O maçý hiç hatýrlatmayýn ya ne güzel deplasmanda yenmiþiz gel sen kendi sahanda yenil tarihimizde ilk defa þampiyonlar ligi gruplarýna katýlacaktýk bu bizim için çok önemliydi ama olmadý bi daha o kapýya kadar gidermiyiz bilemiyorum ..
takýmýmýzýn son 10 yýllýk tarýhýnde ki dönüm noktalarýndan biriydi eger o gun katýlabýlseydýk ustune katan bir takým ortaya cýkmýs olacaktý devamýnda bu kadar kotu gunlarýn baslangýcý belký de hýc olmayacaktý ama ne yazýk ki tarýhýmýzdeký cok býlmýs baskanlarýmýz yýne kendý ýsýmlerýný tarýhe kazýttýlarneden dýye sorucaksýnýz
Sayýn Atay Aktuð baskanýmýz eger sampýyonlar lýgýne katýlýrsak topcu alacaktý basmýyor ký kafalarý alsana zaten katýldýktan sonra alacaksýn o parayý gerý ah gerý kafalý baskanlarým beným olsun be yýne de sevýyoruz sýzý![]()
Rejime el koyamadýgýmýz anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYÝN ÇOCUKLARI)
ÝSTANBUL AREL ÜNÝVERSÝTESÝ
O maçý hiç hatýrlatmayýn ya ne güzel deplasmanda yenmiþiz gel sen kendi sahanda yenil tarihimizde ilk defa þampiyonlar ligi gruplarýna katýlacaktýk bu bizim için çok önemliydi ama olmadý bi daha o kapýya kadar gidermiyiz bilemiyorum ..
keþke görmeseydim bu baþlýgý![]()
Nick'ine sahip çýk kampanyasý byunus = yns61
Bu baþlýðý görünce direk Gökdeniz'in kaçýrdýðý goller aklýma geliyor..Ve deplasmanda bizi farka getirecek golleri atamayýþýmýz resmen kedinin fareyle oynamasý gibi göze hoþ gelen futbol ama ne yazýk ki sonuç negatifti..Tecrübesizliðin kurbaný olmuþtuk resmen..
..TaKLiTLeRi aSýLLaRý Ya$aTýR...TaRz oLMaK ßir AyRýCaLýKDýR..
Benimde hayatýmda en çok üzüldüðüm maçtý bu. Acaba deplasmanda oynadýðýmýz maçýn geniþ özetini nerden bulabiliriz? Sonuçta bir daha öyle bir ts izleyemeyiz.
yayladaydým nasýl kahrolduk be ozamn ah zýya ah..
bir SEVDADIR trabzon.......
Atay Aktug Yönetiminin ve özellikle kel Ziya`nin bu korkakligi bizim bu maci kaybetmemizin tek sorumlusudur. Yattara`yi korkakligi yüzünden yine yedek oturtup, iki gol yedikten sonra oyuna almasi her mac oldugu gibi, bu adama ettigim küfürler yüzünden, insallah Allah affeder beni.
Hakem mevzuna hic girmiyorum. Yani göz göre göre o penaltilari vermedi ya...
Yakin futbol tarihimizin en sanssiz maci.
Son 10 yilimizin en kritik maciydi.
Umarim tekrari yasanmaz.
''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam!'' Dozer CEMÝL
Dünyada þu maçý verebilecek nadir takýmlardan biriydik. Korkunç bir gündü.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
ibretlik bir olay þu takýma elenmemiz. ilk maçý televizyondan izlemiþtim. zoru baþardýk resmen.
Huseyin ikinci macta ne paslar atmis oyle. O maclari televizyondan canli izlemistim gokdenizin kacirdigi bir gol sonrasi baskan Atay Aktug tribunde aglamisti. Ikinci maci kaybedince macin herhangi bir sebepler tekrar edilmesini cok istemistim.
Yalniz videonun sonunda futbolcularin ikinci macin sonunda sahadan cikarken Gokdenizin guldugu net gozukuyor. Mehmet yilmaz da agzini tutuyor o da buyuk ihtimalle guluyordur. Adamlarin dunya umurlarinda degilmis.
Ayrica dinamo kievdeki letonyali verpakovskisi Turk kamuoyu yakindan taniyordu. Euro 2004 elemeleri baraj macinda letonya ile eslesmistik. Ilk maci deplasmanda verpakovskisin goluyle 1-0 kaybettik. Ikinci macta ise 2-0 one gectiysek de mac 2-2 bitti. Takimin ikinci golunu yine Verpakovskis atmisti. Bu sonucla milli takim euro 2004 den elenmisti. Senol gunes de milli takimdan kovulmustu..
Ilk mac kadrolar
https://www.transfermarkt.com.tr/spi...ericht/1003914
Ikinci mac kadrolar
https://www.transfermarkt.com.tr/spi...ericht/1003928
Kose yazilari
https://www.hurriyet.com.tr/amp/yaza...-enercan/?p=28
Konu jpositve tarafýndan (21.09.2023 Saat 22:05 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)