Arkadaslar petrol ofisinin yeni kampanyasini duydunuzmu bilmem ama taraftara yarayacagi kesin.
Yeni kampanyada;
6 adet kupon biriktirene Trabzonspor lisansli Taraftar sapkasi (Herbir Kupon 30 Ytl)
13 Adet kupon biriktirene Trabzonspor lisansli futbol topu hediye.
Anlasilan bu aralar depolar petrol ofsiniden dolacak [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Arabasi olupta almayanlar Fenerli olsun![img]smileys/smiley4.gif[/img]
thepatfhinder kardesime katiliyorum, sonuçta bu ürünlerden Trabzonsporumuzda gelir elde edecek bu sebepten dolayi hangi benzin firmasi bize destek veriyosa bizde ona destk veririrz her ne kadar sahibin sevmesemde benim depom bu kampanya bitene kadar petrol ofisinden dolar.
Petrol ofisi In
Bp, Shell, Total, Opet,Aytemiz Out
la o kadar parayla TS clup açilir 180 milyona sapka yuhh.
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]tigin Nickli Üyeden Alıntı
araci olanlar zaten öyle yada böyle o harcamalari yapiyor
Sende bi Ts club aç o zaman,bir forma satisin simdiden garanti tigin[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yampa abi sen de gel PO'ya.
6 sene benzin istasyonunda çalisan birisi olarak promosyonlarin istasyona büyük külfet oldugunu çok iyi biliyorum.Istasyonlar maalesef promosyonlardan zararli çikiyorlar.Varya çektigim eziyetler geldi aklima da offf offffffff 180 ytl lik kuponla istasyona gelen kisinin sadece bir ürünle istasyondan çikmayacagina emin olabilirsiniz[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]
sattiklari kaçak petrole kiyasla zarar ettiklerini sanmiyorum.
VaLLa babam PO'cu.Az Ts bardagi aLmadim [img]smileys/smiley4.gif[/img] Edited by: ThE_s2d
Daha önce PO nun kampanyasindan iki bardak aldim. Ayrica bir de sirt çantasi aldim. Isin ilginç yani benim bir arabam bile yok. Çevremde arabasi olan arkadaslarima yaptigim baski ve siddet eylemlerim sonucu hem ben kazandim hem de takimim... Sapka ve futbol topu için ilk kurbanimi da biraz önce buldum. Hayirlisi olsun...
tigin Nickli Üyeden Alıntı
her gelenin ben yillardir buranin müsterisiyim diyip en az üç ürün (en az diyorum ) aldigini hesapla bakim ne çikiyor ortaya
millet bu her sehirde di mi?babama söyliyim de ordan alsin
Yok Ankara hariç
Tabii ki her sehirde.
Bir arabamiz bile yok ama amcamin arabasini artik PO'dan fulleyecegiz.
Emin ilk kurbanin kimmis merak ettim??
Ula yoksa sende cem yilmazin haci muratindanmi var...
inan bu yazdigina cevap vermeyi çok isterdim ama yeri burasi degil.Cevap hakkim baki kalsin bir ara veririm
Önceki kampanyalarda bardak ve çantalardan yeteri miktarda aldim. ama özellesip Aydin Dogan'a geçtikten sonra Petrol Ofisini biraktim.
Simdi düsünüyorum benim alacagim benzinin kulübe katkisi olacakmi ? Nasil olsa anlasmayi yapmadilarmi ? Kulübümüz bu promosyonun parasini almadimi ?
klüp bu tür anlasmalardan her zaman yüzde 3 aliyor ancak ne kadar çok alinirsa o kadar çok oluyor bunlardan aldiklarimla evde misafir takimi olusturdu hanim abi neler yokki siz isteyin yeter masa alti neler çikiyor[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Valla abi bendede 20 ye yakin bardak var su andaki hedefim 2 futbol topu 3 sapka tam yol ileri [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Opet AUT Petrol Ofisi IN...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Elde var 2 kupon [img]smileys/smiley2.gif[/img]
arkadaslar kampanya basladimi.yada ne zaman baslayacak.arayipta bulamadigim sey.gerçi her yil trabzona gelince tsclube 100 milyon bayilip dönüyorum.ama olsun.nasilsa benzin aliyorum.bari ts ye faydamiz olsun.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)