Sezonun ilk resmi maçi..26 Temmuz sali 20,00'da Show Tv'de.. Hayirlara vesile olur insallah...
Sezonun ilk resmi maçi..26 Temmuz sali 20,00'da Show Tv'de.. Hayirlara vesile olur insallah...
kibrisa gitme konusunda bir sorun yasayacagiz.. Takimimiz burdan önce yunanistan a gidecek, sonra kibris a geçecek..
Hadi bismillah diip insallahilk maçimizdan anlimizin akiyla çikarizarkadaslar [img]smileys/smiley1.gif[/img]
insaallah siyaset bulasmas.. Takimimiza guveniyorum ve bu mac benim icin sahsen cok onemli bir mac. Hatta var olup olmama maci. Belki bazilarina abartili gelebilir ama asla yenilgiye tahammul edemem bu maclarda..
Türkiye düsmani yunanlilarin, bir kasaba takimiyla yapacagimiz maçi kazanip insallah kazanip CL maceramiza devam ederiz..
Abdullah Gül yardimci olacakmi$.
kesin galibiyet ile dönmemiz lazim.
bi organizasyon düzenlesinler bizde taraftar olarak gidelim.bütün dünyada görsünki bu türklerin allahtan baska hiçbiseyden korkulari yok. biz orada da onlari yenecez adim gibi eminim. iste varsa cesaretleri bi taskinlik yapsinlar. ya su dünyada rumlara vede yunanlilara olan nefretim hiç bi millete yok. nagamo do so munis nagamo. bu söz nerede rum vede nerede yunanli varsa onlara gitsin.
MIHLARIZ !!! DENIZE GÖKERIZ!!!
ADAMLAR DUA ETSINLER CL´IGINE GIRECEK OLAN TAKIM GELECEK SATDLARINA, YATTARAYI GÖKDENIZ FATIHI OBINAYI JEFFERSONU ELLERI HATTA HATTA HASAN ÜCÜNCÜYÜ IZLEME SANSI BULACAKLAR,
YATIP KALKIP DUA ETSINLER
ya cikarsa ya cikarsa dediniz cikti iste simdi görün bakin noluyo isterseler sahada 15 kisi oynasinlar[img]smileys/smiley36.gif[/img]
digerlerini de saysaydin onlar da yildiz [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
Rakibimizin kadrosu..4 Gürcü oyuncu var..
Goalkeepers
Zoltan Nagy
30.03.1974
HUN
Antonis Georgallides
30.01.1982
CYP
Michalis Kokkinos
22.05.1982
CYP
Defenders
Georgi Kinkladze
06.11.1973
GEO
Georgios Xenidis
06.12.1974
GRE
Kostas Konstantinou
10.02.1979
CYP
Michalis Markou
11.04.1979
CYP
Nicolaos Katsavakis
16.05.1979
GRE
Savvas Poursaitidis
23.06.1976
GRE
Loukas Louka
17.04.1978
CYP
Midfielders
Marco Haber
21.09.1971
GER
Temur Ketsbaia
18.03.1968
GEO
Nikos Nikolaou
05.08.1973
CYP
Altin Haxhi
17.01.1975
ALB
Iakovos Tsolakides
28.10.1983
CYP
Constandinos Samaras
18.05.1984
CYP
Christos Maragos
08.05.1983
CYP
Kocha Jamarauli
23.07.1971
GEO
Harris Drakos
12.05.1989
CYP
Forwards
Klimenti Tsitaishvili
05.01.1979
GEO
Nikos Frousos
29.04.1974
GRE
Leonidas Kampantais
08.05.1982
GRE
Bu mantiga karsiyim.. Bu takim ön elemede kesinlikle elenecek deniyordu bakin rakibimiz.. Her ne kadar paf takimimiz bile bunlari farkli yenecek güçte olsa da yine de profesyonel düsünelim.. ciddi olalim bence..
bence orda 5 atip sahaya Kibris bayragini dikelim. Trabzon'a da Basbug Denktas'i davet edelim. bi de onun onunde 5 atariz...![]()
Berat Tekke Nickli Üyeden Alıntı
mac baslama saatimi bu ? naklenmi ? yoksa banttan yayinmi [img]smileys/smiley1.gif[/img]
ilk mac icin rakibi kücümsemek yerine forvet sorununu bir an evvel halletsekde orada farkli galibiyet alsak diyorum. mac esnasinda umarim oyuncularimiz sinirlerine hakim olurlar. Hazirlik maclarinda sinirlenmeler vesaire bizi rövans icinde zor duruma getirebilir. Birde güvenlik acisindan takimimiza orada nasil davranacaklar diye tedirginim.
6:1 olsun bizim olsun.Edited by: sanatik
valla ben biraz korkuyorum ama insallah yenicez bunlari. bari kotu davranmasalar takimimiza.
allahin izniye bu maci deplasmanda farkli kazanip trabzonda karnaval yasatalim, ve Trabzondaki Rövanc macina hepberaber gidip Taraftar gösterelim su rumlara! gelsinlerde TARAFTAR GÖRSÜNLER
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]SIZE INANIYORUZZZZZ [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
rumlarin çikmasi iyi olmadi gibi bilmiyorum ama bir provakasyona gelmeyelim yoksa taskinliklar yüzünden cl'ye hiç gidmeyiz ama saglik olsun bu takima yedek agirlikli çiksakta yeneriz
istedigim rakip geldi 5leyip gönderelim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
macin saati konusunda eminmisin?ben 7 de biliyorum...
jamarulli bizim eski jamaruli olamin bilen var mi tam olarak
Insallah Rumlar da pislik çikarmadan temiz bir maç oynariz. Kavgasiz gürültüsüz ceza almadan sampiyonlar ligine gireriz. Hayirlisi olsun...
Resmen tanimadigimiz bir ülkenin takimiyla maç yapmak canimi sikiyor.
güzel pankartlar hazirlar umarim trabzondaki arkadaslar. çok güzel olcak bu maç çook
Bu maçi rahat rahat geçeriz hiç süpem yok
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)