari gol yap, bizi beceriksiz futbolcu bozuntularindan kurtar Allah askina seni omuzlarda tasiriz.
Sahadada bu kadar kaprisli degildir,umarim.Insallah oynayacagi deplasmanlarida önceden görmek istemez.HAYIRLI OLSUN.
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 ="metin"><T><T><T><T>
<T>
<TR>
<TD>Tomas Jun?un imza töreni
Transfer çalismalarini sürdüren kulübümüz, Çek Ligi'nin Gol Krali Tomas Jun'u kadrosuna dahil etti.
<DIV align=center></DIV>Transfer çalismalarini sürdüren kulübümüz, Çek Ligi'nin Gol Krali Tomas Jun'u kadrosuna dahil etti.
<DIV align=center></DIV>Bu sabah saglik kontrolünden geçen 22 yasindaki genç yildiz, saat 11.00?de Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri?nde kendisini 5 yilligina Trabzonspor?a baglayan sözlesmeyi imzaladi.
Imza törenine katilan Yönetim Kurulu Üyemiz Önder Bülbüloglu, son transferin Tomas Jun oldugunu söyledi. Bülbüloglu sözlerine söyle devam etti: ?Bir haftalik bir ugrasin neticesinde bu isi sonuçlandirmis bulunmaktayiz. Oldukça iyi ve güçlü bir futbolcu transfer ettigimize inaniyorum. Transferi gerçeklestirdigimiz için Kulübüm ve sehrim adina mutluyum. Bundan sonra Türkiye liglerinde 21 numarali formasiyla Jun?u izleyecegiz. Kendisine basarilar diliyorum, kulübümüze de hayirli olsun? dedi.
Sparta Prag takimdan transfer edilen Tomas Jun ise duygularini söyle dile getirdi: ?Sparta Prag güçlü bir takim ama Trabzonspor daha güçlü bir takim ve Türkiye Ligi Çek Ligi?nden daha zor. Buda benim için büyük bir firsat. Her seyimi Trabzonspor?a vermek için geldim. Genç yasta iyi bir transfer yaptigima ve daha da iyi olacagima inaniyorum.?
Ardindan Tomas Jun basin mensuplarinin sorularini cevapladi:
?Takim hakkindaki düsüncelerin nelerdir?? sorusuna Tomas: ?Dün aksamki Anorthosis Famagusta Trabzonspor maçini izledim. Trabzonspor?un daha güçlü bir takim oldugu her halinden belliydi ama ilk yaridaki kirmizi kart bütün hesaplari degistirdi. Burada alinacak 3-4 farkli galibiyetle turu atlayacagimiza inaniyorum.?
Trabzonspor?a transfer edilen ikinci Çek oyuncusun. Ilk Çek transfer Karel Rada?yla Trabzon?a gelmeden önce görüsme yaptin mi? sorusuna Jun: ?Rada ile telefonda görüstüm. Trabzon ve Trabzonspor?la ilgili bilgi aldim. Bana Trabzonspor?un büyük bir kulüp ve çok iyi bir seyircisi oldugunu söyledi.?
?Trabzonspor?a gelmeden önce hangi kulüplerden teklif aldin?? sorusuna Jun: "En ciddi teklif Fulham?dan geldi. Fulham ile görüsmeler sürerken Trabzonspor daha çabuk davrandi. Trabzonspor?un Fulham?dan daha iyi bir takim olduguna inandigim için buraya geldim.?
?Fatih Tekke?yi izlediniz mi?? sorusuna Tomas: ?Fatih Tekke?yi isim olarak biliyordum ama kendisini aksam izleme firsati buldum. Oyuna girip attigi gol ile de kalitesini ortaya koydu. Bir golcü için en güzel sey gol atmaktir. Birlikte güzel isler yapacagimiza inaniyorum. Çok kosan bir futbolcuyum, gol atmak için her seyimi veririm.?
Tomas Jun Kimdir?
Adi: Tomas Jun
Yas: 22 (17.01.1983)
Boy: 1.77
Kilo: 67
Mevki: Forvet
Sparta Prag formasi altinda 102 maçta 36 gol atan Jun geçen sezon 14 gol ile gol krali olmustu.
<CENTER>
</CENTER>
<DIV align=right>27.07.2005 11:43:00</DIV>
<DIV align=right></DIV>
<DIV align=right>trabzonspor.org.tr</DIV>
<DIV align=right></DIV></TD></TR></T></T></T></T></T></TABLE>
<DIV align=center></DIV>Edited by: gerçekefsane
Brezilyalilar gibiyse simdiden biz kendi kafamiza sikalim hiç olmazsa izdirap çekmeyelim.
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470>
<T>
<TR>
<TD =hBaslik colSpan=2>
Trabzonspor'un Çek'i turp gibi
</TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top width=250></TD>
<TD vAlign=top width=220>
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=4 width=220>
<T>
<TR>
<TD =txtKucuk>27 Temmuz 2005 12:29
</TD></TR>
<TR>
<TD =hSpot>Trabzonspor'un yeni transferi Çek futbolcu Tomas Jun, bugün saglik kontrolünden geçti. Tomas'in kontroller sonrasinda hiçbir sakatliginin olmadigi açiklandi.</TD></TR></T></TABLE></TD></TR>
<TR>
<TD background=img/menuarka.gif colSpan=2></TD></TR>
<TR>
<TD =txt colSpan=2>
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tip Fakültesi Fabarabi Hastanesi'nde gerçeklestirilen saglik kontrolünde Çek futbolcu Jun, Efor, EKG ve EKO testlerinden geçti ve kan tahlili yaptirdi. Saglik kontrolünde Jun'un herhangi bir sakatliginin bulunmadigi bildirildi. </TD></TR></T></TABLE>
internetspor.com
Bu oyuncu basinda cikarilan yaygaralara ragmen sorunsuz bir sekilde imza atti.
Sizlerin de dikkatinizi cekiyordur mutlaka. Bu Orta Avrupa menseeli futbolcular kisilikleri oturmus, kaprissiz adamlar. Hadlerini biliyorlar ve mutevaziler. Szymek ornegi de en yakinimizda.
Takim oyunu oynuyorlar. Egolari siskin degil. Illa ben one cikayim sevdasinda degiller.
Insallah kisa zamanda uyum saglar ve Fatih`le iyi bir ikili olustururlar. Boylece, Gokdeniz`de orta sahada daha verimli bir rol ustlenebilir. Aksi takdirde, Gokdeniz`in basbasa kaldigi pozisyonlarda kacirdigi gollerden sonra saclarimizi yolmaktan basimizda sac kalmayacak.Edited by: The Londoner
Bence müthis bir transfer yaptik. Jun'dan çok ümitliyim. Tek dezavantaji Senol Günes'le çalisacak olmasi.
Ah bir de Karel Poborsky'yi alsak. Hala müthis oyuncu. Takima çok büyük katki yapacagindan süphem yok. TheLondoner'in dedigitarzda profesyonel ve kaprissiz bir adam ayrica.
Adam tamda 21 numarayi seçmis bravo![img]smileys/smiley4.gif[/img]
hayirli olsun kurtar bizi JUNNNNNNN
bu arada 2.maçta oyniyamio dimii?
takim halinde el elee sampiyonluga tura hayde jun göster kendini....
Hayirli olsun-adamin kapris yaptigi falan yok geldi imzaladi.kendi kendimize laf çikardik.obina olayindan sonra yasanan paranoyalar bunlar[img]smileys/smiley1.gif[/img]
oynayacak diye biliyorum ben.. çünkü ön protokol p.tesi imzalandi. yani uefaya bildirilmis olmali ismi.
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=355>
<T>
<TR>
<TD align=middle></IMG></TD></TR></T></TABLE>
<TABLE cellSpacing=5 cellPadding=0 width=355>
<T>
<TR>
<TD =PicCaption>Tomá? Jun (left) in action for Sparta (©AFP)</TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD =NewsTitleBig>Jun gun joins Trabzonspor
Wednesday, 27 July 2005</TD></TR></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD>
Czech Republic forward Tomá? Jun has joined Trabzonspor from AC Sparta Praha. The 22-year-old has signed a five-year deal with the Turkish side, and moves for a reported fee of around ?3m.
Champions League challenge
Trabzonspor's new recruit will not be eligible for the second leg of their UEFA Champions League second qualifying round tie against Anorthosis Famagusta FC, in which they must overturn a surprising 3-1 deficit. Czech champions Sparta secured direct qualification to the group phase.
Hot-shot Jun
Jun top-scored for Sparta last season with 14 league goals, and hit the target in Champions League action against Lyon. He also registered his first international strike in a friendly against Slovenia in February.
Golden generation
He forms part of a talented generation of Czech youngsters that took silver at the 2000 UEFA European Under-17 Championship and won the 2002 UEFA European U21 Championship. National coach Karel Brückner has assured Jun that his move to Turkey will not affect his chances of selection.
Sparta call on Heinz?
Sparta coach Jaroslav Høebík has already added FC Slovan Liberec striker Miroslav Slepicka to his squad, but is expected to bring in another new face, possibly VfL Borussia Mönchengladbach's Czech international Marek Heinz</TD></TR></T></TABLE>uefa.com/competitions/UCL/news/Kind=1/newsId=320614.html
beyler bu jun 14 golle gol krali olmus.bu çek ligi nasil bir ligmis yaa.fatih in yarisi kadar atamamis.düsündürücü...
Arkadaslar iste Trabzonsporun Transferi bu sekilde gerçeklesmelidir.
Nedenmi adamin ismi gazetelerde 1-2 gün yazildi.Ardindan trabzona getirildi ve saglik kontrolünden sonra da 5 yillik imza attirildi.
Bu transferde emegi geçen önder bülbüloglu nu tebrik ediyorum.
Adam adeta Brezilyada tatil yapanlara Iste transfer böyle yapilir dedi.
Ayrica oyuncunun iyi olup olmadigini bilmiyorum ama bu transfer politikasi hosuma gitti.[img]smileys/smiley17.gif[/img]Ömer S.Murat B.Metin A. ve izleyici Lemi Ç. e duyurulur.
düsündürücü ama çek liginin de 16 takimli oldugunu da unutmamak lazim. yine de fatih kadar olamiyo ama ne olursa olsun gol krali olmus sonuçta. bisey var ki gol atamiyolar. ne tip bi futbol tarzlari var o da meçhul... türkiye daha mi zor daha mi kolay....???? artik bakacaz insallah hayirli olur...[img]smileys/smiley24.gif[/img]
ya bu maçta oynamayacak mis offfff .........
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)