tek kelimeyle mukemmel olmus yaww[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
arkadaslar show tv katkilariyla tanitim filmi hazirlanmis. ne diyosunuz show tv akillaniyomu acaba????[img]smileys/smiley36.gif[/img]klip de cok guzel olmus haa
http://www.trabzonspor.org.tr/videolar/ts_tanitim.wmv
tek kelimeyle mukemmel olmus yaww[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
tesekkürler showtv.
bunu bir gün söyleyebilecegimi düsünmemisdim ancak klip muhtesem.
hayde trabzon.
Show Tv, onca hakaret ederken sana bir gün tesekkür edecegim aklimdan geçmezdi.. Affettim ula seni.. Harika olmus..
tesekkur etme nedeni goremiyorum, bu filimde bunlarin katkisi oldu diyemi tesekkur etcem ? Bizim kupa solenini vermiyen herifler bukadar basit bir filmlemi tesekkur alacak ?
Bu Filmi sanki Trabzonspor Belgeselinden alip yapmis yapanlar ( TS Clubda 25 YTLye satilan o VCDlerden bahs ediyorum! )
elinize saglik hep böyle akilli olun saygilarimla
Yaw bi lig baslasin yorumcularini gorecez.Trabzona ne kadar yer ayiracak gorecez.Bunlar bizim bildigimiz essekler.Bakalim deiseceklermi?
arkadaslar film gercekten güzel olmus ama her ne olursa olsun istanbul anadolu ayrimi yapan medyaya tesekkür etme ihtiyaci duymuyorum duymayacagim
Akillanacaklar tabiii
Olaganüstü.. Kimin emegi geçtiyse Allah razi olsun..
bugun seyrettim tüylerim diken diken oldu
güzel bir çalisma olmus
Abicim tek kelimeyle mükemmel konusan adam sanki koyu bir Trabzonsporlu ifadeler görüntüler mükemmel..
Harika olmuº, izlerken tüylerim diken diken oldu...
Arkadaslar çok güzel yapmislar aman nazar degdirmeyelim...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Cok güzel olmus... Ben de Show TV nin bir gün Trabzonsporumuz icin klip yapacagina inanmazdim. Galiba yarinki mac öncesi gösterilecek.
Bu arada klipte tarihsel bir hata var. Ilk sampyonluk yilimiz 1973/74 olarak geciyor...
< name="AdsSignaller">if(document.body){document.body.off_complete = "yes"; window.status = "off_end"; window.status = ""}
Hakketen cok güzel olmus tebrikler diyelim
"3 büyükler ve Trabzon " diyorlarya (tabi Trabzon kismini söylerken zorlaniyorlar bu arada) , ne güzel ifade ediyor durumu.4 büyük lafina kil oluyorum. bize ne digerlerinden. biz variz, birde diger 3 takim. ayni sifatin bile içine sokmasinlar bizi . "3 büyükler ve Trabzon" kulaga daha hos geliyor. Adimizi zikretmek zorunda kaliyorlar
Gercekten izlerken tuylerim diken diken oldu...mukemmel olmus ...tebrikler hazirlayan herkese...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Klip olaganüstü olmus, hazirlayanlara, hazirlatanlara, yayinlara, emegi geçen herkese tesekkürler. Yahu yine duygu seline bogulduk aksam aksam, ey Trabzonspor acaba senden daha çok sevecegimiz birsey olacak mi hayatimizda? Ugruna ölürüz de, ölmek degil askimizi anlatamadan gitmek var ya o koyar insana. Sen ruhumsun, topragimsin, ailesimsin, özlemimsin, sevdigimsin, çocuklugumsun, onurumsun benim. Topluluklarin içinde her zaman dimdik, gururla durabilme nedenimsin. Ifade etmedigin birsey kalmamis hayatimizda, çoktan bir bütün olmusuz biz, öyle dogmusuz, öyle büyümüsüz bir kere. Insallah bir ihtilal daha yapacagiz, o günleri de görecegiz hep birlikte. Kuzey yildizi gökte durdukça ulasilmaz yildizimiz sensin bizim.
Kazim Koyuncu'muzun güzel sesini klipte duyunca linkleri bir de buradan vermek istedim arkadaslar. Sitemizden Kazim Koyuncu anisina iki klip:
http://www.bordomavi.org/yukle/video/kazimkoyuncu-klibi-1.wm v
http://www.bordomavi.org/yukle/video/kazimkoyuncu-klibi-2.wm v
Izleyip de duygulanmamak mumkun degil...
çakir kardes duygularimizi özetlemis.
bravo çakir.aynen altina imza
helal olsun cok güzel olmus. yapanlara tsk. yarin askam insallah cok güzel olur Trabzonsporum icin..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)