Sayfa 1339 Toplam 1339 Sayfadan BirinciBirinci ... 339 839 1239 1289 1329 1337 1338 1339
Toplam 33467 adet sonuctan sayfa basi 33,451 ile 33,467 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þenol Güneþ | Teknik Direktör

Royal Heart - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    31

https://x.com/61saat/status/1832055738598109692

Canlý.

Altyapý ile ilgili vurgularý önemli, daha önce çok fazla üzerine düþtüðü bir konu deðildi, bu konuya ayrýca yer vermesi önemli. Ancak þunu da ekliyor amaçlardan biri bu oyuncularýn sayýlarýný artýrmak, geliþtirmek ama yetmediði yerde dýþarýdan iyi oyuncularla tamamlamak, doðru olan da bu.

Avrupa'da daha çok ses getiren takým olma vurgusu önemli.

Gerisi zaten oyun tercihiyle ilgili bilinen durumlar.

Þenol Güneþ'in "dokunduðu" futbolcular hep konuþulur ama bizzat kendisinin A takýma çýkarýp yýldýzlaþtýrdýðý kaç futbolcu olduðu, dokunmasý beklenen ama "dokunamadýðý" futbolcular konusu da ayrýca araþtýrýlmalý, incelenmelidir ki bu konudaki "-" taraflarý da deðerlendirilsin. Onun için bugün bu konudaki açýklamalarý dikkat çekiciydi.
    Konu Royal Heart tarafýndan (06.09.2024 Saat 18:29 ) deðiþtirilmiþtir.
    Dününden ders çýkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarýnýný düþünebilesin.

Tarjeta Amarill - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika
    Yaþ
    20

1 sene çalýþýp ondan sonra bayraðý Fatih Tekke'ye devredeceðini düþünen (uman?) taraftarlar vardý. Az önce canlý yayýnda açýkladý, uzun yýllar Trabzonspor'da çalýþmak istiyormuþ

Gökhan Balcý - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    33

Yýllardýr arzu ettiðim tek bir þey vardý þu kulüple ilgili o da kalýcý bir düzen oturtulmasý. Alt yapýdan a takýma ayný futbol anlayýþýnýn olduðu, transferde belirli bir arayýþýn içinde olan bir yapý kurulmasý en büyük arzumdu. Bu öyle bir yapý olmalý ki onlarca sene geçse, kiþiler tamamen deðiþse bile yapýnýn bozulmamalýdýr.

Bu ne iþe yarar peki?

1) Alt yapýdan a takýma gelen oyuncular sisteme uyum problemi yaþamazlar. Çünkü oradaki oyunculardan o sisteme uygun olanlar seçilir ve o düzende oynatýlýr.
    2) Transferde kalite anlamýnda hata yine yapabilirsin ama türsel bir hata yapmanýn önüne geçer. Böylece bu herife ihtiyacýmýz yoktu neden aldýnýz demez kimse. Kulübün parasý da çarçur olmaz.
    3) Teknik direktörler deðiþse bile oyun yapýsý ayný kalýr böylece bir kulüp hafýzasý oluþur ve Trabzonspor'un bir oyun kimliði olur.

Þenol Güneþ eski geliþlerinde þu anki gibi bir kafa yapýsýna bence sahip deðildi. Belki zaman deðiþti hayat onu deðiþtirdi yahut eskiden beri düþündüðü þeyleri þimdi hayata geçirebileceðine inandý bilemiyorum. Fakat sonuç olarak bu camianýn en sözü geçer insanýnýn - yetkinlik anlamýnda da - bu meselelere ön ayak olmasýna çok memnun oldum.

Þota konusu geçiyor mesela bu da fazlasýyla memnun edici. Uzun zamandýr teknik adamlýkta ýsrar ediyordu ve bildiðim kadarýyla daha önceden de kendisine bu anlamda bir teklif sunulmuþtu ama burada yapýlamayacaðýný düþünüyordu. Þenol Güneþ bu atýlýmý yapmasa bence yine kabul etmezdi. Fakat ben hayýrlý olacaðýný düþünüyorum. Zira dünya futbolunu tanýyan ve onun da tanýndýðý, birçok dil bilen, ajax gibi bir takýmda iz býrakabilmiþ gürcistan futbolunun en büyük birkaç yýldýzlarýndan birinin bizim için böyle bir iþe soyunmasý gurur verici. Bugün Drogba'nýn Galatasaray'a yaptýðý katkýyý sadece kýsa dönemde oynadýðý futbolla ölçemiyoruz. Takýmý býraktýktan yýllar sonra bile desteðini sürdürüyor. Bizim de böyle insanlardan ki Þota bayaðý bayaðý bizden olan biri, doðru þekilde faydalanmamýz gerekiyor.

Yine Hüseyin Hocaya da teþekkür etmek gerekir. Bu takýmýn teknik direktörlüðünü yapmýþ biri bugün muhatabý Þenol Güneþ olsa bile yardýmcýlýðýný kabul etti. Bu önemli bir mütevazýlýk örneði ama burada anlaþýlmasý gereken asýl þey herkes bu çabanýn bir parçasý olmayý arzu etmesi. Baþka baþka isimler de duyuyoruz ve bundan dolayý gurur duyuyorum. Çünkü artýk bu bir kimlik meselesine dönüþtü. Bu kulüp bir daha bu hallere düþmesin diye herkesin çabaladýðýný görüyoruz. Ýnþallah emeklerinin karþýlýðýný alýrlar ve biz kalýcý bir düzen oturtabiliriz.

Son olarak bu biraz benim hayalim gibi ama Trabzon þehrinden ne türde yetenekler çýkýyor gibi bir araþtýrma yapmayý çok isterdim. Elbette böyle bir yetkinliðim yok ama birinin yapmasýný çok arzu ederdim. Yani bu þehrin genetik kodlarýný çýkarmaktan bahsediyorum. Bu yapýlabilseydi Trabzon þehrinin yani bu iklimin ne tipte futbolcular çýkardýðýný belki öðrenebilirdik. Bu sayede Trabzonspor'a kendi yapýmýzdan saðlýklý bir iskelet oluþturabildik ama mümkün mü böyle bir þey pratikte bilemiyorum.
    Konu Gökhan Balcý tarafýndan (06.09.2024 Saat 20:07 ) deðiþtirilmiþtir.
    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

crixus_61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diðer
    Yaþ
    33

Trabzonspor ile ayný cümlede geçmiþ kim varsa yardýmcýsý olmak istiyor sanýrým. 290859382 isim düþtü teknik kadro için.

Nereden
    Avrupa Diðer

Alýntý Emirhan Uludüz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Hüseyin hocanýn yardýmcý olmasýna sevindim. Ünal'ýn kovuluþu sonrasý hocalýðý kabul ediyor olmasý herkes için Ünal'ýn arkasýndan iþ çeviriyormuþ algýsýna sebep olmuþtu ancak röportajlara da bakabilirsiniz kendisiyle fikir alýþveriþi içerisinde bu kararý alýyor. Yaptýðý hocalýk da öyle böyle geçici bir þey deðildi yarým sezon takýmý yönetti, sonra bir süper lig deneyimi daha oldu. Bunlardan sonra yardýmcý olarak gelmeyi kabul etmek mütevazý insanýn yapacaðý þeylerdir. Mütevazý insaný severim, futbol takým oyunu ve bu takýmýn içerisinde teknik ekip, yönetim ve oyuncularýn bir uyum yakalayabiliyor olmasý baþarýnýn en önemli koþullarýndan biri. Þenol hoca ile taraftarýn bir bölümü arasýnda kopan baðlarýn çok onarýlabilecek durumda olduðunu sanmýyorum. Öyle olsa bile 96 dönemi hariç geldiði bütün dönemleri bilirim zaten taraftar Þenol hocaya hiçbir zaman sabýr göstermedi. Herkesin kilitlendiði nokta 96'da kaçan þampiyonluk ve Þenol hocanýn finalleri yeterince iyi oynayamamasý. Beþiktaþ dönemi ve oradaki söylemlerinin kritiðine hiç girmek istemiyorum. Onun dýþýnda kaliteli bir insan, kaliteli bir hocadýr. Ancak Ünal'ýn sallamasyon hücum futbolundan sonra, yýllar sonra kaliteli bir hücum futbolu izleyebilme ihtimali heyecanlandýrmadý deðil. Kendisi motive olduðu sürece takýmlarýnýn kötü futbol oynadýðýný görmedim. Umarým yeterince motive olabilir.

Sallamasyon hucum futboluna donelim derbilerden buyuk keyif aliyorduk!

Emre Çömez - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    30

TSezgin61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    36

Yukardada bahsedildi.
    Senol hoca kafasindaki düsünceleri bu sefer hayata gecirebilecegini düsünüyor.
    Bence bunda en büyük etki, artik kendisinin bu camianin en agir topu oldugunu bilmesi… calisacagi yönetimde genc ve eline bakiyor. Ona parmak gösterecek kimse kalmadi. Kendinide Türkiye genelinde artik kabul ettirdigi icin, asiri özgüvenle geri döndü.

Suan ne sadri senerler kaldi, ne Mehmet Ali yilmazlar, nede Faruk Özaklar… yani suan babalardan kalan tek kisi kendisi. Ve onun gibi birine sahip oldugumuz icin cok sansliyiz.

Insallah hersey istedigi gibi olur. Insallah hepimiz onun önderliginde Trabzonsporu hem Türkiyede hem Avrupada en yukarilarda, en tepede görürüz…

lizarazu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Yaþ
    43

Hocam bizim gördüðümüz ama Avcý nin kabullenmeyip yok saydýðý her þeyi görmüþ analiz etmiþ. Oynanan futbolu, ayný mevkiye alýnan oyuncularý, Avrupa kupalarýndaki baþarýsýzlýklarý, altyapidaki oyuncularin ve genç oyuncularýn harcanmasini, gereksiz transferlere verilen paralari hepsini söylemiþ aðzýna saðlýk. Hem de bunu yaparken Avcýyý överek teþekkür ederek yapmýþ bunu. Ben çok heyecanlýyým. Bir an önce takýmý görmek istiyorum.

jpositve - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Trabzonspor Kongre Üyesi
    DNA-TS - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

Alýntý Emre Çömez Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Artýk þg demiyeceðim. Þenol Güneþ diyeceðim.

Sefer A. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa
    Yaþ
    33

Alýntý Adem Erdoðan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Son 3 ayda;
    -1 adet Türkiye Kupasý hezimeti
    -1 adet AL'den elenme
    -1 adet KL'den elenme
    (sahada adamakýllý varlýk gösteremeden hem de)
    canlý ve çýplak gözle þahit olmuþ ve malum Daniele Orsato evladýnýn defolup gitmesi için adak adamýþ,
    yerine de Deðirmendere'den denize inen herhangi bir bok tanesine bile razý olan bir TS taraftarý olarak Þenol Güneþ bana biçilmiþ kaftan gelir.
    Yok kaným siyah-beyaz akar demiþ, yok þeyim siyaz-beyaz kakar demiþ.
    Ýsteyen efsane olarak görsün, isteyen kestane olarak görsün.
    Artýk biraz da Trabzonspor izleyelim yahu.
    Orsato olayý ne ?
    Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý

zaqua - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

Bir defa daha yazmýþtým, insan sevdiðine küser biz de kýrýldýk diye ama yalan yok takýmýn baþýnda görünce kýzgýnlýðým geçti, mutlu oldum.

Hayýrlý olsun, Allah yolunu açýk etsin hocam.

ÖmürKaradeniz61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Þenol hoca belli motivasyonu yüksek bir þekilde geri dönmüþ. Elbette Trabzonspor'da doya doya kutlayayacaðý bir þampiyonluk istiyor. Uzun yýllar Trabzonspor'da kalmak istiyorum lafý içi boþ deðil.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Cyzio - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    62

Alýntý Cyzio Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Ben BMN'den ayrýlmadan önce, kendisinin Trabzonspor'dan son ayrýlýþýnda, þimdi kim olduðunu hatýrlamadýðým bir üyeye "Üzülmeyin, Allah ömür versin; en az üç defa daha gelir." demiþtim de, "Yok hocam, onu fena küstürdük" deyip, hiç ihtimal vermemiþti.

Eh, çok þükür ilkini gördük. Allah baþta Þenol Güneþ olmak üzere, hepimize uzun ömürler versin; inþallah benim söylediðim rakamý da görürüz. Siz yeter ki paradan haber verin.

Yeni imzamla kendisine "Hoþ geldin" diyorum.

Ýnþallah pek çoðunuzun beklediði þekilde daha ilk maçta Beþiktaþ'ý yener de, ben de zevkle morarýrým. Ama lütfen kendi adýný taþýyan kompleksteki klima ayarlarýný kendisi oraya gelmeden kontrol edin. Gerçi geçen sene Avcý da Ýstanbul'da Fenerbahçe'yi yenip, bizi bayaðý ümitlendirmiþti, ama olsun.

Bazýlarýnýz "Onun için 'Þampiyonluðu yok' diyenler haindir." demiþ ki, ben de öyle düþünüyorum. Ama Trabzon'da ikamet eden forum üyelerinden bir ricam var: Þehre ayak basan herkese sorduðunuz soruyu bir de ona sorup, kayda alýr mýsýnýz?

-"2010-2011 Þampiyonu kimdir?"

Eðer beklediðim cevap gelirse, tam iki sene avatarýmý onun fotoðrafýyla þereflendirceðim. Sözüm söz. Ekran görüntüsü alýp, saklayýn.
    Bana ulaþan duyumlara göre "Þampiyon olduk, ama kupasýný kaldýramadýk" demiþ. Benim için yeterlidir.

Bu ifadeyi kullandýðý için kendisine teþekkür ediyorum.

O zaman bize de sözümüzü tutmak düþer.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öðrencileri þike yapmadý."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastýn gönül tahtýma a sultâným, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

TSezgin61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    36

Alýntý Cyzio Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bana ulaþan duyumlara göre "Þampiyon olduk, ama kupasýný kaldýramadýk" demiþ. Benim için yeterlidir.

Bu ifadeyi kullandýðý için kendisine teþekkür ediyorum.

O zaman bize de sözümüzü tutmak düþer.
    Evet söyledi, hatta „bana cok kizdilar o cümleyi kullandim diye, ama bana kupa vermediler. Hak ettik ama kupa yok ortada. O sene tabiki bizim hakaettigimizi düsünüyorum“ gibi sözler söyledi. Yine buna benzer „sampiyonluk sevinci hic yasamadim, oldum ama sevinc yok“ gibi seylerde söylemisti…

Yani adam sonucta teknik direktör. Sürekli polemige giremez. Bencede tamamen yeterli. Ayrica bu sefer gelisinde daha takimin abisi havasinda gelmis belli. Önceki gelislerine benzemiyor. Bir Senol Günes efsanesi nasil olmasi gerekiyorsa suan öyle…

jpositve - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

yattara ve tayfun cora ile giray kacar niye yok. Hasan ucuncu 2. ligde Inegolsporda Senol Gunesin kardesi Bahattin Gunes in yardimciligini yapiyordu. O gitti simdi yerine Sinan Yucer diye biri geldi onunla calismaya devam ediyor. Ayrica Sota nin da sportif direktor veya futbol sube sorunlusu gibi birsey olarak geri donecegi soyleniyor.

https://m.facebook.com/story.php?sto...41728700662424

https://m.facebook.com/story.php?sto...00064402495143

https://www.facebook.com/story.php?s...61559249002619
    Konu jpositve tarafýndan (Dün Saat 00:12 ) deðiþtirilmiþtir.

Forum Yöneticisi Cem Balcý - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Hayýrlý olsun.
    • Forumumuza destek için lütfen günlük olarak reklamlara týklayalým.

• Forum Kurallarýna aykýrý her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayýnýz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 3 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 3 misafir)