Ufuk Bayraktarile ilgili tüm yorumlar bu baslikta...
Ufuk Bayraktarile ilgili tüm yorumlar bu baslikta...
Süper bir futbolcu olacak insallah biraz fiziksel yönünü gelistirmesi lazim ikili mücadelerde biraz eksik kaliyor.
oh be ufuk forumdan kaldirildi diye üzülmüstüm
bu adam hakkinda daha coook yazilar yazacakmisiz gibime geliyor
haydi hayirlisi
Gelecek yillardaki yildiz adaylarimizin en önde geleni. Ancak su anda kesinlikle fiziksel olarak hazir degil , biraz agirlik çalismasi yapmasi lazim...
ibrahim_yattara Nickli Üyeden Alıntı
evet insallah...
gelecegin fatih sultan tekkesi insallah...
allah yolunu açık etsin umarım ali şen gibi ben oldum
futbolculardan olmaz zaten kişilik olarakta öyle biri değil zannederim
Süper bir sol ayak Yattara'nin meziyetlerine sahip.Ayak ve bilek kabileyeti oldukça üst seviyede,teknik ve top vizyonu çok genis.Muhtesem bir topçu olacagi kesin.
)))))) Bencede MükemmeL bir geLEcegi oLAcak 2 Sene içinde Takima Monte ediLecegine inaniyorum SeLim i Unutmamak gerek Dhaene ye 100 Cakar Su haLinLe ayrIca Sunuda beLirtmek istiyorum Dhaene yi takimda istemiyorum...........
ufuk abi bu ileride manyak olucak insallah ben bu na bayiliom bi yattarada bu bence
EVET ODA YATTARA GIBI ENTERESAN BIR YETENEK OLACAK BUNA KATILIYORUM FAKAT YATTARAYLA SITILLERI FARKLI
ONDA DAHA ÇOK ÜNALIMIZI GÖRÜYORUM BEN SANKI.. ESKI TRABZONSPOR AKLIMA GELIYOR ONU GÖRÜNCE. ÜNALI HATIRLATMASI BILE MÜTHIS.. TAY GIBI GIDERDI ÜNAL BE ZIPKIN GIBI ADAMDI HEY GIDI ÜNAL HEY. GÖZLERIM DOLDU VALLAHA..
ben hayatimdaki en büyük zevki ezik kizdirirken aliyorum arkadaslar..
alin iste size ezik kizdirma tüyolari
mahallede kahvede okulda isyerinde rahat birakmayin bunaltin daraltin hepsini rezil edin madara edin))
FENERLIMISIN? ALLAH BASKA DERT VERMESIN
BIR GÜN HERKES FENERBAHÇELI OLACAK. GERI KALAN 364 GÜN TRABZONSPORLU
BULGARISTANDA YAYLA KUPASI VARMIS!! HAYDI FENERE ALKIS
AIDSLIYIM DE VEREMLIYIM DE FENERLIYIM DEME
EN IYI FENERLI ÖLÜ FENERLI
BIR GÜN BELKI FENERBAHÇEDE TÜRKIYE KUPASINI KAZANIR.. NE DERSINIZ HOS OLMAZMI))
KARAKÖY OUT. KADIKÖY IN
HER REKORU TRABZONSPOR KIRAR SAPI FENERBAHÇELIDE KALIR
DURUN SEKSEN BESMILYONLUK FENEBAAZE ZAMIASINA YAKISMIYOR AAA))
YA AZ ÖNCEDE ANTIFENERBAHCE.NET SITESINI DOLASTIM MÜKEMMEL YAPMIS ADAMLAR YAA HELAL OLSUN VALLAHA.. GIRMEYENLEREDE TAVSIYE EDERIM![]()
mükemmel teknigi var ileride çok ii futbolcu olabilir
antifenerbahcew.net gerçekten cok guzel site hele mp3leri anti fener marsi cok guzel mesela ama siteli gsliler yapmis
UFUK BAYRAKTAR'in futbolu gerçekten göze hos geliyor kendini biraz daha gelistirip iyice oynamaya baslayinca millet onu seyretmeye gelecek stada ve bence bunlar o kadar uzak da degil[img]smileys/smiley20.gif[/img]
Ufuk'u en kisa zamanda ligdeoynarken görmek istiyoruz....
61_TS_1967 Nickli Üyeden Alıntı
KONUYLA ALAKASI NE???
UFUK BÜYÜK TOPÇU OLACAK YAKINDIR MILLI TAKIMA ÇAGRILMASI 2 SENEYI GEÇMEZ...
Sadece futbolu düsünürse büyük opçu olur.Ama bazi agabeyleri gibi araba,kizlar zamparalik adami baslamadan bitirir.O yüzden örneklere iyi baksin,o daha yolun basinda yolun sonuna erkenden uçmasin
Trabzonspor bir yildiz daha kazanacak Allah'in izniyle[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Insallah öyle olur tabi de... Yani nasil desem, kimsenin hevesi kirilsin istemiyorum ama ben PAF maçlarini çok seyrettim, hiç maç alip vermedi bu çocuk. Isinirken iyi de, sahada omuzu koyan aliyor topu... Evet teknik,kivrak ama siz yine de yolda falan bi görün derim ben. O fizikle topçu falan olamaz, çok çalismasi lazim. Sonuçta momentum denen bir olay var... (Bu ayni zamanda su demek, biraz fizik yaparsa da kimse tutamaz onu. O kadar da zor degil. Hidayet'in bir NBA'den önceki halini düsünün, bir de simdiyi) Kisa vadede (en az 2 sene) pek bir sey beklememek lazim. Zaten yakisikli, giyinmeyi bilen, uçmaya merakli bi çocuk. Daha dogmadan kaybetmeyelim...
futbol sadece fizkle oynanmiyor oynansa mehmet yilmaz 20 milyon dolardi.. bu adam 86 li tabiki fizigi çok güçlü olacak degil ama en az bakin buraya dikkat edin en az gökdeniz fatih tekke kadar klas bi futbolcu olacak.. bundan 100/100 eminim hiç süphem yok. yetenegi mükemmel..
BEN UFUK BAYRAKTARI CANLI OLARAK ESKISEHIRDE GENÇ TAKIM FINALLERINDE SEYRETTIM VE ALTIN GOLÜMÜZÜ ATTI
STILI FATIH TEKKE GIBI VE ILERDEKI GOLCÜMÜZ OLACAK
ALLAH SAKATLIK VERMESIN
sampiyon trabzon spor GERISI YALAN
hep iyi seyler duyuyorum hakkinda...
ins. cooook basarili olur...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
DENIZLI MAÇIMIZDA OL KANADIMIZ AKSARSA UFUK BU GÖREVI YERINE GETIRIR ORAYI HAREKETLENDIRIR DIYORUM BEN. BU ÇOCUGA GÜVENIYORUM ABI BEN YA MÜTHIS BI STAR OLACAK. DENIZLIDE GÖRMEK ISTERIM ONU KADROYAQ YAKISIR. FIZIKI GÜCÜ EKSIK BIRAZ AMA IKINCI YARI OLBILIR MESELA...
ufugun oynayisini calimlarini ben m.united deki c. ronaldo ya benzetiyorum onunkadar seri ve kivrak bir oyuncumuz ilerde cok buyuk ses getirecek insallah...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)